Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:59 - 11/04/2013

Οι δυο “κινήσεις” που περιμένει η Τουρκία να μας επιτεθεί !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

1. Ο Οτσαλάν, επειδή γνωρίζει, όπως άλλωστε και οι τούρκοι ηγέτες, ότι το Κουρδιστάν θα ιδρυθεί, διέταξε τους Κούρδους να καταπαύσουν το πυρ με τους τούρκους, απελευθερώνοντας έτσι πολλές τουρκικές δυνάμεις που ήταν μπλοκαρισμένες στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας και παράλληλα εκλείπει πλέον ο κίνδυνος αντεπίθεσης των Κούρδων στη περίπτωση…
επίθεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος. Άρα η Τουρκία ενισχύει σημαντικά τα δυτικά της σύνορα, δηλαδή τα σύνορα με την Ελλάδα.
Εξάλλου ο Οτσαλάν έχει κάθε λόγο να είναι εναντίον των Ελλήνων, των οποίων κάποιοι μεγαλόσχημοι τον πρόδωσαν και τον παρέδωσαν στους Τούρκους.

2. Η πρόφαση ότι δήθεν η Τουρκία θα επιτεθεί στη Συρία, πρόσφερε ακόμα δυο σημαντικά πλεονεκτήματα στους Τούρκους.

α) Έχουν κάνει ήδη μερική επιστράτευση και..

β) έχουν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με όπλα. Παράλληλα δε, οι πολεμικές ενέργειες στο εσωτερικό της Συρίας συντελούν στο η Τουρκία να είναι ήσυχη και δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος επίθεσης της Συρίας εναντίον της με αφορμή την Αλεξανδρέττα.
Άρα η Τουρκία δεν φοβάται πλέον από κανέναν γείτονά της γιατί είναι όλοι αδρανοποιημένοι και μπορεί πλέον, σαν το καλύτερο παιδί της Νέας Τάξης που είναι, να «επιλύσει» το ελληνικό πρόβλημα μια για πάντα.

Επιπροσθέτως η Τουρκία, έχει αποκαταστήσει και τις σχέσεις της με το Ισραήλ οι οποίες υποτίθεται ότι είχαν ενταθεί λόγω του γνωστού επεισοδίου με την τουρκική βοήθεια στους Παλαιστινίους.

Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη και τον οχετό των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών (σίριαλ, στα ελληνικά). Τα σίριαλ αυτά χορηγήθηκαν δωρεάν στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που εκπέμπουν στην Ελλάδα για να αρχίζει ο ελληνικός λαός να συνηθίζει την τούρκικη γλώσσα στο έδαφός του. (Εφαρμόζουν την αρχή του μιθριδατισμού).

Από τη άλλη πλευρά, εμείς, οι Έλληνες, είμαστε στη χειρότερη δυνατή κατάσταση την οποία θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο.
Ασύνδετοι, εξαντλημένοι, χωρίς ηθικό και αυτοπεποίθηση, χωρίς επάρκεια τροφίμων, χωρίς καύσιμα, χωρίς φάρμακα, χωρίς εσωτερική ασφάλεια και σχεδόν χωρίς αξιόμαχο στρατό είμαστε ακόμη σοβαρός αντίπαλος και αυτό φαίνεται από την αντοχή που δείχνουμε σε όλα αυτά που μας προκαλούν. Ναι. Αντιστεκόμαστε αντέχοντας και εκνευρίζονται.

Επειδή είμαστε ακόμα πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος σκοπεύουν να ενισχύσουν τους τούρκους εισβολείς και με τους υπάρχοντες ήδη στη χώρα μας εισβολείς. Αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες (γι αυτό τους έφεραν άλλωστε) δηλαδή, οι βαλκάνιοι και οι έποικοι που προέρχονται από τις πλέον σκληροπυρηνικές χώρες του Ισλάμ. Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές και άλλες Ισλαμικές δημοκρατίες.

Πριν μας επιτεθούν οι τούρκοι, μακάρι να μην γίνει ποτέ, απαιτούνται να γίνουν εκ μέρους αυτών που μας επιβουλεύονται και των εδώ υπηρετών τους δύο ακόμη τουλάχιστον βήματα.

α) Θα πρέπει να πάρουν όλον τον δηλωμένο οπλισμό από τους Έλληνες και ίσως δημιουργήσουν τέτοιες καταστάσεις ώστε να απαιτήσουν και τον οπλισμό που κατέχουν οι Έλληνες παράνομα και..

β) να βρουν κίνητρο ώστε να εξωθηθούν οι λαθρομετανάστες εναντίον των Ελλήνων. Το κίνητρο αυτό θα είναι το ευρώ.

Να πως. Μετά το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο μας θα αρχίσουν να έρπουν σενάρια (άρχισαν ήδη) περί κουρέματος των καταθέσεων στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι Έλληνες να πάρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες, οι οποίες θα ενισχυθούν με μετρητά για τον σκοπό αυτό.

Μετά θα ανακοινώσουν αθώα-αθώα ότι οι Έλληνες απέσυραν τόσα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ (που μάλλον το ποσό θα είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό), από τις τράπεζες και καταστρέφεται η οικονομία της Ελλάδος. Δηλαδή θα φταίμε κιόλας. Τα αποσυρμένα ευρώ θα πουν ότι βρίσκονται κρυμμένα στα σπίτια των Ελλήνων, οπότε να το κίνητρο για να κινηθούν εναντίον μας οι φτωχοί λαθρομετανάστες.

Πάντως έτσι όπως προχωράει η κατάσταση, περισσότερες πιθανότητες έχει να χτυπήσει ένας σωστός μετεωρίτης (και όχι σαν την τσιχλόφουσκα που έπεσε στην Ρωσία) τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τις θέσει εκτός λειτουργίας, παρά να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής που προκαλούν στην Ελλάδα μας οι ηγέτες της και να αντιδράσουν. Ένα μόνο εύχομαι. Να τους προλάβει ο σωστός μετεωρίτης.

http://ellhnografos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_16.html
http://mlagananews.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9481.html
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8869.html

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. POLES MALAKIES APO MALAKES .OI ELLADA KINDINEVI MONO APO TUS ELLINES;

  2. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 6:00 ΜΜ

    Γραφει ο καθενας 10 παπαριες χωρις να εχει ιδεα και φοβιζει τον κοσμο. Δεν συνομοτη ολος ο πλανητης για να επιτεθουν σε εμας τα μεμετια. Θα το ειχανε κανει και παλιοτερα,δεν ειναι οι κουρδοι το προβλημα τους για εναν πολεμο με εμας. Ειναι οι τουρκοι το καλυτερο παιδι της νεας ταξης ενω εμεις που τα πουλησαμε ολα χωρις να βγαλουμε κιχ ειμαστε αντι-νεοταξητες ε? κοιμαστε ορθιοι. οι πολιτικοι μας οπως και οι τουρκοι ειναι μαριονετες των Η.Π.Α. βλεπετε γαπ ,σαμαρα,ερντογαν.τσιλερ παλιοτερα. Αυτο εχει γινει για να υπαρχει ησυχια εδω στην μεσογειο και να εχουνε βασεις οι γιανκιδες να της χρησιμοποιουνε για πολεμους,βλεπετε σερβια παλιοτερα ,ιρακ,τωρα ιραν… Κατι τελευταιο,η συγνωμη του εβρεου σημαινει κρυβει απο πισω ενα κωλοδαχτυλο για τα μεμετια. θα δειτε συντομα και τοτε θα λετε οτι βγαινουνε οι προφητειες και δεν τα καταφερε η νεα ταξη.

  3. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 6:05 ΜΜ

    ΑΝ ΠΩ ΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ .

  4. Με ολο το θαρρος αγαπητε ανωνυμε 9.00, αδυνατω να σε παρακολουθησω και νοητικα και ορθογραφικα. Λυπαμαι, αλλα ξαναδιαβασε τι γραφεις. Δηλ. κατα την φτωχη σου γνωμη, οταν ενας φωτισμενος ή οπως αλλιως τον αποκαλεις, σου προβλεψει 10 χρονια πριν τι θα γινει,αυτη η προφητεια δεν ισχυει ? Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις ? Κατα τα αλλα οι αλλοι γραφουν παπαριες. Αυτοκριτικη ποτε θα κανεις για την παρτη σου αληθεια ?

  5. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ 04/12/2013 @ 8:34 ΠΜ

    …ΡΩΣΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ….

  6. Πολλοί λένε ότι είναι σωστά αυτά που λέει το άρθρο , άλλοι ότι είναι παπαριές κλπ.Δεν πρέπει όμως να ξεχνούμε ότι όταν οι Τούρκοι κάνανε προέλαση στην Κύπρο στα χωριά ,ο κόσμος δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε , και από τον πανικό τους φεύγανε από την πίσω πόρτα του σπιτιού τους με το τσουκάλι του φαγητού στην κουζίνα και το μάτι αναμένω . Φοβάμαι ότι το ίδιο θα συμβεί και σε μας.

  7. Ανώνυμος 04/12/2013 @ 7:10 ΜΜ

    Ο John εχει δικιο για καθε τι αναπαντεχο που συμβαινει
    στην ιστορια ειναι ζητημα αν ενα 5% του πληθυσμου
    (στην καλυτερη)το συνειδοτοποιει εκ των προτερων.

    Η ανθρωπινη βλακεια δημιουργει αρνηση της πραγματικοτητας,
    ποσοι απο μας βλεπουν ξεκαθαρα την επιδεινωση με την
    Τουρκια αλλα σαν χαζοι επιλεγουν να αυτοπαραμυθιαζονται
    με αποψεις του τυπου "ελα μωρε τιποτα δεν θα γινει"
    η "ολα αυτα ειναι βλακειες" , δυστυχως πολλοι.

    Αλλοι παλι πεφτουν στον αντιθετο παραλογισμο και λενε
    τα πραγματα θα γινουν ετσι&ετσι και δινουν και ημερομηνιες
    Και οι δυο νοητικες στασεις ομως ειναι ανισοροπες και
    οταν ανισοροπεις τοτε τα γεγονοτα σε πιανουν ειτε ετσι
    ειτε αλλιως απροετοιμαστο.

  8. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 4:06 ΜΜ

    1821-2013 η ελλαδα παντα γαμαει τους τουρκους στους πολεμους.πλην του 1974 που αφησε τους τουρκους να παρουν την κυπρο. εστειλε 1000 ατομα στρατιωτες για τα ματεια του ελληνικου κοσμου…ας ερθουν οι τουρκοι αλλα πρωτα ας κατεβασουν τα παντελονια τους γιατι το ελληνικο πουλι ειναι μεγαλο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*