Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:11 - 23/06/2014

Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος και Διαφθορά: Λέγομαι Petro Poroshenko, είμαι ο πρόεδρος της Ουκρανίας και βαλτός των ΗΠΑ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν γνωστό εκ των προτέρων ο Πέτρο Poroshenko , ανακηρύχθηκε νικητής των εκλογών. Το αποτέλεσμα θα χωρίσει περαιτέρω τη χώρα. Πολλές περιφέρειες αρνούνται να τον αναγνωρίσουν ως Πρόεδρο τον βασιλιά της σοκολάτας που είναι διαβόητο οτι τσέπωνε χρήματα από την κυβέρνηση. Ο Poroshenko δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει την αιματηρή σύγκρουση στη χώρα, θα εκτελέσει όλες τις εντολές που του δόθηκαν από τον Τζο Μπάιντεν, Victoria Nuland και Geoffrey Pyatt. Εκτός αυτού, η αποστολή του βάζοντας ένα τέλος στην αιματοχυσία δεν έχει οριστεί ακόμα από τα αφεντικά του στις ΗΠΑ …

Ο δισεκατομμυριούχος Poroshenko ξεκίνησε την επιχείρησή του με το ξέπλυμα των χρημάτων των διαχειριστών της σοβιετικής εποχής. Ποτέ δεν ήταν ο επιχειρηματίας που ξεκινήσε την δική του επιχείρηση. Η ιστορία αυτη έχει εφευρεθεί. Ειχε ένα προβάδισμα χάρη στις παράνομες διασυνδέσεις του πατέρα του, που καταδικάστηκε για απάτη μεγάλης κλίμακας το 1986. Αφού εξέτισε την ποινή του, ο Poroshenko ο πρεσβύτερος ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση και ο γιος του συμμετείχε σε αυτές τις δραστηριότητες.

Η επιχείρηση παρανομούσε και όλα ξεκίνησαν με τη λεηλασία της κρατικής περιουσίας από ένοπλες συμμορίες. Η οικογένεια Poroshenko είχε σχέδια για την επέκταση των δραστηριοτήτων της και πέρα ​​από την Ουκρανία. Η Τατιάνα Μικογιάν, μια πολύ γνωστή δικηγόρος του Κιέβου, θυμάται τι έκανε η οικογένεια στην Υπερδνειστερία:

«Ήταν φρικτό τι έκαναν στη δεκαετία του 1990: πωλούσαν παράνομα όπλα, είχαν πόρνες, πωλούσαν ναρκωτικά – η εγκληματική τους δραστηριότητα απέφερε κέρδη για τον πατέρα και γιο».

Ο Poroshenko ο πρεσβύτερος βραβεύτηκε για τα προσόντα του το 2009. Ελαβε το βραβείο «Ήρωας της Ουκρανίας», μέσω του γιου του ο οποίος ήταν μέλος του εσωτερικού κύκλου του Προέδρου Yushenko, που είναι ο νονός των παιδιών του Πέτρο Poroshenko.

Το Forbes παραθέτει τον Πέτρο Poroshenko ως τον 130ό “πλουσιότερο πρόσωπο” στον κόσμο με 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Στο παρελθόν ο Poroshenko ήταν χορηγός της ‘Δική μας Ουκρανίας’ και του Βίκτορ Γιούσενκο. Η επιχειρηματική αυτοκρατορία του περιλαμβάνει επίσης το 5ο τηλεοπτικό κανάλι στη χώρα γνωστό για την αντιρωσική προπαγάνδα του.

Σύμφωνα με τα Wikileaks ο Poroshenko ήταν απο το 2006 για την Αμερικανική κυβέρνηση ο δικός τους άνθρωπος (insider). Εδώ το ντοκουμέντο:

“Our Ukraine (OU) insider Petro Peroshenko”

‘Οπως πάντα τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μοντέρνες επαναστάσεις, οι λυτρωτές σκανάρονται, προετοιμάζονται και καθορίζονται απο την νέα ταξη. Οι πολίτες θα είναι έρμαια των αδρείκελων, έρμαια των καθαρμάτων. Ο Ουκρανός ήταν Έλληνας, ο Ουκρανός ήταν Ισπανός, ο Ουκρανός έγινε Σύριος και Ιρακινός. Ο Ελληνας κινδυνεύει να γίνει Ουκρανός εαν δεν καταλάβει ποιος τον κυβερνά. Το σενάριο του κρυπτοεβραίου το έχουμε δει και αλλού σε χώρες όπως τη δικιά μας, την Εβραική Ελληνική Δημοκρατία. Ασχετα αν ο μέσος έλληνας νομίζει οτι ζει στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Πέτρο, κατάγεται απο την Οδεσσα, ο πατέρας του ήταν εβραίος με το όνομα Alexei Valtsman. Ο κρυπτοεβραίος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της ελεύθερης Ουκρανίας πηρε το επίθετο της μάνας του. Γιατί άραγε; Μήπως για την δημιουργια του μεγάλου Ισραήλ;

Α, κάτι ξάχασα, το χρυσό που το πήγαν και γιατί το πήγαν;

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις ρίζες του:

http://www.jta.org/2014/05/20/news-opinion/world/as-crucial-vote-nears-ukrainian-activists-warn-candidates-dont-betray-us

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*