Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:45 - 19/08/2014

Ντονέτσκ: Ισχυρή έκρηξη σε κατοικημένη περιοχή – Πληροφορίες για νεκρούς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι «χτυπήθηκε» και ένας παιδικός σταθμός – Περιοχές στα προάστια του Ντονέτσκ βομβαρδίστηκαν από πυροβολικό, για πρώτη φορά

Το απόλυτο χάος επικρατεί από το πρωί στο κέντρο του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπου σήμερα ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με ανταλλαγές πυρών, σε πολλές συνοικίες της πόλης.

Ωστόσο, σοκάρουν οι πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας αργά το απόγευμα και σύμφωνα με τις οποίες σημειώθηκε μια ισχυρή έκρηξη σε κατοικημένη περιοχή, στην «καρδία» του Ντονέτσκ και πως χτυπήθηκε ένας παιδικός σταθμός, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον δέκα παιδιά.

Μάλιστα, κάτοικος της πόλης ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο από την έκρηξη στο Ντονέτσκ, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο των φιλορώσων αυτονομιστών.

Το βίντεο έχει τραβηχθεί από το παράθυρο ενός διαμερίσματος, ενώ οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν ότι γνωρίζουν πως δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και πως δεκάδες διαμερίσματα και αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Νωρίτερα, δημοσιογράφοι μετέδωσαν ότι είδαν πέντε ως έξι ενόπλους κρυμμένους πίσω από αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου να τρέχουν και να πυροβολούν εναντίον μιας άλλης ομάδας ανθρώπων, ενώ περιοχές στα προάστια του Ντονέτσκ βομβαρδίστηκαν από πυροβολικό, για πρώτη φορά, σύμφωνα με κατοίκους.

Σημειώνεται ότι η ανθρωπιστική κατάσταση στο Ντονέτσκ, το οποίο είχε ένα εκατομμύριο κατοίκους πριν από την έναρξη των εχθροπραξιών, πριν από τέσσερις μήνες, έχει επιδεινωθεί ραγδαία.

Το τρεχούμενο νερό κόπηκε εντελώς το βράδυ της Κυριακής αφού η ηλεκτρική γραμμή που τροφοδοτουσε το κύριο εργοστάσιο επεξεργασίας υδάτων υπέστη ζημιές κατά τις μάχες.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, ουρές σχηματίσθηκαν από τα χαράματα σήμερα μπροστά από τα περίπτερα που πωλούν μεταλλικό νερό με το λίτρο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 08/19/2014 @ 8:53 ΜΜ

    Stranger, τι λες…? ενας υποπτος σε εμπορικο, 600 σε καραντινα…λες σε λιγο καιρο να εχουμε κανα martial law για παν ενδεχομενο σε ολοκληρη την ευρωπη http://www.makeleio.gr/?p=151650

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*