Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:55 - 28/03/2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ.ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ,ΣΕ ΙΕΡΑ ΣΚΕΥΗ !!! (ΦΩΤΟ) ΘΑ ΠΑΘΑTΕ ΣΟΚ !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΟΚΑΡΙΣΤΉΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΛΑΒΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ !!!

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΤΑΝ
ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΊΣΤΗΚΕ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ “ευτυχώς”, ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΑΡΙΟ.
ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ…” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ ” !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ,ΕΝΟΠΙΣΑΜΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙΚΟ ΕΚΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ !!! ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ (καινούργιους), ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΔΩΡΑ !!!

ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ , ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΡΟΣ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 03/28/2014 @ 6:11 ΜΜ

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ !

  2. Ανώνυμος 03/28/2014 @ 6:29 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η SECRET REAL TRUTH ΠΑΣΟ… ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΛΕΟΣ …ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ…ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ [ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ]..ΚΑΙ Ο ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΤΙΣΤΗ ΠΛΑΣΗ [ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ]…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ [ ΣΕ ΑΚΤΙΣΤΟ ] ΚΟΣΜΟ… ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ …ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΚΑΘΩΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ [ ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ]….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 03/28/2014 @ 6:54 ΜΜ

      ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.

    • Ανώνυμος 03/29/2014 @ 1:47 ΜΜ

      Μια πολυ ενδιαφερον θεωρια αυτη που μολις εγραψες.
      Ειναι σαν να λεμε οτι παρουσιαζουν τα συμβολα που αντικατοπτριζουν τον τρυαδικο θεο με μασωνικα συμβολα.
      Και παρα του οτι καποιος θα σε θεωρουσε τρελο εγω απο τη δικια μου πλευρα πιστευω ειναι καιρος να ψαξουμε σε λιγο μεγαλυτερο βαθος για το τι ακριβως απεικονιζει το καθε συμβολο.
      Μια απο τα ιδια εχουμε και για το συμβολο των ναζι η οποια ηταν αρχαιοελληνικο συμβολο.
      Οπως και ο χερετισμος των ναζι που ηταν αρχαιος ελληνικος χερετισμος.
      Κια μπορει πολλοι να μη το ξερουν αλλα ο χιτλερ ηταν λατρης της αρχαιας ελληνικης ιστοριας και των Αρχαιων Ελληνων και ενδιαφεροταν και για την αγνωστη τεχνολογια οπως και τα μυστικα των αρχαιων ελληνων..
      Η ιστορια κρυβει πολλα ο χιτλερ τα τιναξε (κανεις δεν ξερει αν πεθανε η οχι) οταν εκανε σημαντικες ανακαλυψεις και ποιος τι ακομα κρυβουν η απλα διαμορφωνουν αντιστροφα απο τη πραγματικοτητα.

      • Ανώνυμος 03/29/2014 @ 8:50 ΜΜ

        ΦΙΛΕ 3.47 …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ…ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΕΑ ΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ …ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ [ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΠ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟ 600 ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ [ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ]…ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΤΡΙΧΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ …ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ

    • Ανώνυμος 03/31/2014 @ 6:01 ΠΜ

      που μιλαει η ορθοδοξια για εφτα ουρανους ???

  3. Ανώνυμος 03/28/2014 @ 6:34 ΜΜ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…..ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ……ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ! !!

  4. Ανώνυμος 03/28/2014 @ 7:06 ΜΜ

    Και τον διπλο οφι που εχει ο αρχιμανδριτης στο σκηπτρο του που τον βαζετε???

  5. Ανώνυμος 03/28/2014 @ 10:52 ΜΜ

    αχαχαχχααχαχαχαχαχαχ

    Τι σχεση εχει ο Μασονισμος που ξεκινησε το 17 αιωνα με τον Χριστιανισμο που διαδοθηκε απο τον Απόστολο Παύλο και αλλους Αποστολους στη Ρωμαικη Αυτοκρατορια το 60 μ.Χ.

    Απαντηση:KAMIA

    Oσο για τα Χριστιανικα και αλλων Θρησκειων συμβολα που υπαρχουν στο μασονισμο,ευκολα μπορει κανεις να φανταστει οτι βρισκονται εκει για να προσηλιτιζουν κοσμο απο ολες τις θρησκειες.

    :^D^:

  6. Ανώνυμος 03/29/2014 @ 6:30 ΜΜ

    Τρίχες κατσαρές. Όλα τα σύμβολα κλεμμένα είναι. Μόνο ένα είναι καθαρά χριστιανισμό και αυτό δεν χρησιμοποιεί

  7. Καλα επαθε σοκ απο τα συμβολα των σιωνιστων,απο τους υμνους προς την αγια σιων που επαναλαμβανουν σε καθε λειτουργια δε μας λεει τι παθαινει.

  8. Ανώνυμος 03/30/2014 @ 2:45 ΠΜ

    ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
    ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΤΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ.
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΒΛΕΦΑΡΟ.
    ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑΟΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

  9. Ανώνυμος 04/01/2014 @ 6:19 ΠΜ

    Το μάτι μέσα σε όρθιο τρίγωνο είναι χριστιανικό. Συμβολίζει τον οφθαλμό του Θεού " ος τα πάνθ΄ ορά ".((Υπάρχει οφθαλμός της θείας Δικαιοσύνης, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα) το τρίγωνο είναι η Τριάδα και ο οφθαλμός σύμβολο του ότι η Τριάδα βλέπει κάθε τι που γίνεται και παράλληλα αποδίδει σε έκαστον κατά τα έργα του…

    Πρώτα απ΄ όλα ο χριστιανισμός προϋπήρχε από μασονισμό.
    Παρακαλώ να ερευνάτε και μην κρίνετε εύκολα. παραπλανάτε κόσμος.
    Οι Ιλουμινάτι χρησιμοποιούν κυρίως το μάτι σε πυραμίδα ή όταν το απεικονίζουν σε τρίγωνο πάλι την πυραμίδα εννοούν…

    Η πυραμίδα απεικονίζει την νεοταξική διαστρωμάτωση της κοινωνίας που ετοιμάζουν όπου στα ψηλότερα μέρη της πυραμίδας θα βρίσκονται οι δικοί τους και στην κορυφή που θα είναι ημιτελής θα στέκεται ο βασιλεύς – ιερεύς τους που θα φέρει το πνεύμα του Εωσφόρου (το μάτι σε Ιλουμινάτι και Τέκτονες αναφέρεται πάντα στον Εωσφόρο)….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*