Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:19 - 12/08/2014

ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ | Συντριβή ελικοπτέρου με παιδάκια…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ελπίδα των παιδιών έσβησε με το χειρότερο τρόπο…

Το ελικόπτερο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και πήγε ουσιαστικά να σώσει τα παιδάκια που ζουν υπό άθλιες συνθήκες στο όρος Σιντζάρ, συνετρίβη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πιλότος και δύο παιδάκια είναι νεκρά, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο δημοσιογράφοι των Times.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ελικόπτερο είχε μόλις ολοκληρώσει τη μεταφορά του υλικού στα μέλη της μειονότητας των Γιαζιντιτών και λίγη ώρα μετά την απογείωσή του συντρίβη.

Τραγική ειρωνεία, οι εικόνες που δείχνουν το όνειρο των παιδιών για να σωθούν λίγα λεπτά πριν την συντριβή του ελικοπτέρου.

Ένα ελικόπτερο που μετέφερε παιδάκια συνετρίβη πριν από λίγο στο ΙΡΑΚ.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, στο αεροσκάφος βρίσκονταν περίπου 20 άνθρωποι, εκ των οποίων πολλοί Γιαζιντίτες, αλλά και η Ιρακινή βουλευτής Βιβιάν Ντακίλ, η οποία προ ημερών είχε ξεσπάσει σε κλάματα στο ιρακινό κοινοβούλιο μιλώντας για τη σφαγή των Γιαζιντιτών από τους εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Και που τα γραφετε αυτός ο παρηκμασμένος λαουτζικος Ελληνας και Ελληνιδα είναι αλλού …

  2. Ανώνυμος 08/12/2014 @ 9:46 ΜΜ

    ΟΣΟ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ [ ΚΑΙ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ] ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΡΕΦΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ …ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ….ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ '''ΚΑΘΑΡΑ ΒΡΕΦΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΒΡΕΦΗ ''' ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΚΛΠ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-1…ΑΠΟ ΤΟ 1970 Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ [ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ] ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ….

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ-2…ΤΑ 35 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛ Α ΞΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ [ ΕΛΛΗΝΕΣ ] ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ…ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΡΧΕΤΕ…Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*