Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:12 - 28/04/2013

ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ .!!! ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ‏ – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».

Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )

«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια ​​φύση, πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.

«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.

«Ο πληθυσμός στο μεγαλύτερο μέγεθός του, θα μπορούσε σκόπιμα να αποστειρωθεί με φάρμακα υπογονιμότητας τοποθετημένα σε πόσιμο νερό του έθνους ή σε τρόφιμα».
John P. Holdren, «Eco-science» 1977

«Αν εθελοντικές μέθοδοι μείωσης των γεννήσεων δεν λειτουργήσουν σε ένα έθνος μπορεί να χρειαστεί να καταφύγουμε στην προσθήκη μιας προσωρινής αποστείρωσης στην βασική τροφή ή στην παροχή νερού».
Ιούνιος 1972 Dr. Paul Ehrlich, Stanford University, βιολόγος και συγγραφέας του «Πληθυσμιακή βόμβα» (The Population Bomb)

«Αν ξαναζούσα, εύχομαι να γυρίσω ως θανατηφόρος ιός, ώστε να συμβάλλω στην λύση του υπερπληθυσμού».
Πρίγκιπας Φίλιππος, 1988

«Για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, θα πρέπει να εξαλείφονται 350.000 άτομα την ημέρα. Είναι φρικτό να λέγεται, αλλά είναι εξίσου κακό να μην λέγεται».
Ζακ Υβ Κουστώ, Νοέμβριος 1991

«Υπάρχει πολύς κόσμος στον πλανήτη και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο».
Bill Maher (Αμερικανός stand-up κωμικός, τηλεοπτικός οικοδεσπότης, πολιτικός σχολιαστής, συγγραφέας και ηθοποιός)

Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates, ο οποίος σε βιντεοσκοπημένη διάλεξη του

παραδέχεται την προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού της γης στο 90% του σημερινού πληθυσμού. Δεν μιλάει για έλεγχο των γεννήσεων αλλά για μείωση του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού…

Και, βέβαια, όλα αυτά σχετίζονται με την «Ατζέντα 21»

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 12:53 ΜΜ

    Όποιος πιστεύει ότι είμαστε πολλοί γι' αυτόν τον πλανήτη να κάνει σε μας και τον πλανήτη τη χάρη και να πάει να ψοφήσει!!!

  2. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 1:25 ΜΜ

    (μια σκεψη σε αλλο επιπεδο απο ενα τρελο)….κοιτα να δεις….μπορει να παιζει και αυτο….αμα εχουν φαει το παραμυθι αυτοι που τους εχει δωσει εξουσια ο διαολος οτι ειναι οι εκλεκτοι του θεου (δηλαδη του διαολου)……και τους εχει πει σαν ψευτοθεος οτι θελει καθαρση και να μεινουν μονο αυτοι που ειναι οι εκλεκτοι του…..μπορει να το κανουν…….μην ξεχναμε οτι ζουμε ημερες αποκαλυψεις…..και αμα φανε αυτοι το 95%….ο θεος τοτε θα καταστρεψει το αλλο 5% σκαρτο που θα μεινει…..γιατι δεν θα κρατησει την γη να πορνευει….και θα ερθει η δευτερα παρουσια…….ισως αυτοι δεν γνωριζουν η δεν πιστευουν στα παραδειγματα του νωε και της ατλαντιδας και κανουν αυτο το λαθος….ισως ηρθε ο καιρος της….ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…. (τι κοιτας?….τρελος ειμαι οτι θελω γραφω)

  3. enoias kai oi masonoi satanades opos oloi aytoi pou anaferontai sto keimeno tha to vroun apo to theo apo emas borei na glytosoun apo ekeino omos oxi na to thymase ayto bill gamo to spiti sou tha erthei i ora sou pou tha se krinei o theos

  4. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 2:05 ΠΜ

    Συν αθηνα και χειρα κινει αδερφια… μην τα περιμενουμε ολα απο τον θεο!!! ΕΛΕΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*