Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:04 - 16/01/2015

Νέα ανακοίνωση για το σεισμό στην Αττική

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο Γαλάτσι, τελικά, το επίκεντρο

Στο Γαλάτσι εντοπίζεται τελικά, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση και τελευταία ενημέρωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.


Αρχικά η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού έδινε για επίκεντρο του σεισμού το Μαρούσι και μάλιστα το σημείο ήταν δίπλα στο ΟΑΚΑ.

Η δεύτερη εκτίμηση όμως άλλαξε το επίκεντρο του σεισμού στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν τοποθετεί το σεισμό στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στη Βεϊκου.

Ο σεισμός ήταν 3,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, αλλά παρότι ήταν τόσο μικρός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα δημιούργησε την αίσθηση στους κατοίκους της Αττικής ότι ήταν ιδιαίτερα ισχυρός.

Η εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός, σύμφωνα με το σεισμολόγο Ακη Τσελέντη, στο επίκεντρο που ήταν ακριβώς κάτω από την Αττική και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι και στο εστιακό του βάθος ήταν ιδιαίτερα μικρό, μόλις στα 5 χλμ.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 8:19 ΠΜ

    HAARP…!!! Μας φοβίζουν / προειδοποιούν???

  2. ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ "ΔΥΣΚΟΛΟ" ΟΝΕΙΡΟ.

    ΕΙΔΑ ΤΟΝ Κο ΣΑΜΑΡΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΟΦΡΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ. 3 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑ ΒΑΛΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΟΤΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΝΕΡΡΕΕ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.

    ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΕΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

    ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ Η/Υ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ E-MAIL ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

    ΙΩ

  3. καλημέρες…ραντεβού 17 8 σήμερα …ξεκίνησε με ένα η μικροσεισμό στο γαλάτσι στην βέϊκου 5 kml κάτω???? παρασκευή xexe..silver σέρφερ στο star …και μια μπόμπα στο παλαιό φάληρο ?!?!…όμορφη ημερα και καλός καιρός …νομίζω ότι είναι μάρτιος ..
    9 και σήμερα …μέχρι να ξεμυτίσει ο κυνηγός ..δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ..
    μπορείς να είσαι μπροστά στο χρόνο όχι όμως κι από τον εαυτό σου …
    αν δημιουργήσεις μια παρα-νόια -καραντίνα …
    νιώσεις το βέλος του χρόνου όχι σε rythμο μεταβολής T2-T1 δυο στιγμών
    στο ίδιο πεδίο , αλλα σε (+)-t1 – T2 δυο διαφορετικών πεδίων ..?
    αν υπάρχει αληθινός χρόνος κι ψευδής χρόνος , τότε η αποκωδικοποίηση είναι , ταυτόχρονη και επειδή η μεταβολή είναι σπειροειδής και εντροπικh , συνεπώς επαναλαμβανόμενη ,σε μοτίβο , …άρα η δημιουργία γεγονότος και η πρόβλεψη του είναι η ίδια πανομοιότυπη διαδικασία (με σκοπό στην ουσία ο ίδιος ο παρατηρητής να δημιουργήσει συλλογικά και τα δυο και τρία και τέσσερα και ούτω καθεξής..pedia παρατήρησης.αν τώρα υπάρχουν 3 χρόνοι τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στερεοσκοπικά για την απαλοιφή γεγονότων μέσω τις κατεύθυνσης του τρίτου χρόνου …σαν βραχυκύκλωμα στην πορεία τις πληροφορίας ..
    το τώρα δεν τελειώνει ποτε ..είναι κυλιόμενο …μη στατικό..και εντελώς ευμετάβλητο με πιο βασικό παράγοντα την κατεύθυνση του "χροnου" ..αν αυτή παραμείνει σταθερή στο τώρα τότε το βέλος αδρανοποιητai για τα πάντα εκτος του παρατηρητή …έτσι ο παρατηρητής μπορεί να ασχοληθεί με την μεταβολή του χρόνου για κάθε πεδίο που παρατηρεί….χωρίς επέμβαση η πρόθεση
    ..για αυτό ξαναρωτάω υπάρχουν και άλλοι χρόνοι…
    μέχρις στιγμής έχω βρει θραύσματα αποδείξεων ..
    πέρα των διαμορφώσεων που έγιναν στα ημερολόγια μέσα στους αιώνες από διαφορους για να μην χάνουμε ???????? ημερες …
    είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει και άλλο χρονικό πεδίο που δεν διδάχτηκε ποτε!
    το net για παράδειγμα λειτουργεί σε άλλο χρόνο πιο ασταθή …από το ρολοι με δείκτες και κούρδισμα που έχω στο σπίτι
    ..και όταν ο χρόνος χάνεται που πάει ??
    συγγνώμη που σας κουράζω και νίκος …
    εάν γνωρίζαμε το περιβάλλον ύπαρξης του simulacra ίσως να μπορούσαμε να κρυπτογραφήσουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο κώδικα και συνεπώς το σύστημα να μην μας αντιλαμβάνεται (την ιδέα την έδωσε το "cryptolocker-motherfucker ios ransomware" που "κολησα" πρόσφατα )..ο χρόνος είναι η υφή του περιβάλλοντος …

  4. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 9:38 ΠΜ

    5km εστιακο βαθος=HAARP….απλα πραγματα λεμε 😉

  5. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 10:03 ΠΜ

    3,3 και το κανανε θεμα μεγαλο,επειδη ηταν στην αθηνα.καθε μερα γινονται σε ολη την χωρα τετοιας κλιμακας και παραπανω,δεν λενε τιποτατα καναλια!

  6. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 11:23 ΠΜ

    το haarp το χρησιμοποιουν για να προκαλεσουν μεγαλους σεισμους και καταστροφες,οχι για ενα τριαρι!

  7. Σεισμός φάντασμα, δεν τον δείχνει στο earthquakes όπου καταγράφει όλους τους σεισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, ακομα και τους πιο ασθενής

  8. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 2:12 ΜΜ

    Πρωτξ φορα στα χρονικα ακουω για τοσο λεπτομερη εντοπισμο της εστιας το σεισμου. Μα τετοια λεπτομερια;Γιατι; Μ

  9. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 2:37 ΜΜ

    σημερα ελειξε η καταγραφη του του ελληνικου συνειδησιακου πεδιου
    οι 10 μερες θα ειναι μερες συσκεψεων και αναλυσεων
    5 μερες πριν τις εκλογες θα βγει το πορισμα σχεδιο δρασης για τον τοπο μας και τον πλανητη – ολα ειναι ανοιχτα —
    εγενετο αιφνιδιαστικά μαχη για κλοπη των δεδομενων απο των υπογειων φυλων πατ -χαλ -βρυλ εγινε δε και προσπαθεια κλησιματος μιας πυλης αρχαιοτατης που επαναλειτουργει απο το νοε του 12 τα πραγματα ειναι δυσκολα
    και μην μου πουν οι γηινοι ελληνες κυβερνοντες οτι δεν ξερουν τιποτα ???τοτε γιατι δώσανε εντολη να κλεισουν τα σχολεια στην αττικη ????γιατι απλα ηξεραν απο τα αφεντικα τους για αιφνιδιασμο και ηξεραν οτι τα αντίποινα για αυτο που εγινε θα ειναι σκληρα

  10. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 3:03 ΜΜ

    ΙΩ
    ΔΕΝ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
    εγω δε ενημερωσα στις 7 το πρωι και τους δικους μου να προσεξουν
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ αλλα ηταν ενας αιφνιδιασμος. τεραστια ζημια αλλα υπηρχε και μια ηρεμια

    • Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΒΙΩΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ Ή ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ …. ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΙΚΟΣ… ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ. ΜΙΑ ΣΤΩΪΚΟΤΗΤΑ.

      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

      ΙΩ

  11. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 6:18 ΜΜ

    ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ,ΟΚ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ? ΣΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ,ΣΤΟΝ ΒΕΝΕΤΗ??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*