Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:54 - 06/04/2012

Μπαράζ αυτοκτονιών στην Ελλάδα του μνημονίου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Βεβαίως και αυτοκτονία δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την οικονομική καταπίεση ή εξαθλίωση.
Οι συνεχώς αυξανόμενες όμως αυτοκτονίες στην Ελλάδα απο την ημέρα που ξέσπασε η οικονομική κρίση δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός δέχεται εκτός απο οικονομικές και ψυχολογικές πιέσεις προκειμένου να καμφθεί το ηθικό των Ελλήνων και να δεχθούμε την υποδούλωση στα Παγκόσμια αφεντικά, τους Διεθνείς Τραπεζίτες…

Αυτή η καταπίεση της ψυχής και η δημιουργία αισθήματος αποτυχίας και ντροπής που οδηγεί στην αυτοκτονία πολλούς συμπατριώτες μας έχει καλλιεργηθεί εδω και χρόνια απο τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ.

Τα μεγάλα ΜΜΕ φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γιατί παίζουν το παιχνίδι των αφεντικών τους που δεν είναι άλλοι απο τους δημιουργούς της οικονομικής κρίσης. 

Αντί να αυτοκτονούμε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην ένωση των Ελλήνων εναντίον των πραγματικών εχθρών της ανθρωπότητας. Που δεν είναι άλλοι απο τους Κεντρικούς Τραπεζίτες που έχουν κοινή καταγωγή. Δείτε το ντοκυμαντέρ “The Money Masters” και διαδώστε το. Πρέπει να γνωρίζεις τον εχθρό σου πρώτα για να τον πολεμήσεις… Δεν πρέπει να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου για ακόμη μια φορά.

Οι ειδήσεις με τις τελευταίες αυτοκτονίες

«Φεύγω πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου» έγραψε ο αυτόχειρας


ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ – ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Ηλεία:Αγωνία για τη γυναίκα που πήδηξε από γέφυρα

Αυτοκτόνησε άνδρας των ΜΑΤ με το υπηρεσιακό του περίστροφο


Σοκ! Και στη Θεσσαλονίκη πρίν μια εβδομάδα, αυτοκτόνησε 59χρονος για να μη γίνει βάρος στα παιδιά του!




Την ίδια ώρα οι αποτυχημένοι πολιτικοί-υπάλληλοι των Τραπεζιτών μιλούν υποτιμητικά για τους αυτοκτονηθέντες…




ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ 77ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Π.Κουκουλόπουλος για 77χρονο αυτόχειρα: “Να μας πει πώς κλέβανε το δημόσιο”!

antipliroforisi
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*