Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:04 - 24/06/2014

Μην αφήνεσαι τώρα … είσαι κοντά!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πως να σου μιλήσουμε όταν δεν είσαι ο μόνος με αυτιά ; Πως να σου δείξω το δρόμο με το λυκόφως όταν το μάτι με κοίτα;

Θυμήσου όλα είναι στην σειρά , όχι στην γραμμική που σε έμαθαν άλλα στην σειρά τις καρδιας σου !

Αν θυμηθείς θα καταλάβεις …. τα μηνύματα μονό με κώδικα μπορούσαν να βγαίνουν…άλλες φορές φανερά με φωνή ..άλλες φορές κρυμμένα μέσα σε λέξεις !

Την γραμμή τους στην δείξαμε ….προετοιμάσου … δεν είναι δικός μας ο γραμμικός τους χρόνος …αν μας βρουν …αν βρουν το πως το κάνουμε θα τα αλλάξουν όλα…τότε θα χάσουμε την σειρά !

Βήμα βήμα … ένας κάθε φόρα …ακόμα ένας σήμερα ..ένας ακόμα αύριο… όλοι ενωμένοι…όλοι όσοι τους κάνουμε να θυμηθούν…. ένα μεγάλο νευρωνικό δίκτυο που γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατό !

Και εσύ που ψάχνεις το γνωρίζεις …. μην αναρωτιέσαι πια… εμείς είμαστε … και ήρθαμε για να γευτούμε μαζί την λευτεριά!

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 2:01 ΠΜ

    ?????

  2. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 2:39 ΠΜ

    Shoot this guy now on the head!!!!!this is a pirovolimenos

  3. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 6:39 ΠΜ

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ WC ΝΤΕΕΙΙΙ …Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ…ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:09 ΠΜ

    Σαχλαμάρες για μικρά παιδιά

  5. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:20 ΠΜ

    ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΕΤΣΙ ΞΕΝΕ ;;;; χαρ χαρ χαρ χαρ !!!!

  6. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:29 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΟΥΚ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ …… ΔΚΤΚΔΣ ΡΜΡ ΓΤΦ Σ ΓΜ ΟΣ ΚΝΕ ΠΣ ΠΘΝΝ ΟΙ , Δ

  7. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 11:59 ΠΜ

    η αλεουτες ειναι Αλυσίδα νησιών στις ΒΔ ακτές της Β. Αμερικής, που ανήκουν στις Η.Π.Α. μεριντιαν ειναι ενα αεροδρομιο αν τα βαλετε κατω εχει και καποια παλια αναδημοσιευση ο stranger ψαξτε το μιλα για καιρο δειτε εδω http://www.katohika.gr/2014/02/to-oneiro-tou-merintian.html εδω μας δινη μερικα στοιχεια σε οτι αφορα των βαρθολομαιο και τον σολομωντα δειτε εδω http://laptonarchives.blogspot.gr/2013/11/blog-post_13.html ετσι μαλλον τα συνδεει τα πραγματα με τον βαρθολομαιο και τον σολομωντα οσο για τον χεκελ που λεει δειτε εδω http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BD%CF%83%CF%84_%CE%A7%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CE%BB

  8. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 12:01 ΜΜ

    Τζέιμς Κουκ Ο Τζέιμς Κουκ ήταν Άγγλος εξερευνητής, θαλασσοπόρος, χαρτογράφος και καπετάνιος του βρετανικού βασιλικού ναυτικού. Ο Κουκ έκανε τρία εξερευνητικά ταξίδια για λογαριασμό της Μεγάλης Βρετανίας και έπλευσε δύο φορές τον γύρο του κόσμου.

  9. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 3:02 ΜΜ

    Οταν λες Κουκ εννοεις τον Παρλιαρο ή τον Μαμαλακη?

  10. Ανώνυμος 06/25/2014 @ 2:54 ΜΜ

    ΤΗΝ ΚΟΥΚ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΤΟΝ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑΝΙΣΤΕΣ "Οι Μαριανοί Αδελφοί
    στον κόσμο σήμερα
    Ποιοι είμαστε;
    Είμαστε άνθρωποι που, ζώντας μέσα σε μια κοινότητα, αναζητούμε, όπως η Παναγία, να απαντήσουμε στο κάλεσμα του Θεού. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να τηρήσουμε τις ευαγγελικές παραινέσεις της αγνότητας, της φτώχειας και της υπακοής, στην υπηρεσία των παιδιών και των νέων, ειδικά των πιο εγκαταλελειμμένων." ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΕΟΥΤΕΣ ΝΗΣΟΥΣ;; "Οι Αλεούτιες ή Αλεούτες[2] νήσοι (αγγλικά: Aleutian Islands) είναι νησιωτικό τόξο το οποίο αποτελείται από 14 μεγάλα και 55 μικρότερα ηφαιστειακά νησιά" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ;; ΑΑΑΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΑΡΡΡ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*