Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:46 - 06/04/2012

ΜΗΝΥΜΑ SaLuSa ΣΕΙΡΙΟΣ 4/4/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Θέλατε δράση, θέλατε αποτελέσματα, και τώρα τα έχετε αν παρακολουθήσετε ορισμένους ανθρώπους που έχουν αποκτήσει φήμη για την επιτυχή ανακάλυψη της αλήθειας. Μία τεράστια ομάδα εκατοντάδων ατόμων από διαφορετικό προσωπικό, είναι έτοιμη να συλλάβει τους εγκληματίες που βρίσκονται πίσω από τα πιο κυνικά και κερδοφόρα εγκλήματα εναντίον σας τον τελευταίο καιρό. Το μέγεθος αυτής της επιχείρησης διασφαλίζει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα αρχίσουν να ασχολούνται μ’ αυτό, καθώς θα είναι αδύνατο να το αγνοήσουν. Αυτό θα είναι το ξεκίνημα για πιο ελεύθερες ειδήσεις που θα πρέπει να αναφέρονται με ειλικρίνεια, και όχι φτωχά τροποποιημένες ώστε να προκαλούν σοκ και φόβο. Επιτέλους η επανάσταση θα

έχει γίνει, καθώς έχει καθυστερήσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην επιτρέψετε στις αποκαλύψεις αυτές να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις για το τι πραγματικά πρόκειται. Ο χρόνος θα αποδείξει ότι όσοι εμπλέκονται στην προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη, ενήργησαν για λογαριασμό του λαού και ότι δεν υπάρχει καμία υστεροβουλία στη βάση της όλης ενέργειας.

 

 Η κάθαρση καλύπτει πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής, και ο δρόμος για τις προσωρινές κυβερνήσεις αποτελεί βασική, πρωταρχική απαίτηση, αν πρόκειται να κυλήσουν ομαλά οι αλλαγές. Να είστε σίγουροι ότι έχουμε μια συνολική κατανόηση του τρόπου που σκέφτεστε και εργάζεστε, και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα προχωρήσουν τα γεγονότα. Οι σύμμαχοί μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για τις διαφορετικές ευθύνες τους και εμείς θεωρούμε ότι αυτά τα γεγονότα θα είναι ένα πετυχημένο άνοιγμα. Η πιο δύσκολη πρόκληση είναι η πρώτη μας επαφή, και θα είναι μία πραγματική αποκάλυψη για τον καθένα. Ό,τι ξέρετε ως τώρα, θα απέχει πολύ από όλη την αλήθεια σχετικά με το τι έχει γίνει. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τομέας της κοινωνίας ή της επιχείρησής σας που δεν επηρεαζόταν από τις συναλλαγές των Σκοτεινών. Μερικές φορές ακόμη και έντιμοι άνθρωποι έχουν άθελά τους εμπλακεί στις δραστηριότητές τους, αλλά δεν αποτελούν στόχο για μας.
 
Αγαπητοί μου, η βασιλική μάχη έχει αρχίσει, αλλά επειδή είμαστε σε υπεροχή, έχουμε κάθε λόγο να προβλέψουμε μια μεγάλη νίκη. Εσείς μπορείτε επίσης να λάβετε μερίδιο από τα εύσημα διότι χωρίς εσάς και την αποφασιστικότητά σας να φέρετε τις απαραίτητες αλλαγές, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Ο αριθμός των Εργατών του Φωτός έχει αυξηθεί κι άλλο, ανοίγοντας το δρόμο προς την Ανάληψη. Τα επίπεδα της συνείδησης συνεχίζουν να αυξάνονται, και αυτό είναι επίσης άλλο ένα σημάδι για το πόσο καλά τα πάτε στο έργο της προετοιμασίας σας για την Ανάληψη. Στον λίγο χρόνο που απομένει πριν από το τέλος του, αυτό το έτος,  θα το βρείτε να είναι γεμάτο δράση και να δίνονται πολλά στον τρόπο καθοδήγησης.
 
Ήδη οι διάφορες χώρες και οι κυβερνήσεις τους έχουν καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει η επιθετικότητα, και ότι μας επιτρέπεται να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ειρήνη. Μέχρι σήμερα, η παρέμβασή μας για λογαριασμό σας περιορίστηκε για λόγους καρμικούς, αλλά τώρα με Θείο διάταγμα είμαστε σε θέση να επιβάλουμε το σχέδιο για την πνευματική σας εξέλιξη. Θα διαπιστώσετε ότι η πρόοδος έχει κάνει ξαφνικά ένα άλμα προς τα εμπρός, το οποίο έχει εκλάβει σε έκπληξη τους Σκοτεινούς, που δεν θα επέτρεπαν ποτέ μια τέτοια μεταστροφή. Συνεχίζουμε πιεστικά προς τα εμπρός και να ξέρετε ότι τώρα είναι η σειρά του Φωτός να αναλάβει και να αρχίσει να δημιουργεί μια κοινωνία που θα μπορεί να εκφράσει την ελευθερία της να δημιουργήσει μια νέα ειρηνική πορεία προς τα εμπρός. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναθεωρηθούν όλοι οι νόμοι, αλλά πολλοί είναι παράνομοι ή έχουν συνταχθεί με ψευδείς συνθήκες. Γεγονότα όπως αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν ως αποτέλεσμα πολλές άδικες και ανακριβείς αλλαγές, που απευθύνονταν σε φερόμενους ως τρομοκράτες που δεν ήταν όμως οι υπεύθυνοι. Παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναγίνει, και κάθε φορά χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τον ελέγχο πάνω σας.
 
Από δω και πέρα θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει και θα ενημερώνεστε μέσα από διάφορες πηγές πληροφοριών, μέχρι που να μπορούμε να σας παρέχουμε μια κανονική και αξιόπιστη πηγή. Σκοπεύουμε να ανοίξουμε το δικό μας κανάλι ενημέρωσης, και έτσι να είμαστε βέβαιοι ότι σας παρέχονται όλα αυτά που χρειάζονται για να έχετε ένα θαυμάσιο υπόλοιπο έτος. Μην ανησυχείτε για τυχόν μικρές αντιπαραθέσεις, δεδομένου ότι δεν θα κλιμακωθούν σε κάτι πιο επικίνδυνο. Έτσι, αφού ψάξετε για κάποια σημάδια ότι τα πράγματα κινούνται προς τα εμπρός, θα υπάρχει πληθώρα στοιχείων που να δείχνουν ότι έτσι είναι. Υπάρχουν ακόμα μερικές πηγές που έχουν δημιουργηθεί για να βγάλουν προς τα έξω παραπληροφόρηση, οπότε χρησιμοποιήστε την κρίση σας και την διαίσθησή σας για να καθορίσετε ποιες από αυτές είναι αξιόπιστες.
 
Θα ρωτήσετε «τι πρέπει να κάνουμε, ενώ γίνονται οι αλλαγές» και εμείς σας προτείνουμε να ζήσετε όσο το δυνατόν τη ζωή σας όπως πριν. Ωστόσο προσέξτε, αν όπως αναμένεται, ότι θα υπάρξει πολύ σύντομα μια περίοδος όπου θα διαταραχθούν οι ζωές σας, καλύψτε τον εαυτό σας εξασφαλίζοντας ότι έχετε τρόφιμα και άλλα απαραίτητα για λίγες ημέρες. Ό,τι και να συμβεί εμείς μαζί με τους συμμάχους μας θα βεβαιώσουμε ότι ορισμένες επιχειρήσεις έχουν ολοκληρωθεί αποτελεσματικά, με την όσο το δυνατόν μικρότερη ενόχληση για εσάς. Όπως θα περιμένατε, έχουμε τα πάντα στα χέρια μας και αυτό περιλαμβάνει και την ασφάλειά σας. Οι Σκοτεινοί θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο, και ακόμα και τώρα σχεδιάζουν θηριωδίες, αλλά επειδή τους γνωρίζουμε θα τις αποτρέψουμε από το να συμβούν.
 
Εισέρχεστε στην τελική φάση της Ανάληψης, και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι αλλαγές είναι μέρος των προετοιμασιών που γίνονται εδώ και πολύ καιρό. Όπως πάντα, είναι σημαντικό ότι μέχρι που να μπορούμε να ανοίξουμε ένα ελεύθερο μέσο ενημέρωσης, να μην ακούτε ψευδείς αναφορές που αναμένεται να δημιουργήσουν φόβο. Κάποιο χάος είναι αναπόφευκτο, αλλά ταυτόχρονα δεν θα είναι διαρκές. Να ξέρετε ότι η στρατιωτική δράση δεν θα κατευθύνεται ενάντια στο λαό, αλλά για την υποστήριξη του. Οι επιχειρήσεις μας διενεργούνται για να σας φέρουν το ταχύτερο δυνατό προς την κατεύθυνση της Ανάληψης. Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είμαστε του Φωτός, και εκτελούμε εντολές υψηλότερων όντων που χαράζουν το πεπρωμένο σας.
 
Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα θέματα μπορούν τώρα να βγουν σε δημόσια θέα.
Οι πληροφορίες μπορούν τώρα να κυκλοφορήσουν γνωρίζοντας ότι θα φτάσουν σε σας και στο μέλλον θα υπάρχει μια απευθείας γραμμή με σας. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, αλλά για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε τα πάντα προς τους σκοτεινούς. Ό,τι πληροφορίες και να μπορέσουν να μαζέψουν δε θα είναι σε θέση να παραβιάσουν τα συστήματά μας, καθώς είναι τεχνικά πολύ προχωρημένα γι’ αυτούς. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο, καθώς έχουμε πρόσβαση στις επικοινωνίες τους και τίποτα δεν μένει μυστικό ή πέρα από την πρόσβασή μας. Είμαστε συνήθως ένα βήμα μπροστά από αυτούς, γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων μας.
Η νίκη είναι δική μας, και μοιραζόμαστε αυτή τη χαρά μαζί σας.
 
 
ΠΗΓΗ…http://gfingreeck.blogspot.com/2012/04/4-2012.html#more
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Mike Quinsey
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*