Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:49 - 10/04/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Matthew Ward 1/3/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Ο φόβος υποχωρεί σε συλλογική συνείδηση, Θεία χάρη σε καρμική ολοκλήρωση, Επιτυχία δυνάμεων του Φωτός εναντίον των Illuminati, Εξελίξεις εντός των προσεχών μηνών, Σιωνισμός, Δυαδικότητα, διαίρεση; Οικογένεια προ-γέννησης συμβόλια, Παιδιά που ζουν στη Νιρβάνα.


1. Είμαι ο Μάθιου, με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτή τη διάσταση. Υπάρχει τέτοια διαφορετική και πολυποίκιλη δραστηριότητα στον κόσμο σας, ώστε είναι δύσκολο ακόμα και για τους εργάτες του φωτός να αποδείξουν ότι ανατρέπουν συνεχώς τις προσπάθειες των σκοτεινών. Είναι όμως παρήγορο ότι πολλοί από εσάς έχετε σωστά διακρίνει ότι οι Ιλουμινάτι χρησιμοποιούν πια τη μόνη τακτική που τους έχει μείνει στο οπλοστάσιό τους: το φόβο. Οι συζητήσεις για ενδεχόμενο χτύπημα εναντίον του Ιράν, ώστε να προληφθεί η δυνατότητα αυτής της χώρας να παράγει πυρηνικά όπλα, η πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης στη Ν.Υ., η πιθανότητα η Β. Κορέα να αποτελέσει μια απειλή για πρόκληση πολέμου στη Ν.Α. Ασία.



2. Από τη δική μας πλεονεκτική θέση που επιτρέπει να έχουμε μια συνολική εικόνα της συλλογικής συνείδησης, ξέρουμε ότι λίγοι πιστεύουν αυτά τα σενάρια, κανένα από τα οποία δεν είναι μέρος του πεπρωμένου της Γης. Ακόμα και αυτοί που ακόμα δεν έχουν κατανοήσει ότι οδηγούμαστε ταχύτατα στη Χρυσή Εποχή της Γης, βοηθούν το φως, αρνούμενοι να ζήσουν με το φόβο των «πιθανοτήτων».


3. Παρ όλα αυτά ας αναφέρουμε σε αυτό το σημείο την ερώτηση ενός αναγνώστη: «ο φόβος μπορεί να διοχετευθεί θετικά, γιατί μας λέτε συνεχώς να μη φοβόμαστε;». Σας λέμε να μη φοβάστε γιατί η μαγνητική ενέργεια του φόβου εμποδίζει το φως να φτάσει στη συλλογική συνείδηση, κρατώντας έτσι τους ανθρώπους βυθισμένους στην τρίτη διάσταση, ανίκανους να εξελιχθούν πνευματικά και διανοητικά. Ο φόβος αποκλείει την προφανή αιτιολόγηση, την κοινή λογική, τις λογικές ερωτήσεις και τη θέληση να αντιταχθούμε στην τυραννία και τη διαφθορά – αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μαριονέτες των σκοτεινών δυνάμεων κατάφεραν να ελέγχουν τους ανθρώπους για πολλές χιλιετηρίδες. Οι σκοτεινοί «τρέφονται» με την ενέργεια του φόβου – χωρίς αυτή δε μπορούν να υπάρξουν!


4. Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε το φόβο να υποχωρεί στη συλλογική συνείδηση, είναι όμως τόσο ισχυρός όσο ποτέ σε μεμονωμένους ανθρώπους. Σύμφωνα με το συμπαντικό νόμο της έλξης, η ενέργεια των τρομοκρατημένων ατόμων προβάλλεται στο σύμπαν και προσελκύει μια αντίστοιχη ενέργεια, η οποία επιστρέφοντας σαν μπούμερανγκ, φέρνει μαζί της ακόμα πιο επίφοβες καταστάσεις τις οποίες πρέπει αυτό το άτομο να αντιμετωπίσει. Οποιοσδήποτε «φλερτάρει» με το φόβο, πιστεύοντας ότι μπορεί να διοχετευθεί θετικά, παίζει με τη φωτιά. Κινδυνεύει να μπερδέψει αυτή την ισχυρή αρνητική ενέργεια με την ακόμα πιο ισχυρή αντίθετή της: τη θετικότητα του να ζεις ακλόνητα στο φως, οπότε τονώνεται η αυτοπεποίθηση, η πνευματική δύναμη, το κουράγιο, η σοφή κρίση και η αποφασιστικότητα να ξεπερνάς τις δυσκολίες που προκύπτουν.


5. Είναι αλήθεια πως δισεκατομμύρια ανθρώπων ζουν σε καταστάσεις φόβου οι οποίες είναι πιο σκληρές ή μεγαλύτερης διάρκειας από ότι είναι απαραίτητο για αυτές τις ψυχές για να ολοκληρώσουν αυτό το κομμάτι του συμβολαίου τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα συμβόλαια τροποποιούνται σε επίπεδο ψυχής, ώστε αυτά τα άτομα να μπορούν να φύγουν από τη γήινη ζωή τους πριν ολοκληρώσουν το κάρμα τους, και με τη Θεία χάρη πιστώνονται με ολοκλήρωση του κάρμα τους στην τρίτη διάσταση. Σε άλλες περιπτώσεις όταν οι άνθρωποι ζουν σε φρικτές συνθήκες, το αρχικό συμβόλαιο προβλέπει μια σύντομη ζωή – που είναι αρκετή για να εξισορροπήσει άλλες ζωές- και έτσι οι ψυχές εξελίσσονται πνευματικά. Και στις δύο περιπτώσεις, τα διπλά οφέλη είναι ότι η αρχική ενέργεια του φόβου που υπήρχε στον πλανήτη φεύγει και αυτές οι ψυχές ακτινοβολούν το φως τους στη Γη από τη Νιρβάνα.


6. Κατά τη διάρκεια αυτής της άνευ προηγουμένου εποχής στο σύμπαν, προσφέρεται άλλη μια μορφή της Θείας Χάρης. Οι εξελιγμένες ψυχές προσφέρονται εθελοντικά να αναλάβουν τις σκληρότερες καρμικές εμπειρίες των πιο αδύναμων ψυχών, επιτρέποντάς τους έτσι να ολοκληρώσουν τους άλλους όρους του συμβολαίου τους. Οι ψυχές μετακινούνται παράλληλα και έτσι οι πιο αδύναμες, ενδυναμώνονται και μπορούν να εξελιχθούν πέρα από την τρίτη διάσταση. Συνηθίζεται, οι πνευματικά εξελιγμένοι φυσικοί πολιτισμοί να βοηθούν τους πιο αδύναμους που ζητούν βοήθεια – αυτό ακριβώς κάνουν για τη Γη και για εσάς, πολλοί από αυτούς, είτε κοντινοί είτε πολύ πιο μακρινοί. Όμως σε αυτή τη μοναδική ιστορική εποχή, αυτή η συνεργασία των ψυχών, προσφέρεται και για πνευματική ανάπτυξη – άλλο ένα παράδειγμα της άνευ ορίων αγάπης μεταξύ των φωτεινών όντων.


7. Τώρα λοιπόν, με πολύ προσεκτικό σχεδιασμό ώστε τα πάντα να είναι σύμφωνα με τους νόμους σας, οι κορυφαίοι στην ιεραρχία των Ιλουμινάτι στο τραπεζικό σύστημα, έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους και θα αντιμετωπίσουν νομικές διώξεις. Καθώς νιώθουν τον κίνδυνο, πολλοί από αυτούς, φεύγουν εθελοντικά και η ανάκτηση των περιουσιών που έκλεψαν οι Ιλουμινάτι είναι καθ’οδόν. Στρατιωτικοί αρχηγοί συνεργάζονται με τις δυνάμεις του φωτός για να παρεμποδίσουν την επιθετικότητα των στρατευμάτων που βρίσκονται ακόμα στο πλευρό των Ιλουμινάτι. Η καταστροφή κάποιων από τις σπηλαιώδεις υπόγειες περιοχές, έχει σταματήσει αποτρόπαια πειράματα και άλλες συγκαλυμμένες δραστηριότητες.


8. Τους επόμενους μήνες, κυβερνητικές αναταραχές θα εκριζώσουν τα μέλη των Ιλουμινάτι ή αυτούς που δρουν υπό την καθοδήγησή τους και τη θέση τους θα πάρουν άτομα με ηθική και πνευματική ακεραιότητα. Οι εκκολαπτόμενες κυβερνήσεις που γεννήθηκαν κατά την «Αραβική άνοιξη», θα σταθεροποιηθούν και τα τυραννικά καθεστώτα θα εκπέσουν. Η αχαλίνωτη διαφθορά στις πολυεθνικές εταιρείες θα έχει το τέλος που της αξίζει. Οι διευθυντές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λαών θα παραμείνουν, αυτοί που είναι άπληστοι και υπηρετούν μόνο τον εαυτό τους θα φύγουν. Οι οικονομίες των εθνών που βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης δε θα αποκατασταθούν. Η παγκόσμια οικονομία θα πιάσει τον πάτο του βαρελιού και ένα τίμιο σύστημα θα αρχίσει να λειτουργεί σε όλο τον κόσμο. Πόλεμοι, βία, απάτη και λογοκρισία των Μ.Μ.Ε. θα παύσουν σταδιακά καθώς τα σκοτεινά μυαλά και καρδιές θα φεύγουν από τον πλανήτη.


9. Δε μπορεί να γίνει διαφορετικά- απλά, αυτός είναι ο φυσικός νόμος που κυβερνά τη ζωή σε αυτό το σύμπαν. Καθώς η Γη συνεχίζει γρήγορα την πορεία της σε υψηλότερα επίπεδα, τίποτα με χαμηλές δονήσεις σε οποιαδήποτε μορφή – φυσικά σώματα, υποχθόνια σχέδια, ληστείες, ατιμίες, άδικοι νόμοι και φυλακίσεις, θρησκοληψία, βάναυσες συνήθειες και πράξεις – δε μπορεί να επιζήσει.


10. Η συνέχεια της πορείας, όχι, δε θα είναι όπως στις θρησκείες «απορρίπτουμε τα πάντα και τα αντικαθιστούμε με συμπαντικούς νόμους της Χρυσής εποχής». Όταν αποκαλυφθούν αλήθειες όπως ότι η επιστήμη και το πνεύμα είναι ένα και το αυτό και πως τα θρησκευτικά δόγματα επινοήθηκαν από πρώιμους ηγέτες της εκκλησίας και της πολιτείας για να ελέγξουν τις μάζες, οι άνθρωποι των οποίων η συνείδηση έχει προχωρήσει πέρα από τους περιορισμούς της τρίτης διάστασης, θα προσκολληθούν στις πνευματικές απόψεις των δικών τους αντίστοιχων θρησκειών και οι επινοημένες, κατασκευασμένες απόψεις θα εκπέσουν.


11. Μια από τις αλήθειες που θα αποκαλυφθούν είναι ότι ο Σιωνισμός, ο οποίος για σκοτεινούς λόγους, έγινε συνώνυμος με τον Ιουδαϊσμό, είναι στην πραγματικότητα μια πολεμοχαρής, πολιτική κίνηση στους κόλπους των Ιλουμινάτι, που σκοπό έχει για πάνω από 60 χρόνια να δημιουργεί διαμάχες και αστάθεια σε ολόκληρη τη Μ. Ανατολή. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι ασκούν ισχυρότατη επιρροή μέσα και πίσω από τις μεγαλύτερες κυβερνήσεις και των στρατιωτικών τους δυνάμεων, ΔΕΝ εκπροσωπούν τους Εβραίους στο Ισραήλ ή οπουδήποτε αλλού.

Όπως άλλες φατρίες των Ιλουμινάτι, στόχος τους είναι η παγκόσμια κυριαρχία.

12. Παρόλο που οι Σημίτες προέρχονται από διάφορα έθνη και θρησκείες, οι Σιωνιστές έχουν επιτυχώς καταφέρει να πείσουν πολλούς ότι ο «αντισημητισμός» είναι προκατάληψη εναντίον των Εβραίων και εναντίωση στο δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τους εχθρούς του. Με αυτή την κραυγαλέα διαστρέβλωση έχουν επιτύχει όχι μόνο την παγκόσμια συμπάθεια αλλά και τεράστια αμυντικά κονδύλια από τους συμμάχους του Ισραήλ, κυρίως τις Η.Π.Α., εκ των οποίων όλα έχουν σκοπό να αυξήσουν τα τεράστια κέρδη των Ιλουμινάτι από το μηχανισμό της στρατιωτικής βιομηχανίας.


13. Πέρα από το να ελέγχουν τις μάζες με δογματικές διδασκαλίες, οι θρησκείες έχουν υπηρετήσει τους σκοτεινούς σκοπούς της διχόνοιας σε τέτοια έκταση που το αποτέλεσμα ήταν οι επί αιώνες τραυματισμοί και οι αιματοχυσίες. Για παράδειγμα, οι σταυροφορίες, οι πόλεμοι ανάμεσα στους καθολικούς και τους προτεστάντες, οι διωγμοί των Εβραίων, οι εκτελέσεις των «βλάσφημων» που αρνήθηκαν να «αναιρέσουν».


14. Η διχόνοια είναι εδώ και αρκετό καιρό ένα αποτελεσματικό εργαλείο των σκοτεινών. Δεν ικανοποιούνται σπέρνοντας τη διχόνοια μόνο μέσω των θρησκειών, αλλά σας έχουν χωρίσει και σε άλλα αντίπαλα στρατόπεδα, με το να βάζουν ταμπέλες στα κοινωνικά στρώματα, με τις ιδεολογίες και τις φιλοσοφίες, τα είδη διακυβέρνησης και τα πολιτικά κόμματα και με το να αποκαλούν συνωμότη, οποιονδήποτε διαφωνεί με τους επίσημους ισχυρισμούς για μια κατάσταση ή ένα γεγονός. Αυτή η διχόνοια έχει κάνει να ανθήσει η δυαδικότητα εδώ και πολλές γενεές και βύθισε την ανθρωπότητα στην πνευματικότητα της τρίτης διάστασης. Αγαλλιάστε μαζί μας γιατί η δυαδικότητα παίζει την τελευταία σκηνή της μακρόχρονης παρουσίας της στη Γη!


15. Θα υπάρχουν στην τέταρτη διάσταση, έντομα βλαβερά για τους ανθρώπους και τα ζώα; Όχι. Πραγματικά, όλη η ζωή σε αυτό το σύμπαν πηγάζει από το Θεό δια μέσου της αγάπης-φως ουσίας του Δημιουργού και επομένως είναι μια ψυχή. Όμως το σκοτάδι μόλυνε τους ποταμούς ενέργειας πολλών μορφών ζωής και έτσι αυτές έγιναν βλαβερές στους πολιτισμούς της τρίτης διάστασης. Μια γήινη ζωή όπως ένας γυμνοσάλιαγκας, μια λεπτή υδάτινη μορφή ή ένα βλαβερό έντομο μπορεί να είναι ένα σκαλί πιο πάνω στη σκάλα της εξέλιξης για πρόσωπα που κάποτε διέθεταν ευφυΐα και λογική ικανότητα, των οποίων όμως οι ελεύθερες επιλογές κατά τη διάρκεια της φυσικής τους ζωής έγιναν τόσο σκοτεινές, ώστε κατρακύλησαν στην πρωτόγονη ύπαρξη της πρώτης διάστασης.


16. Οι άνθρωποι της μαύρης φυλής έχουν κάποιο ιδιαίτερο κάρμα; Όχι, ούτε οι άνθρωποι οποιασδήποτε άλλης φυλής στη Γη. Όλοι σας κάποτε ζήσατε σε μια διαφορετική φυλή, διαφορετικό φύλο, με διαφορετικό σώμα και χαρακτηριστικά, διαφορετικές σχέσεις, δεξιότητες, επίπεδο ευφυΐας, απόψεις και διαφορετική τοποθεσία στο σύμπαν. Στη διάρκεια αυτής της πορείας καθένας από εσάς έκανε διαφορετικά συμβόλαια ψυχής ώστε να επιτύχει μια ισορροπία στις εμπειρίες. Η επιλογή που έκανε ο καθένας σας για την παρούσα ζωή είναι τόσο μοναδική όσο και εσείς.


17. Πως μπορώ να κρατηθώ σταθερά στο φως όταν μέλη της οικογένειας μου είναι στο πιο βαθύ σκοτάδι; Οι σκέψεις σας, τα πιστεύω σας, και τα βαθύτερα συναισθήματά σας, τα ξέρετε μόνο εσείς και επομένως μπορείτε να τα κρατήσετε σταθερά στο φως. Ίσως βοηθήσει σημαντικά να «προικίζετε» σιωπηρά, τα σκοτεινά μέλη της οικογένειάς σας, με φωτεινές αρετές που θα θέλατε να είχαν. Με το να τους «βλέπετε» στο φως μπορεί να αναιρέσει το αίσθημα της δική σας οπισθοδρόμησης εξαιτίας των σκοτεινών τους απόψεων.


18. Παρακαλώ να θυμάστε πως μια οικογενειακή συμφωνία φτιάχνεται με τη συμμετοχή όλων των ψυχών και την άνευ όρων αγάπη της μιας για την άλλη. Καθώς η συμφωνία φτιάχνεται για να ωφελήσει κάθε ψυχή, κάποιες είναι «εκτός επιρροής» για τη δική τους ισορροπία, κάτι που διευκολύνει τις άλλες να ζήσουν αυτό που χρειάζονται ώστε να επιτύχουν ισορροπία και έτσι όλες μαζί να εξελιχθούν. Κανείς από τους συμμετέχοντες δε γνωρίζει συνειδητά το ρόλο που αυτός ή αυτή επέλεξε και ο καθένας είναι υπεύθυνος μόνο για τις δικές του αποφάσεις και πράξεις. Δε μπορείτε να ελέγξετε τις πράξεις των ατόμων της οικογένειάς σας που αισθάνεστε ότι βρίσκονται στο σκοτάδι, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας – όταν αντιδράτε έτσι όπως ορίζει το φως γεμίζετε με θετικά συναισθήματα τα οποία και ακτινοβολείτε στους γύρω σας.


19. Πως οι άνθρωποι θα κατανοήσουν γιατί συμβαίνουν όλο και περισσότεροι θάνατοι καθώς ο πλανήτης θα πλησιάζει την τέταρτη διάσταση; Πολύ πιθανόν, οι άνθρωποι που είναι κολλημένοι στη συνείδηση της τρίτης διάστασης, να αποδώσουν τους θανάτους στις προφανείς αιτίες και δε θα σκεφθούν την πιθανότητα πως αυτά συμβαίνουν βάσει ενός «ανώτερου σκοπού», ενώ οι άνθρωποι που έχουν «ξυπνήσει» από το φως θα κατανοήσουν αυτό που διαπνέεται. Είναι φυσικό να λυπόμαστε όταν αγαπημένα πρόσωπα πεθαίνουν, αλλά εάν τους οραματιστούμε στη δόξα της Νιρβάνα θα απελευθερώσουμε συναισθήματα ευτυχίας για αυτούς.


20. Τι μπορούμε να πούμε στα μικρά παιδιά, των οποίων οι γονείς επέλεξαν να πεθάνουν παρά να αλλάξουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω, και ποιος θα φροντίσει όλα αυτά τα παιδιά που είναι ορφανά; Η επιλογή του πότε θα αφήσουμε την παρούσα ζωή γίνεται σε επίπεδο ψυχής σε αρχικά ή τροποποιημένα συμβόλαια, και κανείς δε ξέρει ούτε το δικό του συμβόλαιο και πολύ περισσότερο ούτε των άλλων. Όλα όσα γνωρίζετε για το θάνατο κάποιου είναι πως η αιτία ήταν, για παράδειγμα, ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ένα έμφραγμα, ένα ανεύρυσμα ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική διάγνωση. Επομένως είναι παράτολμο να νομίζετε ή να συμπεραίνετε πως οι Θεοσεβείς άνθρωποι που πέθαναν όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά, επέλεξαν να κάνουν κάτι τέτοιο παρά να αλλάξουν την πίστη τους.


21. Η απροκάλυπτη αφοσίωση στη θρησκεία δεν είναι το ίδιο όπως αυτή που βρίσκεται στην καρδιά και στο μυαλό κάποιου. Άτομα για τα οποία νομίζετε πως ποτέ δε θα πίστευαν κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα διδάγματα της εκκλησίας τους, ίσως ακούν μηνύματα σε επίπεδο ψυχής. Αντίθετα, κάποια από τα πιο σκοτεινά άτομα ανάμεσά σας, παρακολουθούν τις εκκλησιαστικές λειτουργίες ή έχουν υψηλά αξιώματα. Παρακαλώ μην κατατάσσετε κανένα άτομο σε κάποια «επιλογή-να-φύγω» κατηγορία που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα.


22. Εάν πεθάνουν και οι δύο γονείς, τα παιδιά τους θα τα φροντίσουν μέλη της ίδιας οικογένειας, φίλοι ή νομικοί προστάτες που αναλαμβάνουν, ακριβώς όπως συμβαίνει τώρα. Καθώς ενισχύεται το επίπεδο της συνείδησης παράλληλα με τα επίπεδα δονήσεων, τα παιδιά είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα και είναι πιο ανθεκτικά από ότι νομίζετε, και όταν ανοίξει ο δρόμος της τηλεπαθητικής επικοινωνίας, αυτά και οι γονείς τους μπορούν να συζητούν οτιδήποτε επιθυμούν.


Με αυτό το μήνυμα και την άνευ όρων αγάπη μας, σας χαιρετούμε προς το παρόν.

ΠΗΓΗ…http://matthewingreek.blogspot.com/2012_03_01_archive.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*