Διαφημίσεις

Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων θα συζητήσει και θα ψηφίσει σχετικά με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας την εβδομάδα η οποία αρχίζει την 9η Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσαν ο πρόεδρος του σώματος Τζον Μπένερ και άλλα ανώτατα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα νωρίτερα.

«Σε διαβούλευση με τον πρόεδρο, αναμένουμε ότι η Βουλή θα εξετάσει την λήψη μιας απόφασης την εβδομάδα της 9ης Σεπτεμβρίου. Αυτό δίνει στον πρόεδρο το χρόνο να παρουσιάσει την επιχειρηματολογία του στο Κογκρέσο και στον Αμερικανικό λαό», ανέφερε ανακοίνωση του Μπένερ και άλλων στελεχών των Ρεπουμπλικάνων.

Εξάλλου ο ηγέτης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ χαιρέτισε το γεγονός ότι ο Ομπάμα τον ενημέρωσε για το ότι θα ζητήσει την έγκριση του αμερικανικού κοινοβουλίου.

«Ο ρόλος του προέδρου ως διοικητή των ένοπλων δυνάμεων πάντοτε ενισχύεται όταν διαθέτει την εκπεφρασμένη υποστήριξη του Κογκρέσου», ανέφερε ο Μακόνελ.

STRANGER …”..μετατόπιση, αναβολή.. ” ΧΜΜΜΜ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου η συζήτηση στο Κογκρέσο για Συρία – Ο Ομπάμα θα έχει χρόνο να παρουσιάσει την επιχειρηματολογία του η περιμένει την 11/9;;! Περίεργα πράγματα …!!!”
  1. up to now…..ενας στρατιωτης ….. ενας παπας….. και μια μετατοπιση !!!!! ποσα κομματια εχει το puzzle;;;;;

  2. Μολις πριν μερικες ωρες πιναμε freddo με τον Καρλος!
    Οπως παν' τα πραγματα συντομα θα ειναι συντεταγμενη ο ιδιος…

    21515

  3. sorry gia ta greeklish den grafei alliws to marafeti

    TELIKA O OMPAMA MALLON THA KANEI KATI POLY XONTRO G AUTO TOU DINEI TOSH DHMOSIOTHTA!!!

    KSEKINHSE ME TIS PREZBIES TWRA ANABALEI ALLA THA DINOUME ENERGEIA STO GEGONOS AFOU THA TO SHZHTAEI OLH H GH

    MHPWS THELEI NA TO TELEIWSEI ME PURINIKA???

    KAI KALA EMPLOKH MEGALWN DUNAMEWN MPAM MPOUM KAI TELOS????

    ETSI THA PAREI SEBASMO MESA APO FOBO KAI THA EXEI KANEI KAI THUSIA PERIPOU KANA 2EKATOMMURIA KOSMO…….

  4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ STRANGER VOICE ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ

  5. Τα κατηγοροποίησα καλύτερα για να τα παρακολουθούμε πιο εύκολα. Θα τα βάλω και στην τελευταία ανάρτηση για να μην χανόμαστε.

    ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ
    ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΠΤΩΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ, ΑΠΕΙΛΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

    ΕΥΦΡΑΤΗΣ/ΝΕΡΟ, ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΔΙΚΗ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΜΥΣΤΙΚΟ, ΦΟΒΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΑ/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ), ΕΞΑΓΟΡΑ, ΤΟΥΦΕΚΙΟΝ, ΣΤΟΧΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΩΓΗ, ΜΟΙΡΑ/ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ, ΘΑΥΜΑ, ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ

    Και συνεχίζουμε να σβήνουμε. Προχώρα Stranger. Δυνατά όπως πάντα να πάρουμε την παρτίδα.

  6. Ο Μπαράκ έχει την κοινή γνώμη της Αμερικής απέναντί του, άσχετα αν οι τελευταίες “δημοσκοπήσεις” δείχνουν μια μετατόπιση υπέρ της (της επίθεσης). Αυτός φυσικά ξέρει τα πραγματικά αποτελέσματα. Από την άλλη πιθανόν να έχει και το κογκρέσο απέναντί του. Φυσικά μην ξεχνάμε και την ήτα του ξαδέλφου από την εδώ μεριά του Ατλαντικού. Τον χρόνο τον χρειάζεται για να μεταπείσει την κοινή γνώμη ακαριαία. Ίσως ένα χτύπημα μέσα στην καρδιά της Αμερικής ή του Βασιλείου. Αυτό θα ξεπεράσει τον σκόπελο του κογκρέσου και της κοινής γνώμης, βάζοντας επιπλέων στο παιχνίδι και το Βασίλειο, ειδικά αν συμβεί τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στην χώρα των Beatles . Το ζητούμενο θα είναι να υπάρχουν πολλά θύματα αμάχων, όπως και στις 11-9 που αναφέρεις. Ο Θεός να τους λυπηθεί…

  7. Το Yellowstone…. Αν εκραγεί αυτή η πύλη της αποκάλυψης Ανώνυμε 7:24 εννοείται πως δεν θα μείνει τίποτε όρθιο στην Αμερική αλλά και η γη ολόκληρη θα διαλυθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μόνο τα αέρια και τα σύννεφα καπνού που θα καλύψουν ολόκληρη τη γη, την πτώση θερμοκρασίας,την δηλητηρίαση της γης και των σπαρτών, την πείνα, τα τσουνάμι… Λίγα είναι τα φέρετρα που έφτιαξαν… για να μην σου πω…Ποιός θα μείνει να μαζέψει ποιόν?

  8. αν κανει επιθεση στη συρια 9/11 τοτε επιβραβευει την αλ καιντα για τους διδύμους πυργους και αποδεικνύει περιτρανα οτι οι ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ εχουν στησει κ@@λο στους εβραιους και τους αρεσει

  9. Και αν….λεμε αν το ονομα αυτου που αρχιζει απο Ο ειναι ο ιδιος ο Ομπαμα? Η προφητεια λεει μετα τον θανατο αυτου τα γεγονοτα δεν θα προλαβαινουμε να τα παρακολουθησουμε! Μηπως ο εν λογω κυριος οδευει προς θυσια?

  10. Φίλε 8:03 μου θύμισες μια κάρτα των ILL. που δίχνει το Big Ben να καίγεται και μάλιστα υπήρχαν υποψίες ότι θα γινόταν κάτι στους Ολυμπιακούς, ήταν πολύ προφανές ή άσκοπο μάλλον να επιλέξουν εκείνη την περίοδο.

    Τίνα

  11. http://www.katohika.gr/2013/08/tha-epemvoume-stin-siria-alla-oxi-me-xersees-dinamis.html?showComment=1377898223453

    http://www.katohika.gr/2013/08/ti-kanoun-oi-mafiozoi-otan-einai-strimogmenoi.html

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΕΙΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΩΣΤΕ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:
    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/08/2-1-11.html

    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…. ΠΟΥ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ ΤΟΥ.

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2014.

    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ… ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Τ. ΜΠΟΥΣ Β' ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ… ΣΕ ΤΥΧΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ… ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ… Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.

    ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ… ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΙΣ 12/9/2012… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ Μ. ΟΠΜΑΜΑ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ… ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ C.I.A. Ν. ΠΕΤΡΕΟΥΣ… ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΡΩΣΤΙΑ" ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ… ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΒΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ… ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ… ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΛΕΣΘΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΗ Ο ΛΑΟΣ… ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ… ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ… ΜΕ ΑΠΟΛΗΞΕΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ… ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ… ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η BLACK ROCK… ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ… ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ… ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ… ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ… ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ… ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ… ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΟΥ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ…. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ… ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

  12. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΩΝ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  13. Υπαρχει ενα στρατηγικο λαθος. Το ΙΡΑΝ αν και παραμονη πολεμου δεν εκλεισε τα θαλασσια στενα του οπως ειχε κανει στην επεμβαση στο Ιρακ….Αυτο ισως εδωσε σημαδι οτι
    Α. Δεν σκεφτετε να εμπλακει
    Β. Υπαρχει κατι…. που πιστευει οτι θα γινει και δεν το φοβιζει
    Γ.Ισως τους θελει μεσα για να πει την τελευταια κουβεντα…

    Η Αμερικη σε ολες τις επεμβασεις που εκανε υποσχεθηκε μικρες απωλειες πραγμα που τωρα δεν ειναι εφικτο και το ξερει.
    Δεν μπορει να αντεξει απωλειες και σε ζωες αλλα και σε υλικο κυριως.
    Ο σκοπος αυτου του πολεμου πρεπει να ειναι υπερτατος. Αυτο στηνουν.
    Κοιτουν το Ιραν απευθειας.

    Πρακτωρ…

  14. Διαβάζοντας τον 9:26 "άκουσα" τις δικές μου εσώτερες φωνές για έναν κίνδυνο που πλησιάζει και δεν αφορά στην Συρία, αφορά στο εδώ, στην δική μας περιφέρεια. Ανησυχούσα για το επόμενο μπαλάκι… Κάπου ανέφερα: Ό,τι φαίνεται να είναι μακριά, μπορεί να τελικά κοντά…

    1. Ο παικτης εχει μαθει να κερδιζει. Αν υπαρχει περιπτωση ηττας το μαθαινει απο τα ακρα.. Τα ακρα τοτε τα τιμωρει.Η αντιστροφη μετρηση εφτασε. Δυσκολα σε ολη την Μ.Ανατολη να βρεις μετα το μπαμ 20 σκυλια η 10 γατες. 2 Μαζεμενες καταιγιδες ξεκινουν.για εκει….. Εδω σε αυτη την γη οι θυσιες τελειωνουν. Ερχετε,δεν προλαβαν. Θα μου πεις δεν βλεπω κατι.
      Εχεις δικιο . Θα το δεις σε λιγο που τελειωνει το χρημα και ερχετε η μετα στρατιωτικης βιας προσαρμογη μεσω της παγκοσμιας αναρχιας.Οχι αδελφε δεν ειμαι αυτος που λες….Ενας …………. ειμαι…(βαλε οτι θες)

      Πρακτωρ…

  15. Παρακληση

    Επειδη εχω διαβασει διαφορα πραγματα ανακατεμενα, μπορει καποιος να μου δωσει μερικα λινκ με τη σειρα, ετσι ωστε να βοηθηθώ να βαλω σε μια σειρα ολα οσα εχω διαβασει ? Το σκεπτικο σας δηλ απο την αρχη μεχρι το τελος.
    Ευχαριστω ,
    Μαιρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *