Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:23 - 01/09/2013

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ! Μια φωτογραφία που προκαλεί σκέψεις – Θαύμα ή «παιχνίδι» του φακού;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένας σταυρός εμφανίζεται μέσα στο πλάνο της μηχανής την στιγμή που ο ηρωικός πιλότος προσπαθούσε να σώσει τον τελευταίο… πνεύμονα πρασίνου στην χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Ριτσώνας και τις περιουσίες πολλών πολιτών. Θεϊκό σημάδι;

Παιχνίδι του φακού; Κάθε ένας θα δει αυτό που πιστεύει. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο blog evia–halkida και όπως υποστηρίζει ο φωτογράφος δεν έχει υποστεί την παραμικρή επεξεργασία.

STRANGER Αν και είναι ώρες αναρτημένο πριν από το άρθρο εντωμεταξη σε ένα παράλληλο σύμπαν …ο γράφων δεν το γνώριζε πάρα μόνο τώρα το βρήκε! Αρα ….”Θαύμα” ΧΜΜΜ …ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ …ΙΣΩΣ-ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ΘΑΥΜΑ !

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 4:37 ΜΜ

    Θαύμα θαύμα θα ξανά γίνω χριστιανός

  2. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 4:38 ΜΜ

    Τελικά να και το σημάδι;

  3. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 4:40 ΜΜ

    κάηκε κανένα από τα κωλόσπιτα τους; Κάηκε κανένας τους ζωντανός να ουρλιάζει σαν πρόβατο; να τον δουν και οι άλλοι μπας φοβηθούνε;
    ΟΧΙ άρα να χέσω το θαύμα!

  4. Ωραία…. Ξαναφτιάχνουμε τη λίστα

    ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ

    ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΠΤΩΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ, ΑΠΕΙΛΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,ΑΠΟΠΕΙΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ?

    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

    ΕΥΦΡΑΤΗΣ/ΝΕΡΟ, ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΔΙΚΗ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΜΥΣΤΙΚΟ, ΦΟΒΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΑ/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ), ΕΞΑΓΟΡΑ, ΤΟΥΦΕΚΙΟΝ, ΣΤΟΧΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΩΓΗ, ΜΟΙΡΑ/ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ, ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ

    Και συνεχίζουμε να σβήνουμε. Προχώρα Stranger. Δυνατά όπως πάντα να πάρουμε την παρτίδα.

  5. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 4:49 ΜΜ

    μα και βέβαια δεν το επεξεργάστηκε ο φωτογράφος. Το φότοσοπ το έκανε.

  6. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 4:53 ΜΜ

    Ούτε θαύμα, ούτε "παιχνίδι" του φακού. Μια απλή προβολή είναι, ούτε καν ολογραφική.

  7. Χμμμμμ…..Εσείς πιστεύετε τώρα ότι o Θεός έχει "όρεξη" για παιχνίδια ??????
    Έλεος !!!!

  8. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 5:09 ΜΜ

    Όλο σαχλαμάρες είστε. Την τρύπα στο πάνω μέρος στου σταυρού δεν την είδατε. Αντανάκλαση σε κάποιο παρμπρίζ ή παράθυρο από μικρό σταυρουδάκι είναι. Έλεος με τα χαζοθαύματα σας.

  9. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 5:22 ΜΜ

    η φωτο έχει τραβηχτεί μέσα από παρ μπριζ αυτοκινήτου και καθρεφτίστηκε ο σταυρός που κρέμεται στον καθρέφτη …

  10. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 5:23 ΜΜ

    εινε το σημαδι …..το θαυμα θα σηγκλωνηση… το ανορθωγραφο

  11. ο σταυρος ειναι αυτος που κρεμεται ,απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου, μεσα απο το οποιο ,τραβηχτηκε η φωτογραφια…

  12. ο σταυρος ειναι αυτος που κρεμεται ,απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου, μεσα απο το οποιο ,τραβηχτηκε η φωτογραφια…

    • Ανώνυμος 09/01/2013 @ 7:20 ΜΜ

      Σωστος …διακρινεται και η αλυσιδα …
      παρολα αυτα ,πρεπει μαθηματικα να θεωρηθει "σημαδι" κι οχι θαυμα · και αφορα πρωτα τον πιλοτο ,που εχει "πιστη" και μετα τον φωτογραφο που το συνελαβε ,ταπεινη μου αποψη .-

  13. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 6:00 ΜΜ

    Κι εγω πιστευω παραξενε πως δεν ειναι αυτο το θαυμα που αναφερεται σε ενα παραλληλο συμπαν . Γνωμη μου πως θα εχει σχεση με την υγεια καποιου η με καποιο ατυχημα .

  14. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 6:23 ΜΜ

    ΔΕΝ ΧΡΕΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΣΤΕΨΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ.

  15. Αυτό το διαβάσατε? Η Πύλη του Άδη στην Ιθώμη και ο τάφος του Αριστόδημου…….
    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24505:amy———–&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    Δεν είναι περίεργο που όλως ξαφνικά γίνονται αρχαιολογικές ανακαλύψεις/αποκαλύψεις μετά από τόσο καιρό? Τί θέλουν οι "πρόγονοι" να μας πουν και εμείς κωφεύουμε?

  16. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 8:56 ΜΜ

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ eviagreen,ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΣ 23/8,ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ(18/8),ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ SITES.
    ΑΣΤΕΡΙ

  17. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 9:07 ΜΜ

    Ας μην ειμαστε και απολυτα σιγουρη οτι το θαυμα θα ειναι πραγματικο θαυμα . Θα μπορουσε καλλιστα απλως να παρουσιαστει σαν τετοιο . Ουτε οτι θα προερχεται απο την ορθοδοξη πιστη ειναι σιγουρο . Ας μην ξεχναμε το βατικανο , το ρολο και τα μαγειρεματα του .

  18. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 9:36 ΜΜ

    ωραία σκηνή. τυχαία ή όχι δεν έχει σημασία.

  19. Ανώνυμος 09/01/2013 @ 10:45 ΜΜ

    12.36 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ! ΑΛΛΑ , ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑ .

  20. Ανώνυμος 09/02/2013 @ 7:23 ΠΜ

    καλο το πραμα εεε?? ψημενο ή φουντα???χαχαχαχαχ

  21. Ανώνυμος 09/02/2013 @ 8:53 ΜΜ

    Καποιος δεν ειχε τι να κανει και επαιζε με τη φωτο

  22. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 8:21 ΜΜ

    2 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:23 π.μ.

    ….. που να βρεις ψημένο…

  23. Ανώνυμος 09/15/2013 @ 6:06 ΜΜ

    BLUE BEAM, FROM NOW ON I BEIEVE IN NOTHING.

  24. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 4:32 ΠΜ

    Το να τραβήχτηκε η φώτο μέσα απ το αυτοκίνητο και το θαύμα να είναι απλά μια αντανάκλαση του Σταυρού που φοράει πάνω του ή που έχει κρεμασμένο στο αυτοκίνητο ή αφημένο πάνω στο ταμπλό. Αν προσέξετε υπάρχουν και άλλες αντανακλάσεις στον ουρανό απο άλλα αντικείμενα που δε διακρίνονται εύκολα…

  25. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 6:21 ΠΜ

    Μου σηκώθηκε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*