Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:43 - 15/09/2010

Μεγάλες κινήσεις στην πίστα προσελκύουν τις γυναίκες.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εμπειρογνώμονες από το Northumbria University, δήλωσαν ότι  για πρώτη φορά ανακάλυψαν αυτό που κάνει ένα αρσενικό καλό ή κακό χορευτή στα μάτια του άλλου φύλου.Μηχανογραφημένα 3D avatar στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν από τους ερευνητές για να προσδιορίσουν τις βασικές περιοχές κίνησης
Διαβάστε περισσότερα


του σώματος του άνδρα χορευτή οπου έχει επιρροή στην  γυναικεία  αντιλήψη.Η μελέτη έγινε με επικεφαλή τον ψυχολόγο Dr Nick Neave και ερευνητή τον Kristofor McCarty.Ο Dr Neave πιστεύει ότι οι χορευτικές κινήσεις μπορούν να αποτελέσουν ειλικρινή σήματα της αναπαραγωγικής ποιότητας ενός άνδρα, όσον αφορά την υγεία, το σθένος και τη δύναμη.Δεκαεννέα άνδρες εθελοντές, ηλικίας 18 έως 35, κινηματογραφήθηκαν απο ένα  3D σύστημα κάμερας, κάνοντας συγκεκριμένα βήματα και χορογραφία .Στη συνέχεια μέσω ηλεκτονικού υπολογιστή δημιουργήθηκαν ομοιώματα εικονικά έτσι ώστε να μήν επηρεάζονται από τα χαρακτηριστικά των  ανδρών .
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οκτώ μεταβλητές κινήσεις  έκαναν την διαφορά ανάμεσα σε ένα “καλό” και ένα “κακό” χορευτή.Αυτές περιλαμβάνουν το μέγεθος και τη μεταβλητότητα του λαιμού, του κορμού, τον  αριστερό ώμο , την κίνηση του καρπού καθώς και το πόσο επιταχύνει το δεξί γονατό του.
Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι έχουν ανακαλύψει τις χορευτικές κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι άνδρες οι οποίοι με λίγη εκπαιδευση μπορεούν να “τραβάνε” εύκολα τις  γυναίκες.Έτσι τι κάνει μια καλή  ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ; 

Οι Θηλυκές αντιλήψεις καλής ποιότητας χορού ,επηρεάστηκαν περισσότερο από τις μεγάλες και ποικίλες κινήσεις ,που αφορούν το λαιμό και τον  κορμού.Ο Dr Neave δήλωσε: “Αυτή είναι η πρώτη μελέτη για να δείτε αντικειμενικά αυτό που διαφοροποιεί ένα καλό χορευτή από ένα κακό”.Επίσης τόνισε ότι “Οι άνδρες σε όλο τον κόσμο, θα τους  ενδιέφερε πολύ να μάθουν  τι κινήσεις μπορούν να κάνουν για να  προσελκυσουν γυναίκες”.”Αν ένας άνθρωπος ξέρει ποιές είναι οι  βασικές κινήσεις, που πρέπει να κάνει γιά  να προσελκύσει το θηλυκό μέσα από το στυλ χορού του, τότε με  κάποια εκπαίδευση μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές του .”Ο κ. McCarty είπε: “Τα αποτελέσματά μας δείχνουν καθαρά ότι φαίνεται να υπάρχει μια ισχυρή γενική συναίνεση ως προς το τι θεωρείται καλός και κακός χορευτής , και ότι οι  γυναίκες φαίνεται να ψάχνουν να βρούν  το ίδιο είδος  κινήσεων.”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*