Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:27 - 12/02/2012

Μήπως αυτά που μας κρύβουν είναι περισσότερα και σπουδαιότερα από αυτά που μας λένε;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Απλές απορίες που δεν θα λυθούν
  • Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Η χώρα μας κρέμεται σε μια κλωστή ως προς το μέλλον της. Η δική μας η ζωή είναι σε ελεύθερη πτώση σε ένα γκρεμό αφού έχει σπάσει η κλωστή μας και απλά περιμένουμε να δούμε που θα προσγειωθούμε ανάλογα με την τύχη της χώρας μας… Σε κατσάβραχα ή σε κανένα παπλωματάκι μπας και γλυτώσουμε κανένα πλευρό, όχι τίποτα περισσότερο!!! Η κυβέρνηση και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι στην κοσμάρα τους!!! Θα το λέμε συνέχεια και ας γινόμαστε κουραστικοί. Από την άλλη όμως επειδή δεν θέλουμε να είμαστε άδικοι θα εξηγούμε και το γιατί.

Διαβάσαμε λοιπόν χθες ότι «Οι Βρετανικές αρχές έστειλαν στις Ελληνικές αρχές όλα τα στοιχεία για 300 Έλληνες που απέκτησαν ακίνητα στο Λονδίνο την τελευταία διετία

Με τους μετριότερους υπολογισμούς η αξία των σπιτιών ξεπερνάει το ένα δισ. ευρώ». Τα ακίνητα αυτά είναι στις ακριβότερες περιοχές του Λονδίνου και στον κατάλογο περιλαμβάνονται ιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κλπ.

Απορία πρώτη: Γιατί ζητήθηκε από τις, και μας έδωσαν οι, Βρετανικές αρχές τα στοιχεία για την απόκτηση ακινήτων από Έλληνες για τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ; Δηλαδή όσοι απόκτησαν κατοικίες κλπ στην Αγγλία πριν από 3,4, 10 χρόνια είναι μάγκες και καλώς τα αγόρασαν; Και νόμιμα;

Απορία δεύτερη: Γιατί δεν γίνεται η έρευνα για όσο καιρό επιτρέπει η παραγραφή των αδικημάτων, ή ακόμη και σε συνδυασμό με τις διατάξεις για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κλπ;

Σε άλλο δημοσίευμα, που και αυτό έχει να κάνει με την αγάπη των Ελλήνων προς την Μεγάλη Βρετανία, διαβάσαμε ότι συμπατριώτες μας έβγαλαν από τις ελληνικές τράπεζες 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ και τα κατέθεσαν σε Βρετανικές Τράπεζες!!!

Απορία τρίτη: Τις λεπτομέρειες από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για το τι ποσά βγήκαν στο εξωτερικό τις μάθαμε, μας τις ξανάπαν, τις εμπεδώσαμε. Πότε θα μάθουμε όμως την προέλευση των χρημάτων αυτών και αν έχουν δηλωθεί στην Εφορία; Και μιλάμε για το συνολικό ποσό όχι μόνο για τα χρήματα που βγήκαν προς την Μεγάλη Βρετανία… Και εδώ ισχύει ότι και ανωτέρω. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, μας ενδιαφέρει από τότε που είναι νόμιμο να ελεγχθούν.

Απορία τέταρτη: Μήπως πχ οι εισπράξεις από την Εφορία για τις δύο αυτές περιπτώσεις και μόνο των δύο τελευταίων χρόνων θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ισοδύναμο μέτρο για να μην κοπούν οι συντάξεις; Οι επικουρικές; Και μην πει κανείς ότι από τα 6,2 δις ευρώ δεν μπορούν να μαζευτούν 300, 400 ή 500 εκατομμύρια ευρώ; Το 95% των χρημάτων αυτών θα είναι μαύρα…. Κατάμαυρα… Πίσσα σκέτη!!!

Απορία πέμπτη: Πότε θα εξεταστεί η νομιμότητα απόκτησης όλων των χρημάτων που βγήκαν από τις Ελληνικές Τράπεζες και κατατέθηκαν σε Τράπεζες του εξωτερικού; Και εδώ μιλάμε πλέον για ΠΟΛΛΑ δις ευρώ….. Πόσα άδικα μέτρα θα είχαμε γλυτώσει;

Απορία έκτη: Μήπως θα έπρεπε εδώ να επέμβει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να μην γίνουν όλες αυτές οι λίστες ως αυτή με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, που αρχικά δεν υπήρχε, που μετά δεν επέτρεπε την δημοσιοποίηση της η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και που τελικά μια νύκτα την είδαμε να δημοσιεύεται; Ας το σκεφθούν καλά αυτό οι κύριοι Εισαγγελείς γιατί αν μην τι άλλο τον Ιούνιο έρχονται και άλλες περικοπές…

Διαβάσαμε ακόμη και είδαμε σε φωτογραφία στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα τον κύριο Παπακωνσταντίνου να παίζει τένις την ώρα της συνεδρίασης του Eurogroup. Διαβάσαμε ακόμη, αν αληθεύει γιατί δεν θέλουμε να ρίξουμε και εμείς λάσπη στον αναμάρτητο κύριο Γ. Παπανδρέου, ότι ο τέως πρωθυπουργός αγόρασε δύο ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, αν αληθεύει και αυτό. Τέλος, διαβάσαμε στα παραπολιτικά ακόμη και για υπουργό που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και έχει δεσμό με βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας την οποία άφησε και έγκυο!!! Και τα ονόματα εδώ δεν έχουν σημασία. Αν δεν είναι αυτοί που έκαναν κάτι σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι με ανάλογες ενέργειες….

Απορία εβδόμη: Εδώ απορία δεν υπάρχει. Απλά τα γράφουμε αυτά για να βλέπουν και οι πλέον δύσπιστοι, να βλέπουν αυτοί που υποστηρίζουν ακόμα τα υπάρχοντα κόμματα, με ποιους έχουν να κάνουν. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει πολλά κοσμητικά επίθετα, από αυτά που χρησιμοποιεί και ο κύριος Πάγκαλος για εμάς, για τους πολιτικούς εκείνους που έχουν την διάθεση σήμερα να διασκεδάζουν, να ξοδεύουν τρελά λεφτά για το χόμπι τους και έχουν ακόμη και κέφι και για παράνομες ερωτικές σχέσεις, όταν όλοι οι άλλοι συνάνθρωποι τους καίγονται. Που δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για το που έφεραν την χώρα. Όταν οι περισσότεροι Έλληνες που έχουν νόμιμα πέντε ευρώ στην άκρη αισθάνονται άσχημα να αγοράσουν πχ στον χασάπη φιλέτο μοσχαριού επειδή είναι ακριβό, γιατί ο διπλανός τους δεν έχει τα χρήματα να πάρει ούτε φτερούγα από κοτόπουλο…

Πάντως ας μην ξεχνούν και οι πολιτικοί μας και την λαϊκή σοφία που ισχύει για όλους. Θα έρθει η στιγμή που όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν…..

kostasxan

 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*