Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:07 - 09/06/2012

Μάσκα ύπνου θα ξεκλειδώνει τα όνειρα μας;; (Επικίνδυνο σενάριο βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία!!) Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπως και στην χολιγουντιανή ταινία Inception, η ιδέα δυο νέων επιστημόνων από την Νέα Υόρκη και το Μπρούκλιν που υλοποιείτε.. Σχεδίασαν μια μάσκα ύπνου που θα προσφέρει στον άνθρωπο διαυγή όνειρα που θα μπορούν να τα ελέγχουν.
Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν μια τυπική μάσκα ύπνου, η Remee αναφέρετε ως ειδική REM (Rapid Eye Movement)
(γρήγορη κίνηση των ματιών εν ώρα ύπνου βλέπε εδώ), η συσκευή υποτίθεται ότι θα συμβάλει στην καθοδήγηση σε διαυγή όνειρα κάνοντας τον εγκέφαλο να γνωρίζει ότι ονειρεύεται.
Ο στόχος του προϊόντος είναι να επιτρέψει στους ανθρώπους να έχουν τα όνειρα της επιλογής τους, όπως ένα ταξίδι σε μια άλλη χώρα, να δει ή να δημιουργήσει το παρόν του στο μέλλον ή το παρελθόν, ακόμη και ένα ταξίδι πέρα από τα άστρα, πλέοντας στο Διαστημικό Σύμπαν.
Στην χολιγουντιανή ταινία  Inception,  βλέπουμε  μια εταιρία κατασκόπων  να εισβάλει στα όνειρα  ενός ανθρώπου για να του φυτέψει μια ιδέα στο υποσυνείδητο του. Βρίσκονται σε έναν κόσμο όπου με την τεχνολογία  μπορούν να εισβάλουν στον ανθρώπινο νού μέσω του  ονείρου.



Ο σκηνοθέτης της ταινίας Christoper Nolan είχε αυτήν την ιδέα πριν 10 χρόνια.
Αυτή η εφεύρεση ανήκει στον  Duncan Frazier και τον Steve McGuigan, ηλικίας 30 ετών, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μια εταιρεία ερευνών με την επωνυμία Bitbanger Labs.
Οι δύο φίλοι που παρουσίασαν την εφεύρεση τους είχαν ως χρηματικό στόχο τα 35.000 δολάρια για να ξεκινήσουν μια μεγάλη παραγωγή και να την ρίξουν στην αγορά άμεσα.
Μόνο μέσα σε μια εβδομάδα, πάνω από 6.550 άνθρωποι υποσχέθηκαν 572.891 δολάρια για να χρηματοδοτήσουν την Remee.
Στο εσωτερικό η μάσκα διαθέτει μια σειρά από έξι κόκκινα φωτάκια LED αλλά με πολύ  εξασθενημένο φως τα οποία αναβοσβήνουν απαλά χωρίς  να σε ξυπνήσουν,
είναι όμως αρκετά ορατό για τον εγκέφαλο ώστε να κάνει καταγραφή στον νου.
Η  φωτεινότητα όπως και άλλες ρυθμίσεις  μπορούν να προγραμματιστούν  από τον χρήστη μέσω των οδηγιών που του δίνει ο σχεδιαστής.
Τα  στάδια του ύπνου χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες: μη-REM και REM.
Οι άνθρωποι πηγαινοέρχονται μεταξύ αυτών των σταδίων όλη τη νύχτα, στις φάσεις ύπνου REM, συμβαίνουν τα περισσότερα όνειρα και διαρκούν συνήθως ως το πρωί.
Η Remee παρατήρησε προφανώς τα REM στάδια και θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Η συσκευή για να μπει στο στάδιο ( REM ) θα περιμένει ώστε να  περάσουν  τέσσερις με πέντε ώρες ύπνου για να αρχίσουν τα κόκκινα φωτάκια LED την λειτουργία τους, την ώρα που θα βρίσκεστε στα βαριά στάδια του ύπνου REM..
Η ιδέα όπως αναφέρουν είναι ¨απλή¨ : την ώρα που βρίσκεστε στο στάδιο REM και ονειρεύεστε θα βλέπετε τριγύρω στο μοτίβο κόκκινα φώτα να αναβοσβήνουν από απόσταση έτσι θα μπορείτε να συνειδητοποιείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε όνειρο χωρίς να ξυπνήσετε τελείως , ο εγκέφαλος έτσι θα στέλνει σήμα ότι ονειρεύεστε και θα καταγράφει αυτό που βλέπετε και ότι σκέπτεστε.
Όταν αντιληφθείτε ότι είναι ένα όνειρο, τότε μπορείτε να αποφασίσετε τι θα συμβεί στη συνέχεια…
Οι εφευρέτες του αντί να βαρύνουν την μάσκα με κουμπιά και  χειριστήρια,δημιούργησαν μια ιστοσελίδα που ονομάζεται sleepwithremee.com όπου οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις της μάσκας διαδικτυακά κάτι το οποίο ακόμη αναμένετε.
Στο πρώτο στάδιο η μάσκα Remee θα ανάβει τα  φωτάκια  για 15 με 20 δευτερόλεπτα, στο δεύτερο στάδιο θα υπάρχει  μια καθυστέρηση 15 λεπτών μετά από κάθε μήνυμα που θα στέλνετε στο όνειρό σας. Κατά τη διάρκεια του μη REM ύπνου, τα φώτα είναι απίθανο να επηρεάσουν τον χρήστη.
Όσον αφορά την ασφάλεια των χρηστών και των πιθανών κινδύνων για την υγεία, ο κ. McGuigan, δήλωσε σε τηλεφωνική του συνέντευξη με το Online Mail on Sunday ότι δεν έχει λάβει οποιεσδήποτε αναφορές για προβλήματα που σχετίζονται με τη μάσκα ¨μέχρι στιγμής¨.
Πρόσθεσε επίσης ότι τα φώτα LED  δεν  είναι γνωστό να έχουν προκαλέσει σπασμούς σε ανθρώπους έως τώρα.
Ο McGuigan είπε ότι χρησιμοποιεί την Remee αρκετές φορές την εβδομάδα, αλλά παραδέχτηκε ότι η επίτευξη μιας κατάστασης διαύγειας μπορεί να είναι δύσκολη και δεν συμβαίνει κάθε φορά.
Οι δύο εφευρέτες άρχισαν να εργάζονται  για να δημιουργήσουν την μάσκα τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την ανάγνωση μελετών με επίκεντρο τα διαυγή όνειρα που έγιναν στο « Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ το 1980 ».
Τότε ήταν, που  υπήρξε η ιδέα για τα πρώτα μοντέλα  «μηχανές ονείρων» όπου και δημιουργήθηκαν.
Ωστόσο, όμως  οι αρχικές συσκευές ήταν ογκώδης και πολύ ακριβές.
Ένα από τα μοντέλα ήταν ακόμη διαθέσιμο στον  κατάλογο του Skymall στο Phoenix της Arizona, δήλωσε ο McGuigan.
Ο Frazier και ο McGuigan κατασκεύασαν το πρωτότυπο της μάσκας Remee στο σπίτι πριν στείλουν τα σχέδια προς κατασκευή.





Ο McGuigan αποφοίτησε από το Lock Haven University με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών και Frazier  σπούδασε κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.


Ο κ. McGuigan, δήλωσε ότι μέχρι στιγμής, έχουν λάβει παραγγελίες απ’ όλα τα μέρη του πλανήτη…





Αν θέλεις να  Φανταστείς και να γνωρίσεις τον Ίκελο χωρίς την άδεια  του Μορφέα, ο Εφιάλτης θα σου γνωρίσει τον Φόβο και ο  Ύπνος θα σε αγκαλιάσει πολύ βαθιά…
 πρόσεχε ομως    διότι καραδοκεί και ο δίδυμος αδελφός του… 
 Κ.Φ.
Ο.Ε.Α.Φ.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. near infrared sauna 09/03/2013 @ 12:23 ΜΜ

    Thank you for the wonderful share!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*