Διαφημίσεις

Νέο ντοκιμαντέρ δίνει απαντήσεις για τη σορό που είχε ανακαλυφθεί στην έρημο Atacama της Χιλής. Τα σενάρια και η αλήθεια (Vid+Pics)

Δέκα χρόνια μετά την ανακάλυψη του μουμιοποιημένου σκελετού ενός υποτιθέμενου “εξωγήινου” μήκους 15 εκατοστών, το ντοκιμαντέρ “Sirius” υποστηρίζει ότι τεστ DNA, αποδεικνύει τελικά, ότι τα υπολλείμματα ανήκουν σε άνθρωπο.

Το “ανθρωποειδές της Atacama”, ανακαλύφθηκε πριν 10 χρόνια. O σκελετός εντοπίστηκε στις 19 Οκτωβρίου 2003 από τον Oscar Munoz, ο οποίος έψαχνε για αντικείμενα ιστορικής αξίας στην πόλη-φάντασμα La Noria, στην έρημο της Atacama.

Όπως είχε γράψει τότε ο τοπικός τύπος, ο Munoz βρήκε το σκελετό δίπλα σε μια εκκλησία, τυλιγμένο
σε ένα λευκό ύφασμα.Από τότε οι θεωρίες συνωμοσίας έδιναν και έπαιρναν. Σύμφωνα με τις επικρατέστερες, τα οστά ανήκαν είτε σε εξωγήινο, είτε σε μαϊμού, είτε επρόκειτο για αποβολή εμβρύου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ, οι φίλοι των UFO, είχαν ενθουσιαστεί περιμένοντας τη μεγάλη αποκάλυψη, καθώς είναι γεγονός ότι ο σκελετός που είχε ανακαλυφθεί ταίριαζε πολύ στην εικόνα που έχουμε σχηματίσει (αυθαίρετα) για τους εξωγήινους.

Στο νέο ντοκιμαντέρ, Αμερικανοί επιστήμονες εξέτασαν δείγμα DNA από τον σκελετό και συμπέραναν ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για άνθρωπο, που γεννήθηκε πρόωρα και έζησε για 6 με 8 χρόνια. “Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για μαϊμού. Είναι άνθρωπος. Και έζησε 6 με 8 χρόνια”, δήλωσε ο Garry Nolan, διευθυντής του τμήματος μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου Stanford.
“Είναι προφανές ότι ανέπνεε και έτρωγε κανονικά, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το μέγεθός του όταν γεννήθηκε. Το DNA μας λέει την ιστορία του και έχουμε τις τεχνικές για να διαπιστώσουμε ότι πράγματι πρόκειται για άνθρωπο” συμπλήρωσε ο Nolan μιλώντας στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ.

DNA Test Alien από allthewebnews

Μελετώντας την προέλευση του “Ata”, το Sirius, αναφέρεται σε απόρρητα έγγραφα σχετικά με εξωγήινους, αλλά και στη δυνατότητα ταξιδιού από άλλους πλανήτες προς τη Γη. Στο ντοκιμαντέρ, αναλύεται η πιθανή χρήση των τεχνολογιών ενέργειας σε αυτά τα ταξίδια.
Το “Sirius” έκανε πρεμιέρα στο Los Angeles την ημέρα της Γης και προβάλλεται στο διαδίκτυο και σε κινηματογράφους από τις 22 Απριλίου.

ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ

Στο παρακατω συνδεσμο μπορειτε να δειτε ολο το ντοκιμαντερ

Το B’ μέρος απο το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ SIRIUS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Λύθηκε με τεστ DNA το μυστήριο του εξωγήινου της Atacama”
  1. ΠΟΛΛΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ, ΜΩΡΟΙ, ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ, Ο ΑΡΧΑΙΟΠΤΕΡΥΞ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ, Ο ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, Ο ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΟΥΣΗ ΗΤΑΝ ΓΟΡΙΛΛΑΣ. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ. Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (Γενεση, Οβδιου, Ιωβ). ΟΙ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ. Η ΓΕΝΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΥΝΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ κλπ, κλπ. ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ (imdleo.com), ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

  2. ρε παιδιά…. εγώ να πιστέψω τον επιστήμονα, δεν έχω αντίρρηση …..

    αλλά πεστε μου ΤΙ άνθρωπος ήταν αυτός 15 εκατοστά ???? Έχετε συνειδητοποιήσει για τι μέγεθος μιλάμε;;;
    Το μολύβι που έχω απέναντι μου και κοιτάω τώρα είναι πιο μεγάλο !!!!

    Τα στρουμφάκια ήταν πιο μεγάλα !!!!
    Όταν γεννήθηκε πόσο ήταν ; Και κυρίως ΠΟΙΑ γέννησε κάτι τέτοιο και πως το είδε όταν βγήκε από την κοιλιά της ;;;

    Χιλιάδες απορίες……………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *