Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:27 - 24/04/2013

Θύελλα αντιδράσεων για τη σουηδική διαφήμιση που προσβάλλει την Κρήτη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θύελλα αντιδράσεων τόσο από επαγγελματίες όσο και από κατοίκους της Κρήτης έχει προκαλέσει συκοφαντική διαφήμιση σουηδικού ψυχαγωγικού πάρκου που καλεί τους Σουηδούς να μην ταξιδέψουν στο νησί γιατί δεν θα είναι χαρούμενα!

«Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg» γράφει η λεζάντα της διαφήμισης, η οποία προβάλει την εικόνα ενός αγοριού που κλαίει.

Αμεση ήταν η αντίδραση των ξενοδόχων του νησιού που απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στη Σουηδική πρεσβεία. Μάλιστα η επιστολή κοινοποιήθηκε τόσο στο Υπ. Εξωτερικών καθώς όσο και στην Υπ. Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Σουηδία.

Στην επιστολή τους οι ξενοδόχοι αναφέρουν:

«Με μεγάλη λύπη, πληροφορηθήκαμε ότι το ψυχαγωγικό πάρκο Liseberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έχει αναρτήσει αφίσα γράφοντας: “Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg“».

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εκπροσωπώντας τον σημαντικότερο προορισμό των Σουηδών, διαμαρτυρόμαστε για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του συγκεκριμένου ψυχαγωγικού πάρκου και ζητάμε τη βοήθεια σας, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η δυσφήμιση. Είναι γνωστό ότι οι δεσμοί Ελλάδας Σουηδίας, και ιδιαίτερα της Κρήτης και του Νομού Χανίων είναι πολύ ισχυροί και σε καμία περίπτωση τέτοιες κακόβουλες ενέργειες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο λαών. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας πάνω στο θέμα».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 11:51 ΠΜ

    Ενώ στην Σουηδία που βλέπουν τον ήλιο με το σταγονόμετρο είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα! Βρε ούστ! κωλοσουηδοί που θα μιλήσετε και για την Κρήτη.. έχετε μούτρα και μιλάτε..κατεψηγμένοι

    simplicissimus

  2. Ακόμη με αυτούς ασχολείσθε ??????

  3. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 12:44 ΜΜ

    Καθικάκια Βορειοευρωπαίοι, όσο και αν εκτιμώ την οργάνωση του σύγχρονου κράτους που έχετε δημιουργήσει και κάποια άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχετε, ποτέ μα ποτέ δεν θα γίνετε ΕΛΛΗΝΕΣ διότι ποτέ δεν είχατε ΙΣΤΟΡΙΑ. Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν στο παραπάνω διαφωτιστικότατο άρθρο είναι απόρροια του κόμπλεξ κατωτερώτητας που δέρνει πολλούς λαούς μεταξύ άλλων και των βορειοευρωπαϊκών, σε σχέση με την ιστορία της Ελλάδας. Ζήλεια……………….

    ^Ω^

  4. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 1:31 ΜΜ

    ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ………….. ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΕΙΒΙΚ

  5. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 1:38 ΜΜ

    χμ Δεν θέλω στην Κρήτη, θέλω στο πάρκο, δε θέλω στον ήλιο, δε θέλω στη θάλασσα…………….θέλω εκεί που κατουράνε οι σκύλοι, μαμά πήγαινε με εκει που κατουράνε η σκύλοι

  6. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 4:40 ΜΜ

    να φατε σκατα

  7. αντιθέτως , το παιδί κλαίει γιατί του είπαν πως δεν θα πάει Κρήτη αλλά θα πάει στο πάρκο….χαχχαχα

  8. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 6:05 ΜΜ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ , ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ .
    ΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΘΑ ΖΗΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

  9. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 2:58 ΜΜ

    Συμπατριώτες βαλλόμαστε από παντού. Ακόμα και οι ''φιλΈλληνες'' κατά το πρόσφατο παρελθόν Σουηδοί αλλάζουν καθώς φαίνεται στάση απέναντί μας. Γιατί άραγε; Μήπως τους έπεισαν ότι εμείς φταίμε για την παγκόσμια οικονομική κρίση; Μήπως ακόμα και σ' αυτά τα χάλια που έχουμε μας φοβούνται και μας πολεμούν; Ότι κι αν είναι, έχουμε ιερό χρέος να ενωθούμε την ύστατη τούτη ώρα για να αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς που με οιονδήποτε τρόπο προσπαθούν να πλήξουν την Πατρίδα μας.

  10. Ανώνυμος 04/30/2013 @ 9:10 ΜΜ

    Χε χε, σωστός James Karas….
    Άλλο που δεν θα τους άρεσε τους Νορβηγούς να δουν λίγο ήλιο και να ξεφύγουν απ'την βορειοευρωπαική μουντάδα… Γι'αυτό αγοράζουν κάτι κονομημένοι Γερμαναράδες και Σκανδιναβοί εξοχικά σε ελληνικά νησιά…? Επειδή κλαιν τα παιδάκια τους? Κρα κάνουν…!!!
    Και με τα πετρέλαια από κάτω… ΛΟΥΚΟΥΜΙ….

    Keep in touch amigo,
    ^Ω^

  11. Ανώνυμος 05/02/2013 @ 4:42 ΠΜ

    Ωχ μωρέ μην ασχολείστε…..
    Αυτοί, οι οποίοι είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ με την Ελλάδα και μην ξεχνάτε ότι από την δεκαετία του 70 ακόμα οι Σουηδέζες ήταν οι γκόμενες το καλοκαίρι οι άλλες Αγγλίδες, Γερμανίδες, κ.λ.π. πολύ αργότερα, έχουν φτιάξει ένα τεράστιας έκτασης πάρκο που μιμείται ένα Ελληνικό νησί και γενικά το Ελληνικό καλοκαίρι. Δηλαδή κάτι σαν σκηνικά ταινίας, με ανεμόμυλους, άσπρα μπλε σπιτάκια, λιμνούλες/πισίνες (θάλασσα και καλά), άμμο κουβαδάκια, ελιόδεντρα ψεύτικα φυσικά, δεν πιάνουν εκεί πάνω (ότι έχουν αρπάξει σαν εικόνα, το έχουν βάλει εκεί) και λοιπές μαλακίες για να φαντασιώνονται όσοι δεν έχουν λεφτά να πάνε διακοπές στην Ελλάδα……γιατί δεν έχουν όλοι, ούτε όλοι έρχονται κάθε χρόνο εδώ.
    Αυτό το πάρκο εννοούν λοιπόν για αυτό χρησιμοποιούν την Ελλάδα στη διαφήμιση τους ως σύγκριση και εντάξει είναι κακόγουστη αλλά δε φημίζονται και για το γούστο τους οι Σουηδοί ούτε για το χιούμορ τους.

    Εντάξει, λυπηθείτε τους, όλοι οι λαοί έχουμε τα απωθημένα μας……

  12. Ανώνυμος 05/02/2013 @ 4:55 ΠΜ

    Συγκρίσεις…….

    Έχω φίλη παλιά και καλή από Σαλαμίνα. 20 χρόνια ξενιτεμένη και παντρεμένη στη Γερμανία με Γερμανό. Στη Σαλαμίνα έχει ένα παλιό σπιτάκι πατρικό σε μέτριο ως κακό σημείο (δεν έχει και τίποτα σπουδαίο η Σαλαμίνα…).
    Άρον άρον την πήρε ο Γερμανός και ήρθανε εδώ και επαναπρατίστηκε και αυτός πολύ ευχαρίστως θα ζήσει εδώ -τα παράτησε όλα εκεί και είχε καλή δουλειά- και θα φτιάξει το σπίτι εδώ με κάτι οικονομίες του γιατί εδώ του αρέσει να ζεί και είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος και τυχερός που έχει σπίτι στη Σαλαμίνα και το διαφημίζει στη Γερμανία να σκάνε οι φίλοι του……….. Στη Γερμανία -λέει- δεν αγοράζεις σπίτι μακάρι να δουλεύεις 100 χρόνια…. είναι πάρα πολύ δύσκολο.
    Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που επέλεξε ΤΩΡΑ να έρθει να ζήσει εδώ αλλά στη φίλη μου δε λέω τίποτα. Το θεωρεί αποικία της Γερμανίας, ξέρει ότι ουσιαστικά από τη Γερμανία διοικείται και στη Γερμανία θα ανήκει στο μέλλον οπότε; αυτός θα ζει εδώ που είναι τα πετρέλαια……..

    Εγώ δεν το έπαιρνα στη Σαλαμίνα ούτε τζάμπα το σπίτι, προτιμώ να μην έχω παρά στη Σαλαμίνα, τι να το κάνω εκεί; να πληρώνω φόρο; Ούτε και υπήρχε περίπτωση να έχω φτιάξει τη ζωή μου σε άλλη χώρα με καλή δουλειά και να γυρίσω εδώ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ "ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ;

    Δεν είμαστε χαζοί που δεν εκτιμάμε τα χωράφια στα χωριά γιατί σιχαινόμαστε τη λάσπη και το άρμεγμα αλλά περιμένουμε σα μαλάκες στις καφετέριες να βρούμε δουλειά; Αν είχε ο παραπάνω Γερμανός και χωράφι στην Ελλάδα θα ένιωθε Κροίσος !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*