Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:18 - 21/06/2012

Κατάλαβα, ανάπτυξη έτσι θέλετε, αλλά ακούστε μόνο αυτό.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ψηφοφόρους ΝΔ Πασόκ.Μια ματιά στο μέλλον τους.(μας).

Τελευταία, οι Έλληνες αποφάσισαν να πουλήσουν ότι τους είχαν κληροδοτήσει οι αρχαίοι πρόγονοι τους, συμπεριλαμβανόμενων και όλων των πηγών ενέργειας που διαθέτει η χώρα.
Γιατί?


Για να πάρουν λίγα ακόμα δανεικά, να ζήσουν στο όνειρο λιγάκι ακόμα, έστω και σε αυτό το μισό όνειρο που έχει μείνει και που κάθε μέρα γίνεται και πιο ερείπιο…

Η ουσία σε όλες τις στρατηγικές που σχεδιάστηκαν προεκλογικά, ήταν αυτή:
Nα πετύχει η παράταξη των εθνικών προδοτών να πάρει την εξουσία, (πάλι με υφαρπαγή, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ψέμα, έτσι όπως έκανε και με τον GAP/ΠΑΣΟΚ πριν 2 χρόνια).
Και αφού αρπάξει την εξουσία, να προσπαθήσει άλλη μια φορά, αυτή τη φορά με υποτίθεται εντολή του λαού, να ξεπουλήσει τον πλούτο της χώρας.

Αλλά αυτά τα ξέρετε φαντάζομαι, και αν δεν τα ξέρετε, καιρός να τα μάθετε….

Οι υδάτινοι πόροι της χώρας έχουν ήδη πουληθεί με υποσχετική σε γαλλική πολυεθνική, η ΔΕΗ ξέρετε, μη σας πρήζω, (αλλά εσάς σας πείραζε ο φωτόπουλος… όχι ότι είχε δίκιο, αλλά καλύτερα να τρώει κάνας δυο συνδικαλιστές παρά να μην έχουμε ρεύμα και να το πληρώνουμε χρυσό σε ξένους, στις κατοχικές δυνάμεις των τραπεζών.)


Και βέβαια δεν χρειάζεται να μιλήσω για πετρέλαια, φυσικά αέρια, κλπ, αυτά άστα, τα χουν ήδη υποσχεθεί σε αμερικανούς….

Και για τους έλληνες?
Να σας εξηγήσω αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει, εσείς θα είσαστε από την μια αυτοί που θα υποστούν όλες τις κακές συνέπειες των εξορύξεων ας πούμε, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, μόνο την μικρή παράταση δανεικών που μας δίνουν τώρα οι ξένοι για λίγο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πωλήσεις.

Μετά μπορεί και να μας διώξουν από την χώρα, και μην σας φαίνεται περίεργο, αν ανεβάσουν τους φόρους ακίνητης περιουσίας, μπορούν τελικά να σπρώξουν ένα λαό να ξεπουλήσει για να επιβιώσει.

Και μετά, απλά να τους εκτοπίσει σαν άστεγους……που χρειάζονται την προστασία του κράτους, ίσως σε στρατόπεδα προσφύγων, αφού αυτούς θα τους έχουν εξοντώσει τα παλληκάρια τους της νεοναζιστικής νεολαίας…

Σενάριο φρίκης? Ακόμα δεν άρχισα καλέ… πάρτε ποτό και γαριδάκια και καθίστε…
Συνεχίζουμε.. ..

greektogreek

anti-ntp

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*