Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:36 - 21/02/2015

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!! – ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ : ΤΟ BITCOIN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

STRANGER: ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ …ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ; HTTP://WWW.GRCOIN.GR

Οπως προβλέψαμε σε πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση και φυσικά δικαιωθήκαμε – σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος από την Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο Μίστερ κολωτούμπας Νεοταξίτης υπουργός Οικονομικών Γιάννης Μπαρουφάκης παίρνει πίσω την κριτική του για το Bitcoin σε ένα άρθρο του τον περασμένο μήνα, όπου ανέφερε το Bitcoin ως «πολύ αποπληθωριστικό για να δουλέψει».

Δικαιώνεται λοιπόν η Αθέατη γνώση για τις πληροφορίες που είχε σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος, αφού σε μια δεύτερη θέση που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο Βαρουφάκης, μετά την πλήρη υποταγή για συνέχιση των όρων του Μνημονίου παίρνει πίσω οσα είπε στο παρελθόν και κάνει συγκρίσεις μεταξύ του σχεδιασμού του Bitcoin και του ευρώ.

Γράφει:

«Παραδόξως, αν η τεχνολογία του Bitcoin, προσαρμοστεί κατάλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επωφελώς στην Ευρωζώνη ως όπλο κατά του αποπληθωρισμού».

Θα συμβούν πολλά γεγονότα ακόμη τα οποία θα συμβάλλουν στην ταχεία προώθηση μιας αχρήματης κοινωνίας.

Η Αθέατη γνώση, θα σας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις του ψηφιακού νομίσματος. Διαβάστε τι γράψαμε ΕΔΩ πριν απο μερικές μέρες και την πρόβλεψη μας στην κολοτούμπα Βαρουφάκη.

Υ.Γ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ

atheatignosi

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Φεβρουαρίου2015



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 02/21/2015 @ 8:09 ΜΜ

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΙΤΚΟΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ?……ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ!!!!
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ 0 ΚΑΙ 1??
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΥΣΟ.
    ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΒΙΤCΟΙΝ ΕΙΤΕ GREECOIN, ΕΙΤΕ ΜΠΟΥΡΔΚΟΙΝ……..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ STUXNET ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ…..ΤΑ Γ@Μ@ΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΚΟΙΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ANTE EΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ…..ΕΓΓΥΗΣΗ!!
    "ΤΟΝΥ WALKER"

  2. Ανώνυμος 02/22/2015 @ 12:14 ΠΜ

    Καί στό δρόμο είναι βέβαια καί τό τσιπάκι έτσι αγαπητέ κολλητέ καί σύμβουλε τού εβραιου τζέφρυ, καί πρώην βρωμοπασόκου μπαρουφάκη? Ρέ τίς κατσαρίδες πώς καταφέρνουν καί περνούν πάντωτε τά σχέδιά τους, μέ διαφορετικά ''δημοκρατικά'' πρόσωπα……….ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!

  3. Ανώνυμος 02/22/2015 @ 11:46 ΠΜ

    στηρηξτε ολοι και αγαπηστε ολοι σας το hellas coin αγκαλιαστε το σαν ενα μικρο παιδι τωρα αρχηνα η πραγματηκη αντισταση και τωρα πλεον μπορω να πω οτι το εχω κατανοηση πληρως.

  4. Ανώνυμος 02/22/2015 @ 1:08 ΜΜ

    ΑΔΕΡΦΕ STRANGER, ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ… ΘΑ ΕΛΥΝΕ & ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ) & ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (SMARTPHONES, TABLETS) ΓΙΑ ΑΡΧΗ & (ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ π.χ) ΣΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ HACK-ΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ… Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ONLINE (SHOPS) & OTI ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET & ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ… 1) ΣΤΟ SMARTPHONE, 2) ΣΕ ΚΑΡΤΑ, 3) ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η 4) ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ??? ΣΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ (ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ) & ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ & ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ… & ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΟΣ THΣ Ν.Τ.Π. ???

    CURIOUS !!!

    Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ !!!

  5. Ανώνυμος 02/22/2015 @ 1:58 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ…

  6. Δουλος της ΝΤΠ εισια και τωρα απλα δεν θες να το δεις !

    Αν μου πεις εστω και εναν που γνωριζεις απο οσους εχεις δωσει την εξουσια σου να μπορει να τους σταματησει θα κλεισω το HLC Τωρα !

    Επειδη λοιπον η αχρηματη κοινωνια ερχεται θελουμε δεν θελουμε η ερωτηση ειναι απλη …θα πας με νομο να παρεις ενα νομισμα που θα δημιουργηθει για να σε ελεγχει απολυτα η θα μας δωσεις την ευκαρια σαν νομικα προσωπα να αντισταθουμε !

    Ναι ειναι τα προερτια για το τσιπακι..αλλα αυτα που θα ειναι το κυβερνησεων και τον rothchild οχι το δικο σου νομισμα το οποιο στηθηκε ως αναχωμα αντιστασης σε ολα οσα ερχονται!

    Τωρα στα τεχνικα…το σωνεις οπου μπορεις , το σωνεις σε στικακι , το εχεις σε κινητο η στο pc σου ! Ακομα αν θες να μην εχεις ολα αυτα τα κανεις πριντ τα νομισματα σου και τα εχεις σε χαρτι ..μεσα στο ποστοφολι σου !

    Εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να σε κλεψουν οσο εχεις και να σου κλεψουν το πορτοφολι σου στο λεωφορειο ! Οπως δεν θα παραταγες το πορτοφολι σου μονο του στην ομονεια ετσι θα μαθεις να προφυλασεσαι και με το ηλεκτρονικο σου πορτοφολι!

    Ναι μεσα σε μια δεκαετια ολος ο πλανητης θα εχει περασει σε αχρηματη μορφη!

    Μιλας με εναν ανθρωπο που σχεδιασε και οργανωσε πρωτος σε ολη την ελλαδα το σχεδιο αχιλλεας … που μεσα στο σχεδιο αχιλλεας ενα κοματι του ειναι η ανταλλαγη-τραπεζα χρονου!

    Ολα οσα μου λετε σημερα τα εχω κανει πραξη , ειδα που πονανε …ειδα ποσο διαθεση εχουν οι συνανθρωποι μου ..πριν ερθει το αιμα και με αφυπνισμενη συνειδηση να κανουν πραξεις που θα μας προστατευαν, ειδα με πιο τροπο η ελιτ και οι πρακτορες της παρυσφρειουν σε υγειη σχηματα και διαιρουν την οποια κινηση …για αυτο σας παρακαλω μην μου λετε τα ιδια και ιδια …οπως το μαρουλι θα εχει αξια οταν ερθει το μπαμ..ειδα ποσοι απο εμας εχουν ορεξη να πιασουν την τσαπα για να ταισουν αλλους!

    Χαρισαμε 500 στρεματα γης για να γινει η πρωτη οικοκοινοτητα στην ελλαδα με σκοπο να γινουμε παραδειγμα ..και κανεις δεν ξεβολευσε τον κωλο του να κανει πραξη!

    Λαθη κανω σαν ανθρωπος αλλα οχι επειδη ειμα ανοητος αλλα επειδη εχω τεραστια πιστη στον ανθρωπο και ιδως στον ελληνα …αλλα δεν ειμαι ουτε αφελης …ουτε βλακας … για να εχω επιλεξει σαν τριτη κινηση το ελληνικο ψηφιακο νομισμα εχω διαβασει ξεκαθαρα τις κινησεις του εχθρου …και οπως θα βλεπεις και θα δεις τις κανει πλεον χωρις να καλυπτεται!

    Αρα η μου δινεις την ευκαιρια χωρις ταμπελα . χωρις να σου ζηταωεξουσια να εχω οπλα να τους πολεμησω …η απλα δεχεσαι αυριο και με την βουλα …το δικο τους νομισμα που θα ελεγχει και ποτε χεζεις!

    Δεν εχω μαθει να ειμαι ταπεινος με δολο η με υποκρισια ..ταπεινος ειμαι εκει που αρμοζει να ειμαι ..για αυτο στο λεω ξεαθαρα …αν ψαχνεις εναν που τουλαχιστον εχει την διαθεση να τους σταματησει ρισκαροντας τα παντα …τοτε ακουσε την δικη μου "επιφανεια πληροφοριας " ..και ενωσου γυρω μου μεσω του ελληνικου ψηφιακου νομισματος ! !

    • Ανώνυμος 02/24/2015 @ 1:27 ΜΜ

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ STRANGER, ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ AΡΚΕΤΑ (99%). ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1% ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ & ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

      CURIOUS !!!

  7. Ανώνυμος 02/22/2015 @ 7:24 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΑΣ.

  8. Ανώνυμος 02/22/2015 @ 10:20 ΜΜ

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΠΩΠΩΠΩΠΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*