Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:39 - 17/06/2012

Κάθε αναρχοκομμουνιστής κι ένας μισέλληνας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι φύλακες του κυνοβουλίου. Τα δεκανίκια του καθεστώτος μας συκοφαντούν. Καμώνονται τον υπερασπιστή του Έλληνα εργάτη αυτοί που δίνουν ιδεολογικό άλλοθι στην κυρίαρχη επιλογή του κεφαλαίου. Την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων από ορδές αφροασιατών. ”Αγνοουν” οι αυτόκλητοι ”σωτήρες”, ότι, ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ -ΜΝΗΜΟΝΙΑ –

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΔΕΛΤΙΑ των 8, δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι παράλληλες ”στρατιωτικές” επιχειρήσεις.. Παραπλάνηση. Φόβος. Εξαθλίωση. Αφανισμός.. Η ανθελληνική ολιγαρχία, ξέρει. Οι επίγονοι των κοτζαμπάσηδων ξέρουν. Φοβούνται την φυλή που έχει το ιστορικό, πολιτιστικό και γενετικό υπόβαθρο να ανατρέψει τα σχέδια τους.. 


Και οι αναρχοκομουνιστές ξέρουν. Για αυτό ”συγχέουν” επίτηδες τις έννοιες. Συγχέουν λοιπόν μια νομική έννοια, που πρώτος ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ είχε κατακρίνει, το ΚΡΑΤΟΣ, με την ΦΥΛΗ.. Συγχέουν τα παράσιτα, τις βδέλλες στο σώμα της φυλής, και στο ΟΝΟΜΑ αυτής της σοφιστείας, καλούν την φυλή να απαρνηθεί την ταυτότητα της!!… Η απάτη που λέγεται ”μαρξισμός” δεν είναι τίποτα άλλο, πάρα μια συρραφή από λίγο…. Προυντόν, Ρικάρντο, Μπλάνκι και-συμπεριλαμβανομένου και του Μαρξ -μια παραφθορά του Επίκουρου, των Σοφιστών, του Ηρακλείτου και του Πλάτωνα. Μιλάμε για την λογοκλοπή της ”αρκούδας”.. Ακόμα και αυτή η μπαρούφα που γράφουν τα βλαμμένα, ”πατρίδα μας όλη η γη” είναι παραποίηση γνωμικού, ενός κυνικού φιλοσόφου από την Θήβα -σύγχρονου του Διογένη- του Κράτη.. Μέχρι και η επανάσταση των Μπολσεβίκων για τα δεδομένα του ”μαρξισμού” αποτελεί ιστορικό ”παράδοξο”.. 

Η πρωτοπορία της σοσιαλιστικής επανάστασης, το ”προλεταριάτο”, όχι μόνο δεν ήταν πρωτοπορία, αλλά ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Διοτι για να έχεις ”προλεταριάτο” πρέπει να έχεις βιομηχανία. Η Ρωσία όμως-εκείνη την περίοδο- είχε σχεδον φεουδαρχικές σχέσεις παραγωγής.. Για να μην αναφέρουμε το ”γελοίο” της ιστορίας, όταν -στην κυριολεξία- σε μια μερα, οι σύμμαχοι των Γερμανών, ”γίνονταν” κομμουνιστές.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βουλγαρία με την Ρουμανία.. Ακόμα και ο Λένιν -αυτός που με ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ τρένο γύρισε στην Ρωσία για να κάνει την επανάσταση, έχοντας στο τσεπάκι του τα λεφτά του τραπεζίτη Παρβους -ΑΝΑΦΕΡΕΙ στον ”ιμπεριαλισμο, ανώτατο στάδιο του καπιταλισμου”, ΚΑΙ το αναφέρει ΡΗΤΑ.. Θα έρθει μια στιγμή, όπου τα έθνη-κράτη, θα είναι εμπόδιο στην ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων.. Και τι μας προτείνουν οι ”συγχρονοι” συνεχιστές του; Παγκόσμια ”επανάσταση”, λέει.. 


Δηλαδή, ΜΑΖΙ με τους καζαμπούμπου που είχαν παππού ανθρωποφάγο. Με τους ταλιμπάν που κάθε Παρασκευή δοξολογούν τον Μωχαμέτη. Με αυτούς που φοράνε στις γυναίκες τους μπούργκες. Με αυτους που δηλητηριάζουν μικρά κοριτσάκια επειδή πάνε σχολείο (!) και τους ΚΟΒΟΥΝ την κλειτορίδα, θα οικοδομηθεί η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερία.. ”Το επίπεδο της συνείδησης είναι συνάρτηση του πολιτιστικού επιπέδου”, έγραφε στο κεφάλαιο ο Μαρξ.. Προσέξτε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, γιατί και οι κεφαλαιοκράτες για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κυβέρνηση λένε.. Και αναρωτιέσαι.. Πόσο αναρχοκομμουνιστής μπορεί να είναι κάποιος; Το πιο οξύμωρο δε, είναι η θέση των ”θεωρητικών” τους σχετικά με την ”εισαγωγή εργατων”(Α διεθνής, Ενγκελς -κατάσταση εργατικής τάξης στην Αγγλία-, Μπακούνιν -γράμματα για τον πατριωτισμό-Ελεονόρα Μαρξ, καθώς και ο ΙΔΙΟΣ ο Μαρξ).. Όλα αυτά η αποσιωπούνται η εξοβελίζονται σαν ”εθνορατσιστικα”.. 

Ο μισελληνισμός τους δεν έχει όρια. Φτάνει μέχρι του σημείου να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ εγκληματίες λαθρομετανάστες. Να καίνε σύμβολα της φυλής. Να μιλούν για ”συνύπαρξη” και αλλα νεοταξικά, να θέλουν να κάνουν τους Έλληνες ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στον τόπο τους. Να υιοθετούν ανθελληνικά δοκίμια κάθε Sherrard και Ρεπούση για να ”προστατευτούν” από την ”προγονοπληξία” ή να ΠΡΟΩΘΟΥΝ διάφορες αντιιστορικές μπούρδες του καθε Φαλμεράυερ . Τώρα πως ακόμα και η ”Βελουχιώταινα” στον λόγο του στην Λαμία, που μιλούσε για ”ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ” και ”ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ” δεν ήταν ”εθνορατσιστης”, ”φασιστας” και ”ναζι”, είναι ένα ζήτημα που καλό θα είναι να το εξηγήσουν στους ελάχιστους αφελείς που τους ακολουθούν ακόμα.. 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!!.. Η παγκοσμιοποίηση, θέλει κατάργηση των Εθνών, ”ανακάτεμα” των φυλών. Εναν πύργο της Βαβέλ για να είναι πιο εύκολη η επιβολή του παγκοσμίου κάτεργου (δείτε και τις ΗΠΑ, καθώς και όλες τις πολυφυλετικές χώρες).. Αυτό θέλουν. Ανθρώπους χωρίς φυλετική συνείδηση, συλλογική μνήμη και ιστορία.. Και τα αναρχοκουμμούνια είναι ΣΑΡΚΑ από την ΣΑΡΚΑ των επικυρίαρχων.. Και όμως θα μπορούσε να πει- ο έντιμος και τίμιος ερευνητής- μέχρι σήμερα δεν κυριαρχούσαν; Σωστό.. Ας όψονται αυτοί που εγκατέλειψαν τους Έλληνες στα νύχια των Γερμανο-Ιταλο-Βουλγαρο-Αλβανων κατακτητών. Αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα στην άλλη ‘οψη της κεφαλαιοκρατίας να ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων.. Αυτοί που διέλυσαν την ΕΟΝ (και σε μια μέρα έγινε ΕΠΟΝ).. Αυτοί που διέλυσαν την 2η μεραρχία και δεν πρόλαβε ο Γρίβας να την βγάλει στο βουνό.. Αυτοί που ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ τον Εθνικισμό με στείρες αστικές προκαταλήψεις και εξουσίες.. Βγήκαν οι Εθνικιστές στο βουνό, αλλά χωρίς συντονισμό, συγκεκριμένη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πλατφόρμα, ΔΟΜΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ, άφησαν ελεύθερο το πεδίο στους Κουτβιστές να ξεγελάσουν την φυλή μας.. 

ΗΡΩΙΚΕΣ σελίδες γράφτηκαν. Εθνικιστές εξοντώθηκαν, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τους κατακτητές αλλά και τους αναρχοκομουνιστές.. Άλλο που δεν ήθελαν οι ξένοι. Αφού μοίρασαν ”ζώνες επιρροής” και μοίρες λαών, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, σε ενα κομμάτι χαρτί, κατόρθωσαν να μας διχάσουν. Στο τέλος δεν είχαμε ”Χότζα” και ”Τσαουσέσκου” αλλα την εγκαθίδρυση ενος θλιβερού προτεκτοράτου.. Μια νέα Βαυαροκρατία.. Δεν είχαν απέναντί τους ένα ρωμαλέο Εθνικιστικό-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ κίνημα για να τους εμποδίσει, αλλά μια φυλή διχασμένη.. Στην μέγγενη των διεθνών ανταγωνισμών. Στα ”χέρια” των αστών και του παρασιτικού κεφαλαίου, ο Εθνικισμός δυσφημίστηκε, απαξιώθηκε, έγινε ”καθεστώς”, και ΑΠΟΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ απο τις διδαχές ενός Δραγούμη, ενός Συκουτρή, και ενος Γιαννόπουλου ΕΠΑΨΕ να ειναι ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.. Έγινε αστικό ιδεολόγημα. Η φυλή έγινε λαός.. Ο εθνικισμός έγινε -οποια κατάπτωση -”δεξιά”.. 

Έτσι η φυλή μας έπεφτε σε χέρια πραματευτάδων και ανεξαρτήτως προθέσεων -ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ- οδηγήθηκε σε εθνικές και κοινωνικές ήττες.. Επόμενο ήταν ο εκμαυλισμός, η διαφθορά συνειδήσεων, η πτώση του ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ προτύπου και τελικά μια παρασιτική αστική τάξη με ΠΟΛΥΤΙΜΟ δεκανίκι την ιδιόμορφη ”εργατική αριστοκρατία”.. 

Και φτάνουμε στο σήμερα.. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ.. Πατριδοκάπηλοι αστοί και μισέλληνες προδότες.. Το διακύβευμα, το ιδιο.. Η επιβίωση και η πρόοδος της φυλής.. Αυτοί που μιλούν για ”επαναδιαπραγμάτευση” είναι λακέδες των τραπεζών.. ”Επαναδιαπραγμάτευση” σημαίνει οτι ΔΕΧΕΣΑΙ τα χρέη.. Όλοι αυτοί θα σαρωθούν απο την αδυσώπητη πραγματικότητα.. Οι κούτβιδες είναι ο κίνδυνος.. Ενώ ξεκαθαρίζουν τα παραπάνω ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ τον κίνδυνο που διέρχεται η φυλή.. Η εξαθλίωση είναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την αντικατάσταση.. Η ανόρθωση της φυλής είναι σε άμεση συνάρτηση, με την αυτάρκειά της, με την ανάπτυξη της παραγωγικής βάσης του ευλογημένου τόπου μας, με την παγίωση της κοινωνικής ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ συνείδησης, ενάντια στον αστικό ατομικισμό, και ΚΥΡΙΩΣ με την ανάδειξη του ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ προτύπου και την προστασία της φυλετικής μας καθαρότητας. 

Μόνο αν κάθε Έλληνας συνειδητοποιήσει οτι ανήκει στην ΦΥΛΗ, μπορεί να υπάρξει σαν Έλληνας.. Διαφορετικά μέσα απο ”τα θολωμένα μάτια και τα μυαλά τα σκοτισμένα” θα προκύψει ένα λοβοτομημένο δίποδο, μια μάζα ραγιάδων ανάξια να υπάρχει.. Οι καιροί της άγνοιας, της σπίλωσης, της πατριδοκαπηλείας, του μισελληνισμού τελείωσαν. Η ”αμοιβή” της προδοσίας θα δοθεί όπως πρέπει.. 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

olikiantistasi.blogspot.com

http://olikiantistasi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4689.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*