Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:41 - 22/03/2014

ΙΤΑΛΙΑ: Καταργούν την Ημέρα του Πατέρα για να μην στενοχωρηθούν τα παιδιά που έχουν «δύο μαμάδες»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένας δήμος της Ρώμης πρότεινε να απαγορευθεί η τήρηση των Ημέρας του Πατέρα στο νηπιαγωγείο Ugo Bartolomei σε περιπτώσεις όπου ένα παιδί μπορεί να προέλθει από «οικογένεια» λεσβιών. Η απόφαση του Δήμου της Ρώμης II εξόργισε ​τους γονείς, πολλοί από τους οποίους προχώρησαν σε καταγγελία στο δημαρχείο της πόλης.

Η δημοτική επίτροπος συμφώνησε, λέγοντας, «αισθάνομαι ότι συμμερίζομαι την απογοήτευση των οικογενειών αυτών». Η σύμβουλος Gloria Pasquali του δημοτικού γραφείου εκπαίδευσης, είπε, «Δεν είναι θέμα να περιφρόνησης κάποιου, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα των σχολικών δραστηριοτήτων». Πρόσθεσε ότι η Ημέρα του Πατέρα θα μπορούσε να θεωρηθεί εκπαιδευτική «για εκείνους που δεν έχουν μπαμπά».

Το σχολείο είχε συνάντηση με έναν ψυχολόγο της πόλης και αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της Ημέρας του Πατέρα για να «ονομάσει τα δύο μέρη όχι ως γονεϊκές μορφές, αλλά ως οικογένεια σαν σύνολο», ή να οργανώσει μια «γιορτή για την άνοιξη». Τελικά πήραν το απόφαση να κρατήσουν την Ημέρα της Μητέρας, αλλά να οργανώσουν μια πιο “γενική” οικογενειακή γιορτή για τις 19 Μαρτίου. Η Ημέρα του Πατέρα είναι δημοφιλής στην Ιταλία, δεδομένου ότι συμπίπτει, στις 19 Μαρτίου, με τη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ, ο οποίος ευρέως τιμάται στην ιταλική κοινωνία ως ένα μοντέλο πατρότητας.

Στην καταγγελία τους, οι γονείς ανέφεραν ότι «είναι ένα παράξενο είδος πολιτικής ορθότητας και ανοχής σύμφωνα με την οποία, για να μην κάνεις «διακρίσεις» εις βάρος ενός παιδιού, καταλήγεις να κάνεις διακρίσεις εις βάρος των 30 παιδιών, στερώντας τους κάτι που τους χαρακτηρίζει».

«Τι είδους παιδαγωγικής είναι αυτή η οποία βασίζεται στην απόκρυψη μιας φυσικής αρχής και μιας βαθιάς και υπέροχης αλήθειας, ότι κάθε παιδί γεννιέται από την αγάπη και την ένωση μιας μαμάς και ενός μπαμπά».

Η Giuseppina La Delfa, πρόεδρος των “Rainbow Οικογενειών”, μητέρα δύο παιδιών που ζει με την σύντροφό της, είπε στην Corriere della Sera, «Είμαστε ομοφυλόφιλοι γονείς μητέρες ή πατέρες και δεν θέλουμε κανένα αποκλεισμό για τον εορτασμό των μπαμπάδων και των μαμάδων, γιαγιάδων και παππούδων. Πράγματι, είμαστε υπέρ. Αλλά η la Delfa πρόσθεσε ότι «ανακύπτει ένα πρόβλημα όταν ο δάσκαλος απαγγέλλει το ποίημα: “Πόσο όμορφος είναι ο μπαμπάς μου” σε ένα παιδί που έχει δύο μαμάδες»..

Η Emma Ciccarelli, πρόεδρος του Φόρουμ των Οικογενειακών Ενώσεων του Λάτσιο, δήλωσε: «Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς δεν είναι η διαμάχη … αλλά η ευημερία του παιδιού. Πώς μπορούν άλλα παιδιά ζουν στην Ιταλία χωρίς να έχουν και τους δύο γονείς τους; Σκέφτομαι τα πολλά ορφανά παιδιά ή τα παιδιά των χωρισμένων γονιών».

«Και μετά, τι; Θα διαγράψουμε επίσης την Ημέρα της Μητέρας για όλες τις αντίστροφες περιπτώσεις;»

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 03/22/2014 @ 8:30 ΠΜ

    Γιατί δεν καταργούν και την ημέρα του πατέρα για να μην στεναχωριούνται και τα παιδιά του Έλτον Τζόν; Οι ομοφυλόφιλοι στο τέλος θα βρουν τον μπελά τους γιατί ο κόσμος δεν θα τους συγχωρέσει τίποτε από την σημερινή τους προκλητική συμπεριφορά. Οι "γενίτσαροι" της Νέας Τάξης θα έχουν άσχημη κατάληξη όταν καταρρεύσει η από την φύση της ελλατωματική Νέα Τάξη.

  2. Ανώνυμος 03/22/2014 @ 9:35 ΠΜ

    ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ..MEGA …ΦΕΣΙ ΗΤΑΝ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΧΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*