Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:39 - 14/09/2011

Ιδού πώς καταστρέφουν την αμυντική βιομηχανία της χώρας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η καταστροφή της στρατηγικής υποδομής της χώρας μέσω του μνημονίου περιγράφηκε χτες ανάγλυφα από τον αντιπρόεδρο της LM Ντένη Πλέσσα, ο οποίος αποκάλυψε ότι προτείνουν  στην ΕΑΒ προγράμματα κατασκευής τμημάτων αεροσκαφών ύψους πολλών εκατ. ευρώ, τα οποία δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγο μνημονίου.
Η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεν έρχεται παρά να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες που έρχονται εδώ και πολλούς μήνες στο Defence Net και από άλλους αμυντικούς οίκους (Boeing, Dassault) οι οποίες θέλουν να δώσουν έργο, αλλά λόγω της αδυναμίας πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού που έχει επιβάλει η Τρόικα στον δημόσιο τομέα, αυτό είναι αδύνατο να συμβεί.

Kατά αυτό τον τρόπο, οι ήδη προβληματικές από την κακοδιαχείριση και τον άκρατο κομματισμό κρατικές αμυντικές βιομηχανίες βυθίζονται ακόμα περισσότερο στην απαξίωση και ετοιμάζονται να πωληθούν για ένα κομμάτι ψωμί, κυρίως σε γερμανικούς οίκους αμυντικού υλικού, αφού πρώτα φρόντισε η Γερμανία να “σκοτώσει” και την τελευταία ελπίδα “ανάστασής” τους.
Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της LM, το πρόγραμμα για την κατασκευή τμημάτων του C-130J στην ΕΑΒ υπολογίζεται ότι θα τετραπλασιάσει τις θέσεις εργασίας από 58 το 2010 στις 215 θέσεις εργασίας το 2013. Και συμπλήρωσε ο  αντιπρόεδρος της LM: “Μοναδική δυσκολία στη συνεργασία με την κρατική ΕΑΒ, εξαιτίας των όρων του μνημονίου, είναι ότι δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις, ώστε να καλύπτει άνετα τις εκάστοτε αυξήσεις στην παραγωγή“.
Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί αύριο σε όλη την Ελλάδα μπορείτε να βρείτε το πρώτο μέρος μίας μεγάλης έρευνας για τα «χαμένα» οπλικά συστήματα εγχώριας ανάπτυξης, τα οποία η ελληνική βιομηχανία τα τελευταία 30 χρόνια σχεδίασε, για να έρθουν να τα θάψουν οι διάφοροι αντιπρόσωποι, προκειμένου να μην χάσουν τις παραγγελίες οι εταιρείες τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*