Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:47 - 31/05/2012

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ξημερώνει Τρίτη 29 Μαΐου του σωτήριου έτους Χ. Η πατρίδα μας είναι χρόνια υπο τον ζυγό των παγκόσμιων τοκογλύφων που αποκομίζουν τον πλούτο και τα εργατικά της χέρια αφήνοντάς τα άνεργα ή με μισθούς πείνας, σε μια νεοταξική -διεθνιστική αριστερή κυβέρνηση δοσίλογων οι οποίοι συνεργάστηκαν με μια μερίδα δεξιών πατριδέμπορων και υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, ύστερα απο την ανεύθυνη στάση των Εθνικιστών να αναλάβουν λόγω εσωτερικών προβλημάτων τους.

Απο την προηγούμενη ημέρα, τίποτα δεν έμοιαζε ίδιο. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά, ηλεκτρισμένη, διαισθανόσουν οτι κάτι θα συμβεί. Αρκετοί Έλληνες νιώθουν σαν να τους τινάζει το ρεύμα, ελάχιστοι ξέρουν πως είναι το πεπρωμένο που τους καλεί. Ακόμα όμως κι όσοι δεν μπορούν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που αισθάνονται, είναι σίγουροι οτι δεν πρέπει να ανησυχούν…

Ταπείνωσαν τους Έλληνες, είναι δυνατόν να μην αντιδράσουν; Πόσο γελάστηκαν… Τη μέρα αυτή η Ελληνική γη βράζει, οι αρχαίοι ναοί μοιάζουν σαν επιχρυσωμένοι -παρ’ότι έχει συννεφιά, στο Περιβόλι της Παναγίας οι Άγιοι Πατέρες γνωρίζουν τα σημάδια και ψάλλουν Τη Υπερμάχω. Σε όλα τα στρατόπεδά μας οι στρατιώτες -χωρίς να τους δοθεί καμια εξήγηση- βρίσκονται στους χώρους διασποράς. Έπειτα απο αρκετά χρόνια και άνευ κρατικής εντολής, αλλά με άνωθεν διαταγή, γίνονται στρατιωτικά γυμνάσια.

Στις 29 Μαΐου τα φαινόμενα κορυφώνονται. Μαύρη συννεφιά έχει καλύψει το απέραντο γαλάζιο, βρέχει καταρρακτωδώς όπως στις ψυχές των Ελλήνων… Άξαφνα όμως τα σύννεφα ανοίγουν, μια δέσμη φωτός σκίζει τον μαύρο ουρανό και πέφτει εκεί… Κάτω απο τα τείχη… Στην Πύλη του Ρωμανού… Στο κρυφό σημείο οπου Άγγελος Κυρίου απώθεσαι τον Αυτοκράτορα, μαρμαρωμένο κι έτοιμο για την μεγάλη ώρα. Σαν πέφτει πάνω του τον λούζει με το χρυσό φως της Ελλάδας, το μάρμαρο που τον καλύπτει ραγίζει, η ανάσα του ακούγεται βαριά και γρήγορη, το χέρι του υψώνεται πρώτο… Κρατάει τη ρομφαία του, η πύλη ανοίγει, έφιππος και υπέρλαμπρος βγαίνει έξω. Στο πλάι του ο Άγγελος Μιχαήλ, ο Αη Γιώργης, ο Αχιλλέας κι ο Αλέξανδρος ο Μέγας. Ο ναός της Αγιας Σοφιάς διάπυρος ανοίγει τις πύλες του να τον υποδεχτεί, τα σήμαντρα ηχούν χαρμόσυνα.

Όμως οι Μογγόλοι και οι σύμμαχοί τους δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών και αριστεριστών δημιουργούν χάος σε όλη την επικράτεια ενώ οι ίδιοι και οι σύμμαχοί τους χτυπούν απ’έξω την χώρα. Τέσσερις ημέρες κρατάει το κακό. Οι Έλληνες δεν λυγίζουν, έχουν πλέον κάθε αφορμή να καθαρίσουν την πατρίδα τους. Ακόμα κι όσοι αφυπνίστηκαν λίγο πριν αρχίσει η μεγάλη μάχη οδηγούνται απο το ένστικτο και κρατούν τα κατάλληλα σημεία. Περνούν άλλες τέσσερις ημέρες, οι πύλες ανοίγουν ξανά, ο Ιωάννης Παλαιολόγος προβάλλει πάνοπλος. Τα βαρβαρικά στίφη των αναγνωρίζουν και υποχωρούν άτακτα. Οι Έλληνες νικούν απ’άκρη σ’άκρη και όσοι τόλμησαν να τους ταπεινώνουν τόσα χρόνια, καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο ήταν το λάθος τους. Με μπροστάρη αυτόν, σύσσωμος ο Ελληνικός λαός και ο στρατός συντρίβουν κάθε αντίσταση, οι Έλληνες που ζουν στην Τουρκία στρέφονται ενάντια στους Τούρκους, άλλους τους κατασφάζουν κι όσοι κατάφεραν να γλιτώσουν επιστρέφουν εκει απ’όπου ήρθαν: στα βάθη της Ανατολίας. Οι ορδές των λαθρομεταναστών και οι ντόπιοι προδότες εξοντώθηκαν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Οι Έλληνες είναι πια ελεύθεροι και Εθνικά υπερήφανοι, έτοιμοι να πάρουν τη ζωή που τους στέρησαν πίσω. Ο Αυτοκράτωρ και οι ακόλουθοί του επιστρέφουν στο μαρμάρινο τάφο τους… Πλέον δεν χρειάζονται μα θα είναι πάντα εκεί…

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

http://olikiantistasi.blogspot.com/2012/05/blog-post_6189.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*