Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:25 - 21/06/2013

Θα Έχουμε δύσκολη νύχτα..ΠΟΣΠΕΡΤ: Δεν φεύγουμε κύριε Στουρνάρα -Θα σας απαντήσουμε με εξώδικο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αρνείται να εκκενώσει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής υπακούοντας στην εντολή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα…

Σε μια πρώτη του δήλωση, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην ΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης δήλωσε: «Οι εργαζόμενοι αρνούνται να δεχθούν την καταπάτηση των θεμελιωδών εργασιακών τους δικαιωμάτων. Θα είναι εδώ για να εκπέμπουν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Οι μάσκες έπεσαν. Θέλουν να πάρουν 2.000 άτομα που θα χάσουν όλα τους τα δικαιώματα και το ταμείο ανεργίας και στη συνέχεια, στο νέο φορέα μπορεί να είναι και 50. Η νομική μας υπηρεσία ετοιμάζει εξώδικα για να απαντήσει στα όσα υποστηρίζει ο κ. Στουρνάρας».

Ανεξαρτήτως πάντως των δηλώσεων, το κλίμα που επικρατεί δείχνει την αρνητική διάθεση που υπάρχει τουλάχιστον σε μεγάλο αριθμό των εργαζομένων της καταργημένης ΕΡΤ.
Κορυφαίοι συνδικαλιστές μιλώντας στο iefimerida.gr έλεγαν ότι βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή για να φυλάνε τις εγκαταστάσεις.

Διευκρίνιζαν, δε, ότι βρίσκονται στη διάθεση του προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανεξαρτήτως ονόματος του φορέα.
Επισήμαιναν ότι δεν έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε κανέναν στην Αγία Παρασκευή και σημείωναν ότι ακόμη και αυτό που λέει για τις αποζημιώσεις και τα στοιχεία του λογιστηρίου μπορεί να τα βρει στη θέση τους.

Σε ότι αφορά τέλος, την ουσία της ανακοίνωσης του κ. Στουρνάρα και την εντολή του να καταβληθούν έναντι της αποζημίωσης αποδοχές δύο μηνών, οι ίδιοι τόνιζαν ότι δεν είναι δυνατόν να αποζημιώνονται εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις δεν έχουν καταργηθεί επισήμως και δεν έχουν κληθεί να υπογράψουν τις απολύσεις τους.

iefimerida.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 4:48 ΜΜ

    Δεν υπαρχει περιπτωση να στειλουν ΜΑΤ εκει .

  2. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 5:27 ΜΜ

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

  3. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 6:49 ΜΜ

    Δεν πρόκειται να φύγουν γιατί έχουν χρεωθεί προσωπικά το τεχνικό υλικό.Πρέπει να απολυθούν κανονικά και να κάνουν παράδωση-παραλαβή στον επόμενο εργαζόμενο.'Ετσι γίνεται στις πολιτισμένες ευρωπαικές χώρες.

  4. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 7:29 ΜΜ

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!…….

    Για βαρύτατα κακουργήματα και για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ, κατηγορείται ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ. Παναγιώτης Καλφαγιάννης
    Πηγή:
    http://www.thestival.gr/media-news/item/105438-o-arxisyndikalistis-tis-ert-kalfagiannis-kai-i-gynaika-toy-emplekontai-se-apati-se-baros-tis-ert21-epi-5-xronia-lambanan-paranoma-epidoma21
    http://www.fimes.gr/2013/06/panagiotis-kalfagiannis-ert/

  5. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 8:25 ΜΜ

    10.29 ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ-ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ , Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ , ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ; ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ;

  6. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 2:49 ΠΜ

    Ενα μεγαλο παραπονο . Οταν πριν απο μηνες γινοντουσαν καταληψεις στους Δημους για καταργηση φορεων οπως "Βρεφ. Σταθμοι" , "Υπηρεσιες για απορους σε σπιτια" κι αλλα, οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ που ηταν ;;;; Μαλιστα ορισμενοι απο αυτους με καυστικα λογια μηλουσαν για τις καταληψεις . Τωρα λοπον ας τα βγαλουν περα μονοι τους οπως τα βγαζουν περα (μονο ο Θεος ξερει) χιλιαδες ανεργοι . Σιγα μη παει ο κοσμακης να τους περιφρουρει κι ολας τους πονυρους . Μονοι τους γιατι σε κανενα αλλο πονεμενο δεν δειξανε συμπαρασταση …..

  7. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 9:55 ΠΜ

    ρε ""21 Ιουνίου 2013 – 8:27 μ.μ."" εισαι γραμμενος σε καποιο σωματειο ή παντα τα ειχες γραμμενα ολα (αγωνες -σωματεια – απεργειες-πορειες)και κοιταζες μονος σου πως θα την βολεψεις νομιζοντας οτι θα γινεις και εσυ πλουσιος καποια μερα ? οποιος παει μονος του τον τρωει η μαρμαγκα ….(για τους μισθωτους μιλαω)

  8. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΣ ΖΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*