Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:56 - 21/06/2013

Επείγον κάλεσμα για περιφρούρηση της ΕΡΤ το τριήμερο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι εργαζόμενοι καλούν πολίτες και συνδικάτα να προστατέψουν τη δημόσια περιουσία από επίθεση των δυνάμεων καταστολής.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν όλους τους πολίτες να προστατεύσουν το ραδιομέγαρο αλλά και εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα καθώς πληθαίνουν οι φήμες για ενδεχόμενη εισβολή δυνάμεων καταστολής.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου ενδέχεται, σύμφωνα με τους εργαζομένους, να χρησιμοποιήσει την απουσία των πολιτών για να μετριάσει το επικοινωνιακό κόστος βίαιης εκκένωσης.

Ήδη φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν προτάσεις για τον επόμενο διευθυντή ή «υφυπουργό ΕΡΤ» προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η αντιπαράθεση οδηγείται προς εκτόνωση.

Το υπουργείο οικονομικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα. Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.

Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ. Η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».

info-war



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 6:39 ΜΜ

    Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
    Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

  2. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 11:04 ΜΜ

    Siga re paidia…. ekatontades xiliades ellhnes emeinan xwris douleia ta teleftea xronia…. pou htan tote oi dimosiografoi??? Pws tolman twra na kaloun ton lao ???? To problhma tis elladas einai oi dyo xiliades ths ert h oi ekatontades xiliades ??? H oi syntaksiouxoi pou den exoune oute gia ta farmaka tous ??? Mhn treleneste…

  3. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 9:47 ΠΜ

    ναι ρε ""22 Ιουνίου 2013 – 2:04 π.μ."" μην σηκωνεσαι απο τον καναπε αφου την πατησαν οι προηγουμενες εκατονταδες χιλιαδες ασε να την πατησουν και οι επομενες χιλιαδες…. ρε ουστ απο δω….

  4. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 12:58 ΜΜ

    Μόνο που η π.ν.π που είναι ένα σκαλί κάτω από τον νόμο , κατάργησε έναν νόμο , γιατί από την στιγμή που δημοσιεύεται το καταστατικό μιας ΑΕ στο ΦΕΚ , τότε γίνεται αυτόματα νόμος .. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ μπορεί η π.ν.π να καταργήσει την ΕΡΤ ΑΕ και θα καταπέσει .. Αυτό που είναι ίσως πρόβλημα είναι η Κ.Υ.Α. γιατί αυτή η Κ.Υ.Α είναι η απόφαση της Γ.Σ των μετόχων του νομικού πρόσωπου ΕΡΤ ΑΕ ..

    Όμως πρακτικά η ΕΡΤ ΑΕ ακόμα υπάρχει και υπάρχει γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εταιρείας , επίσης οι εργαζόμενοι δεν έχουν απολυθεί με το τρόπο που ορίζει η νομολογία και η ευρωπαϊκή οδηγία , έτσι η εκκαθάριση δεν μπορεί να ξεκινήσει και για αυτό άλλωστε και δεν έχει ξεκινήσει …

    Εδώ λοιπόν έρχεται και η απόφαση του ΣτΕ που διατάζει την άμεση επαναλειτουργία του προγράμματος της ΕΡΤ ΑΕ και φυσικά ο ισχυρισμός της κυβέρνησης πως το νομικό πρόσωπο δεν υπάρχει είναι ψευδής , αφού η ΕΡΤ ΑΕ υφίσταται ΑΚΟΜΑ και μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση όπως άλλωστε ορίζει και ο νόμος και συγκεκριμένα το άρθρο 784 εδ. β΄ του ΑΚ .. που λέει πως : «η προσωπικότητα της εταιρείας εξακολουθεί να υπάρχει ωσότου περατωθεί η εκκαθάριση και για τις ανάγκες της εκκαθάρισης».

    Συνεπώς κατά το στάδιο της εκκαθάρισης η εταιρεία διατηρεί τη νομική προσωπικότητά της. Αυτό που αλλάζει είναι ο εταιρικός της σκοπός, ο οποίος αντικαθίσταται από το σκοπό της εκκαθάρισης .. Επομένως η απόφαση του ΣτΕ για την άμεση επαναλειτουργία του προγράμματος της ΕΡΤ ΑΕ , αφορά το νομικό πρόσωπο ΕΡΤ ΑΕ και έως ότου αυτό λυθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του αστικού κώδικα .. Δηλαδή παράνομα και καταχρηστικά ο νέος ανάδοχος της ΕΡΤ ΑΕ , ο υπουργός οικονομικών , δεν επαναλειτουργεί το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης με την υπάρχουσα δομή και προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες για να μην εφαρμόσει τις συνταγματικές του υποχρεώσεις που είναι και η εφαρμογή των διαταγών του ΣτΕ …

    Αν επιχειρήσει να βγάλει με την βία τους εργαζόμενους από το κτίριο τότε θα έχουμε και την πράξη της απόπειρας της βιαίας κατάλυσης του συντάγματος και της εφαρμογής του νόμου , δηλαδή και τυπικά η κυβέρνηση θα έχει παραβιάσει μεταξύ άλλων ΚΑΙ το άρθρο 120 του συντάγματος που ορίζει πως :

    "3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»"

    Δηλαδή αγνοεί το ΣτΕ και επιχειρεί με την βία να παραβιάσει τις συνταγματικές του υποχρεώσεις που είναι να τηρεί τους νόμους και το σύνταγμα , γιατί εφόσον ο νόμος λέει πως ακόμα υφίσταται η ΕΡΤ ΑΕ μιας και δεν έχει ακόμα λυθεί αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εταιρείας και αυτός αρνείται παρανόμως ότι η ΕΡΤ ΑΕ ακόμα υπάρχει ως νομικό πρόσωπο , δηλαδή αγνοεί το άρθρο 784 του αστικού κώδικα και αυτό το ισχυρίζεται για να αγνοήσει και να παραβιάσει στην συνέχεια με δόλο την απόφαση του ΣτΕ που του επιβάλει την άμεση επαναλειτουργία του προγράμματος όπως και πριν την π.ν.π που κατήργησε παράδοξα την ΕΡΤ ΑΕ και διατάζει ένοπλες κρατικές δυνάμεις να καταστρατηγήσουν εν συνέχεια το σύνταγμα και τους νόμους και να επιβάλουν με την βία την δική του θέληση ενάντια σε κάθε λογική και νομιμότητα , έχει στην ουσία επιχειρήσει να καταλύσει το σύνταγμα με την βία και άρα υπόκειται στο άρθρο 120 του συντάγματος και αυτό του το αδίκημα δεν παραγράφεται ποτέ και οι Έλληνες έχουν την υποχρέωση και να αντισταθούν και να τον αποτρέψουν στο μέτρο των πρακτικών δυνατοτήτων τους …

  5. Ανώνυμος 06/24/2013 @ 11:42 ΠΜ

    Μας έχετε πρήξει τα @@ με τους κυφήνες της ΕΡΤ.

  6. Ευανθία 06/25/2013 @ 10:51 ΠΜ

    Κύριε Ανώνυμε, εσύ που αποκαλείς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ "κυφήνες", εκφράζεις πολλή εμπάθεια και κακία. Δεν χρειάζεται να εφραζόμαστε με τόση κακία, επιπολαιότητα και ρηχότητα εναντίον μιας άλλης ομάδας εργαζομένων. Πρέπει να βάζουμε και λίγο το μυαλό μας να δουλέψει. Ο εύκολος χαρακτηρισμός μιας ομάδας εργαζομένων είναι ο εύκολος δρόμος, το θέμα είναι να έχουμε πιο ανοιχτό μυαλό. Η ΕΡΤ ήταν μόνο η αρχή, σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι "ξαφνικοί θάνατοι" οργανισμών και μαζικές απολύσεις εργαζομένων. Τότε θα λες πάλι τα ίδια; Θα εκφράζεσαι πάλι με τόση ευκολία και εμπάθεια;

  7. Ανώνυμος 08/09/2013 @ 7:56 ΜΜ

    Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

  8. Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
    Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
    Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
    Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
    Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
    Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
    Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
    Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
    Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
    Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.
    ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*