Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:03 - 22/05/2014

Η CIA “τάϊζε” τους Ουκρανούς με αμφεταμίνες για να πολεμούν με σκληρότητα εναντίον των ρωσόφωνων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αποκαλύφθηκε τελικά ότι ευσταθούσαν οι φήμες για ταισμένους Ουκρανούς νεοναζί με αμφεταμίνες για να πολεμούν με σκληρότητα και δίχως φόβο εναντίον των ρωσόφωνων δυνάμεων Αυτοάμυνας στην Ουκρανία. Τα φορτία τα φέρνει η ίδια η CIA.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Regnum, απεκαλύφθη μυστική επιχείρηση στην Ουκρανία, η οποία διεξήχθη από την CIA πριν από λίγες ημέρες.

Στις 11 Μαΐου 2014, στο αεροδρόμιο του Κιέβου, κάτω από δρακόντεια μέτρα και άκρα μυστικότητα, κατέφθασε ειδική ομάδα της CIA, η οποία συναντήθηκε με εκπροσώπους των ουκρανικών δομών εξουσίας, και όχι τακτικούς υπάλληλους του αεροδρομίου.

Η εμπιστευτικότητα της πτήσης κατέστη σαφές , αφού και οι δύο πλευρές εκφόρτωσαν εμπορευματοκιβώτια με τοξικές ουσίες όπου στην συσκευασία αναγράφονταν η λέξη «ampheta». Είναι γνωστό ότι οι άνδρες που βρισκόντουσαν επί του σκάφους και βοήθησαν στην εκφόρτωση ήταν, του «δεξιού τομέα», καθώς και 70 μέλη της πολωνικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας «Asbsothajo».

Επιπλέον, τα αεροσκάφος εκφορτώθηκαν πυρομαχικά και εξελιγμένος στρατιωτικός εξοπλισμός, στρατιωτικές φόρμες και 500 πακέτα με την ένδειξη «ampheta», επισημασμένα ως δοχεία τοξικών ουσιών . Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη μεταφορά αυτών των δοχείων που εμπεριείχαν τοξικές ουσίες και απαιτούσαν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Τα φορτία συνοδεύονταν απο τον αξιωματικό της CIA Richard Michael, κατευθυνθήκαν προς το Κίεβο. Τα ύποπτα κιβώτια αναχώρησαν χωρίς να έχουν επιθεωρηθεί από το κτίριο του αεροδρομίου στο zatonirovany .

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Απριλίου, η εμπιστευτική επίσκεψη στο Κίεβο του διευθυντή της CIA , John Brennan , όπου κατόπιν ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση στο Slavyansk . Πηγές της ουκρανικής βουλής ( Verkhovna Rada) πιστεύουν ότι η απόφαση για την «ειδική αποστολή» έγινε μετά από συνεννόηση με τον διευθυντή της CIA .

Και τον Απρίλιο 21-22 Κίεβο επισκέφθηκε επίσημα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν.

Στο Κίεβο , συναντήθηκε με τον Πρόεδρος της Ουκρανίας Oleksandr Turchynov και τον Πρωθυπουργό Arseniy Yatsenyuk , καθώς επίσης και συναντήθηκε με τους αρχηγούς των παρατάξεων στην ουκρανική βουλή . Μιλώντας στο κοινοβούλιο , ο Μπάιντεν δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον στηρίζει τις ουκρανικές αρχές για την αντιμετώπιση των « ταπεινωτικών απειλών», αναφερόμενος προφανώς στη Ρωσία .

mythorrea.blogspot.gr

polemiko-imerologio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 05/22/2014 @ 12:42 ΜΜ

    Τα ναρκωτικά στην πρώτη γραμμή πεδίου μάχης, χρειάζονται όχι μόνο ως υποκατάστατα ψυχικού σθένους… αλλά πάνω από όλα διότι εξαφανίζουν τον φόβο.

    Η λέξη ηρωϊνη, με την λέξη ήρωας είναι κοινές, και αυτό όχι τυχαία.

    Με την χρήσει ναρκωτικών η έστω κάποιων υποκατάστατων, ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πράξεις, όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε, ούτε να σκεφτεί! Και το καλύτερο από όλα…. δεν θυμάται τίποτα από όλα αυτά.

    Βεβαίως με την χρήσει ναρκωτικών, η έστω υποκατάστατων, υπάρχουν και παρενέργειες… με αρχή την κατάρευση του οργανισμού και έπεται συνέχεια…

    Στο εμφύλιο πόλεμο της πρώην Γιουγκοσλαβίας 1992 – 1999… στο μέτωπο Κροατών και Σέρβων, οι δυτικοί εξόπλιζαν τους Κροάτες, ακόμα και με μισθοφόρους. Πέραν αυτών, τους διοχέτευαν και ναρκωτικά… μετά από κάποια χρονική περίοδο, η ίδια η κυβέρνηση της Κροατίας σε συνενόηση με το κράτος του Βατικανού, έστελνε τους ναρκομανής πλέον Κροάτες στρατιώτες, σε ειδικά διαμορφωμένα ιταλικά θέρετρα προς αποτοξίνωση!

    Δηλαδή αυτά που πράττουν οι Η.Π.Α. και στην Ουκρανία… τα έχουν εφαρμόσει κατ΄επανάληψει σε άλλα μέρη του πλανήτη. Η συνταγή είναι η ίδια…

    Και κάτι άλλο… σε κάθε πεδίο μάχης ανά τον πλανήτη, που στήνουν οι δυτικοί… υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες "σαφάρι"… μόνο που το θύραμα σε αυτού του είδους το "σαφάρι", είναι ο άνθρωπος! Καθ' ότι ο άνθρωπος θεωρείται το μεγαλύτερο σαρκοφάγο αρπακτικό στην πυραμίδα των κυνηγών… έτσι αποτελεί και το μεγαλύτερο τρόπαιο!

    Τέτοιου είδους ιδιωτικές εταιρείες "σαφάρι"… έδρασαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία εναντίων των Σέρβων… στο Ιράκ… στην Συρία… και τώρα στην Ουκρανία…

    Συνήθως τα θύματα είναι απλοί άοπλοι πολίτες, και θεωρούνται "παράπλευρες απώλειες", από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

    Αυτά.

  2. Ανώνυμος 05/22/2014 @ 1:00 ΜΜ

    και τι να τους εδινε δλδ, χορτο;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*