Διαφημίσεις


Η ‘Σταζι νοοτροπία’ των μυστικών υπηρεσιών. Οι Μυστικές υπηρεσίες και η αχαλίνωτη διψα τους για πληροφορίες

Αν θα πιστεύαμε τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών θα βρισκομασταν σε κάθε γωνιά του δρόμου αντιμετωποι με εναν τρομοκρατη που θα απειλουσε εμας και την οικογένειά μας να μας τινάξουν στον αερα με μια βομβα η μια με χύτρα ταχύτητας. Ωστόσο , υπαρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθανετε απο μια ετήσια γρίπη ή απο ενα τροχαίο ατύχημα παρα απο μια τρομοκρατική επίθεση.

Σταζι, Υπουργείο Κρατικής Ασφαλείας στην Ανατολική Γερμανία

Στάζι είναι το όνομα με το οποίο ήταν γνωστό το «Υπουργείο Κρατικής Ασφαλείας» (Ministerium für Staatssicherheit) της Ανατολικής Γερμανίας. Η Σταζι ανέπτυξε σταδιακά ένα τεράστιο δίκτυο επισήμων υπαλλήλων και πληροφοριοδοτών, οι οποίοι κατασκόπευαν και αρχειοθετούσαν κάθε πτυχή της ζωής εκατομμυρίων πολιτών της χώρας. Με την κατάρρευση του καθεστώτος, έγινε γνωστό ότι οι επίσημοι υπάλληλοι της Στάζι ανέρχονταν σε περίπου 91.000, οι ανεπίσημοι πληροφοριοδότες σε πάνω από 300.000, ενώ οι φάκελοι έφταναν τα δέκα εκατομμύρια

Πρεπει να συνειδητοποιήσουμε οτι εφτασε ο καιρος του διεθνές ΣΤΑΖΙ σύστηματος που η ελευθερία του ατομου και της ανθρωπότητας δεν θα υπαρχει πια, αν δεν βγουμε γρηγορα απο τον ληθαργο. Η υπηρεσία πληροφοριών με τον supercomputer θα αποθηκευει ανελεητα τις ψηφιακές σου συναλλαγές. Το smart phone σου (γιατι ονομαστηκε σμαρτ νομιζεις;) δημιουργει καθημερινα ένα λεπτομερές προφίλ με τε στοιχεία σου, με τα τηλεφωνα που εκανες, με τα μηνυματα που εστειλες, που βρισκοσουν οταν τα ελαβες, οι πληρωμές που εκανες και οτι κρεμασες στο cloude! H ελευθερια σας βρισκεται γενικά σε ΜΕΓΑ κίνδυνο!!!

Υπηρεσίες πληροφόρησης σήμερα

Αυτό το προφίλ σας λοιπον με ολα τα στοιχεια σας και με τις ψηφιακές λειτουργίες του, μεσα απο το παρελθόν σας, περιγραφεται λεπτομερος. Η περιγραφή όλων των ενδιαφεροντων σας, πραξεων, περιλαμβάνοντας και ευαίσθητες πληροφορίες μπορουν να χρησιμοποιηθουν παρα πολυ ευκολα εις βάρος του ατόμου σας. Οταν το κρατος εχει προσβαση στα προσωπικα σας δεδομενα, δεν ειναι η ερωτηση αν θα τα χρησιμοποιησει καποτε; Αλλα ποτε θα τα χρησιμοποιησει εναντιον σας;

Η Στάζι μετα το 2ο παγκόσμιο πόλεμο οταν η Γερμανία χωρίστηκε σε δύο κομμάτια και είχε τους κομμουνιστές στην εξουσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή καθε πολιτη. Πολλοί Γερμανοι πολιτες που εζησαν την περίοδο αυτή θυμουνται τις τρομερές ιστορίες ανθρώπων που καταφεραν να ξεφύγουν από το καθεστώς των ΣΤΑΖΙ και γνωρίζουν πολύ καλά ποιες ηταν οι φασιστικες πρακτικές τους.

Οι δυτικές χωρες οπως συνηθιζαν τοτε, εξέφραζαν την ντροπή τους για τις δραστηριότητες κατασκοπείας της κυβέρνησης της Ανατολικής Γερμανίας έναντι των πολιτών του. Οι γελοιοι υποκριτες!!!

Τα χρονια αλλαξαν, οι ηγετες του, Yes we Can, αλλαξαν τα λογακια τους, δεν λενε ουτε μια λεξη! Αλλα καταγραφουν τα παντα εναντιον των πολιτων τους για να τα χρησιμοποιησουν την καταλληλη στιγμη. Οι πολιτες ειναι ο μεγαλυτερος κινδυνος.

Στο έτος 2013, βλέπουμε ότι η Αμερική παραδέχεται ανοιχτά ότι βασανιζει ανθρωπους, οτι φυλακιζει χωρις να δικαζει, παραδεχεται ότι υπαρχει ενας θανατικος κατάλογος με σκοπό την εκτελέση ‘αυτών των ανθρώπων λογο κινδυνου της χωρας τους.

Ο Αδόλφος Χίτλερ χρειαστηκε και αυτος αρκετα χρονια μεχρι να φτασει στην περικοπή των πολιτικών δικαιωμάτων των Γερμανων και να άνοιξει το δρόμο του απόλυτου φασισμου.

Να πω Yes we Can???

Όσον αφορά την αρχειοθέτηση πληροφοριών είναι ακόμη πιο αποτελεσματικη από ό, τι στο παρελθόν.


Αρχειοθετηση των Σταζι

TO KORAKI…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Η ‘Σταζι νοοτροπία’ των μυστικών υπηρεσιών. Οι Μυστικές υπηρεσίες και η αχαλίνωτη διψα τους”
  1. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82

    Γεννήθηκε στη Λειβαδιά και σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στα Πανεπιστήμια της Ζυρίχης και της Βέρνης στην Ελβετία όπου και έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα (1919). Εργάστηκε για ένα διάστημα στην Γερμανία στο πλάι διαπρεπών καθηγητών και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1926. Το 1929 ξεκίνησε την πανεπιστημιακή του καριέρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 1935 έγινε καθηγητής στην Ιατρική Σχολή.
    Το 1942 έχασε την θέση του στο Πανεπιστήμιο λόγω της συμμετοχής του στην Αντίσταση. Συμμετείχε στην ΠΕΕΑ, την "κυβέρνηση του βουνού", ως γραμματέας (υπουργός) Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδείας, και ήταν ένας από τους υπεύθυνους του προγράμματος αποστολής παιδιών στις Λαϊκές Δημοκρατίες από τον ΔΣΕ. Μετά την Απελευθέρωση αναχώρησε στην Γαλλία το 1947 και εγκαταστάθηκε στην Ανατολική Γερμανία το 1949, όπου συνέχισε την πανεπιστημιακή του καριέρα. Πέθανε το 1962 στην Ανατολική Γερμανία. Γιος του είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης.

  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Εγγονός του ο Πετράν…που θέλεις να καταλήξεις 11.34 /12-11-13 ?
    Αυτά είναι γνωστά πολύ καιρό.Όπως επίσης ότι ο Σ.Κ.πλήρωσε και πήρε τον φάκελλό του από τη ΣΤΑΖΙ.
    Υ.Γ. δεν υπερασπίζομαι τον Κόκκαλη αλλά δεν καταλαβαίν το λόγο ανάρτησης ιστορικών στοιχείων τα οποία είναι γνωστά.

  3. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82

    Με την εισβολή των χιτλερικών στρατευμάτων, και την εκ μέρους τους ανάληψη της διοίκησης των φυλακών ο Ζαχαριάδης παραδίδεται στη Γκεστάπο στις 27 Απριλίου, ως ο αρχηγός του ΚΚΕ, όπου και μεταφέρεται αρχικά στο Τατόι και από εκεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, στο Βελιγράδι και τέλος στη Βιέννη στις φυλακές "Λέζελ" όπου μετά έξι μήνες, στις 30 Νοεμβρίου του 1941 μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, όπου έμεινε κρατούμενος ως τον Μάιο του 1945. Στο Νταχάου ο Ζαχαριάδης δεν ήταν απλός κρατούμενος{{πηγή}, αλλά διορίστηκε από την διοίκηση του στρατοπέδου "κάπο" [εκκρεμεί παραπομπή] δηλαδή "υπεύθυνος θαλάμου – γραφείου", με καθήκοντα μεταφραστή και άλλων γραφικών εργασιών[εκκρεμεί παραπομπή]. Συνολικά ο Ζαχαριάδης είχε μείνει φυλακισμένος οκτώ χρόνια και οκτώ μήνες.

    τι ηταν ο ζαχαριαδης "ΚΑΠΟ" ;;;

    ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ;;;

    Ο Ζαχαριάδης διεύθυνε τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος κατά τη διάρκεια εμφυλίου πολέμου (1946-1949). Με δήλωσή του το 1947 έθεσε ζήτημα πλήρους αποκατάστασης του "μακεδονικού λαού" ύστερα από τη νίκη του Δημοκρατικού Στρατού[1] (δήλωση που πιθανώς να ήταν κίνηση τακτικής σε μια προσπάθεια μεγαλύτερου προσεταιρισμού των σλαβομακεδόνων μαχητών του ΔΣΕ). Μετά την ήττα εγκαθίσταται ως πολιτικός πρόσφυγας στο Βουκουρέστι, όπου μεταφέρθηκε η έδρα του παράνομου ΚΚΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *