Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:36 - 07/12/2011

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πως αλλιώς θα μας δελεάσουν, ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι εξοικειωμένα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και που δεν έχουν αυξημένη κριτική ικανότητα, για να δεχθούμε το τσιπάρισμα παρά διαφημίζοντας τις θεαματικές του εφαρμογές, αποκρύπτοντας ταυτόχρονα το τι διακυβεύεται….Δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου για την…
ψηφιοποίηση των σχολικών βιβλίων και όπως πάει το πράγμα και της διδασκαλίας. Είναι όλα ενταγμένα στο σχέδιο της μετατροπής μας σε ηλεκτρονικά αυτόματα.

Αυτόματα που, ανάλογα το είδος του τσιπ που θα φέρουν θα μας βλέπει ο άλλος πολίτης που θα περνάει από δίπλα θα μας δείχνει με το δάχτυλο και θα διαβάζει λ.χ. “Πέτρος Χαλβάς. Δείκτης εξυπνάδας 60. Ακίνδυνος για το σύστημα. Χειρώνακτας εργάτης. Παντρεμένος με…Παιδιά…..Ηλικία…κλπ κλπ” ή “Πέτρος Εφοπλιστής. Δείκτης Εξυπνάδας 160. Χρήσιμος για το σύστημα. Εφοπλιστής. Μετοχές εκεί,,,,εκεί κλπ κλπ”
Αυτά θα τα διαβάζει ο ηλεκτρονικός ανιχνευτής που θα φέρει ο διερχόμενος πολίτης ΕΑΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΜΕΝΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ.
Όσο για τις άλλες εφαρμογές της νέας μικροσυσκευής, τις συνοψίζω με δυό λόγια: Όποιος την χρησιμοποιεί πρέπει να είναι αρκετά χαζός ώστε να μην σκέφτεται για τίποτα. Την σκέψη και τις αποφάσεις θα τις παίρνει η συσκευή και θα τις αναφέρει αυτόματα. Πχ πας στο σουπερμάρκετ και θελεις ένα απορρυπαντικό μεταξύ 3-7 ευρώ, να μην ρυπαίνει το περιβάλλον για μάλλινα ρούχα. Κάνεις κλικ και σου λέει η συσκευή ποιο να πάρεις, κι έτσι δεν μπαίνεις στον κόπο να ψάξεις. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ Ή ΕΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, κλπ.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε την προπαγάνδα-διαφήμιση. TO ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Προσέξτε τα τελευταία λόγια της ομιλήτριας:
«Ποιος ξέρει ίσως μέσα σε 6 χρόνια να έχει εφεύρει και το σωστό “chip-έκτη αίσθηση” για εμφύτευση στον εγκέφαλο.

anti-ntp

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*