Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:48 - 17/06/2014

Η λίστα των FEMA στρατοπεδων συγκεντρώσεως

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι είναι η FEMA? « Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης»

Ποια είναι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης; Με απλά λόγια, είναι η «μυστική κυβέρνηση». Ο οργανισμός αυτός έχει τις εξουσίες και αρμοδιότητες που ξεπερνούν κατά πολύ οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στο έθνος (ΗΠΑ). Τι μπορεί να κάνει η FEMA; Μπορεί να αναστείλει τους νόμους. Μπορεί να μετακινησει ολόκληρους πληθυσμούς. Μπορεί να συλλάβει και να φυλακίσει τους πολίτες χωρίς ένταλμα και μπορεί να τους κρατήσει φυλακισμένους χωρίς καμια δίκη. Μπορεί να καταλάβει τα συστήματα ιδιοκτησίας, τις προμήθειες τροφίμων, και τη μεταφορά τους. Μπορεί να αναστείλει ακόμη και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί η αρχική αποστολή της ήταν να εξασφαλίσει την επιβίωση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Η δευτερεύουσα λειτουργία της ήταν να είναι ένα ομοσπονδιακό συντονιστικό όργανο σε περιόδους εγχώριας καταστροφής. Αυτές οι καταστροφές αποτελούνταν από σεισμούς, πλημμύρες, τυφώνες.

Τα “μυστικά” μαύρα ελικόπτερα που έχουν αναφερθεί σε όλη την ΗΠΑ, κυρίως στη Δυτική Καλιφόρνια, Ουάσιγκτον, Αριζόνα, Νέο Μεξικό, Τέξας, και το Κολοράντο είναι οι περιοχές που πετάει το προσωπικό της FEMA. Έχει αναλάβει την ευθύνη για πολλές νέες εθνικές καταστροφές όπως δασικές πυρκαγιές, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προσφυγικές καταστάσεις, ταραχές, και το σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης για τα πυρηνικά και τοξικά επεισόδια. Συνεργάζεται με την έκτη στρατιά στα Δυτικά της χώρας.

Μια σειρά της Εκτελεστικής Διαταγής (ΕΔ) χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της FEMA. Δεν έχει σημασία αν η ΕΔ είναι συνταγματική ή όχι, γίνεται απλά ένας νόμος και δημοσιεύεται στα Ομοσπονδιακά Μητρώα. Αυτές οι διαταγές πηγαίνουν στο Κογκρέσο.

Υπάρχουν πάνω από 800 στρατόπεδα φυλακών στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα τους πλήρως λειτουργικά και έτοιμα να δεχτούν κρατούμενους. Έχουν όλα τα στελεχη τους και περιβάλλονται από τους φρουρούς, αλλά είναι όλα τους κενά. Τα στρατόπεδα είναι έτοιμα να λειτουργησουν ( Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης ), σε περίπτωση που θα εφαρμοστεί Στρατιωτικός νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες και το μόνο που θα χρειαστεί είναι μια προεδρική υπογραφή σε μια διακήρυξη και την υπογραφή του Γενικού Εισαγγελέα με ένταλμα με τον κατάλογο των ονομάτων.

Το Πρόγραμμα Rex 84 καθορίστηκε με το σκεπτικό ότι θα υπήρχε μια “μαζική έξοδος” των παράνομων αλλοδαπών που θα διέσχιζαν τα σύνορα του Μεξικού / ΗΠΑ, και ετσι θα μπορούσαν γρήγορα να κρατούνται σε κέντρα κράτησης της FEMA. Το Rex 84 επέτρεψε σε πολλές στρατιωτικές βάσεις που πρέπει να κλείσουν να μετατραπούν σε φυλακές.

Η FEMA είναι ο εκτελεστικός βραχίονας του επερχόμενου αστυνομικού κράτους και έτσι θα ηγηθεί σε όλες τις εργασίες.

Οι θέσεις των FEMA στρατόπεδων συγκέντρωσης στην Αμερική

Ολα τα στρατόπεδα έχουν στις εγκαταστάσεις τους σιδηροδρόμο, καθώς και δρόμους που οδηγούν προς και από τις εγκαταστάσεις κράτησης. Πολλοί έχουν επίσης ενα αεροδρόμιο. Η πλειοψηφία των στρατοπέδων μπορεί να φιλοξενήσει έναν πληθυσμό 20.000 κρατουμένων. Επί του παρόντος, η μεγαλύτερη από αυτές τις εγκαταστάσεις είναι ακριβώς έξω από Fairbanks, στην Αλάσκα. Η εγκατάσταση στην Αλάσκα είναι μια τεράστια εγκατάσταση για προβλήματα ψυχικής υγείας που μπορεί να κρατήσει περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους.

Τώρα, ας επανεξετάσουμε την αιτιολόγηση για τυχόν ενέργειες που έγιναν …

Εκτελεστικά διαταγμάτα που σχετίζονται με την FEMA που αναστέλλουν το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων. Αυτά τα εκτελεστικά διατάγματα έχουν καταγραφεί για σχεδόν 30 χρόνια και θα μπορούσαν να θεσπιστουν κατα τη διάρκεια ενος εγκεφαλικού επεισοδίου του Αμερικανού προέδρου: …

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 10990 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλους τους τρόπους μεταφοράς και ελέγχου των εθνικών οδών και των λιμένων.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 10995 επιτρέπει στην κυβέρνηση να κατάσχει και να ελέγχει τα μέσα επικοινωνίας.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 10997 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει την κατανομη της ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αέριου, πετρέλαιου, και ορυκτών.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 10998 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αξιοποιήσει όλα τα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών αυτοκινήτων, φορτηγών ή τα οχήματα κάθε είδους και τον συνολικό έλεγχο σε όλες τις εθνικές οδούς, λιμάνια και υδάτινες οδούς.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 10999 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλους τους πόρους των τροφίμων και των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11000 επιτρέπει στην κυβέρνηση να κινητοποιήσει τους πολίτες σε ομάδες εργασία υπό την εποπτεία της κυβέρνησης.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11001 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις λειτουργίες της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής πρόνοιας.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11002 ορίζει τη Γενική εθνική καταγραφή όλων των ατόμων.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11003 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλα τα αεροδρόμια και τα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών αεροσκαφών.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11004 επιτρέπει την Στέγαση των Οικονομικών Αρχών να μετεγκατασταθούν σε κοινότητες, την κατασκευή νέων κατοικιών με δημόσια κονδύλια, να καθορίζουν τις περιοχές που πρέπει να εγκαταλειφθεί, και να δημιουργήσουν νέες θέσεις για τους πληθυσμούς.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11005 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει τους σιδηροδρόμους, τις εσωτερικές πλωτές και δημόσιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11051 καθορίζει την αρμοδιότητα του Γραφείου Σχεδιασμού Έκτακτης Ανάγκης και δίνει την άδεια να θέσει όλα τα εκτελεστικά διατάγματα σε ισχύ σε περιόδους αυξημένων διεθνών εντάσεων και της οικονομικής ή χρηματοπιστωτικής κρίσης.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11310 εντέλλεται προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης να επιβάλει τα σχέδια που ορίζονται στις εκτελεστικές διαταγες, να κινήσει τη βιομηχανική υποστήριξη, για την καθιέρωση δικαστικής και νομοθετικής συνδέσης, να ελέγχουν όλους τους αλλοδαπούς, τη λειτουργια ποινικών και σωφρονιστικών ιδρυμάτων, και να συμβουλεύει και να επικουρεί τον Πρόεδρο.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11049 αναθέτει λειτουργία ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης για τα ομοσπονδιακά υπουργεία και τους οργανισμούς, την εδραίωση 21 γενεσιουργών εκτελεστικών διαταγμάτων που εκδίδονται σε μια δεκαπενταετία.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 11921 επιτρέπει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης για να αναπτύξουν σχέδια για τη δημιουργία έλεγχου των μηχανισμών της παραγωγής και της διανομής, των πηγών ενέργειας, των μισθών, των πιστώσεων και τη ροή του χρήματος στις ΗΠΑ. Προβλέπει επίσης ότι, όταν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί από τον Πρόεδρο, το Κογκρέσο δεν μπορεί να ελέγξει τη δράση για έξι μήνες. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης έχει ευρείες εξουσίες σε κάθε πτυχή του έθνους. Ο Γενικός διευθυντής Frank Salzedo, επικεφαλής της Διεύθυνσης Πολιτικής Ασφάλειας FEMA δήλωσε σε ένα συνέδριο το 1983 ότι βλέπει το ρόλο της FEMA ως «νέο σύνορο για την προστασία των ατομικών και κυβερνητικών ηγετών από τη δολοφονία, και των πολιτικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων από δολιοφθορά ή / και την επίθεση, όπως καθώς και την πρόληψη των διαφωνούντων ομάδων να αποκτήσουν πρόσβαση σε γνωμοδότηση των ΗΠΑ, ή ένα παγκόσμιο ακροατήριο σε περιόδους κρίσης. “Οι δυνάμεις FEMA ενοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο Κάρτερ για να ενσωματώσει το …Νόμο εθνικής ασφάλειας του 1947 επιτρέπει για τη στρατηγική μετεγκατάσταση βιομηχανιών, υπηρεσιών, της κυβέρνησης και άλλων βασικών οικονομικών δραστηριοτήτων, και να εξορθολογίσει τις απαιτήσεις για ανθρώπινο δυναμικό, τους πόρους και τις εγκαταστάσεις παραγωγής.

1950 Πράξη Άμυνας Παραγωγής δίνει στον Πρόεδρο ευρύτατες εξουσίες επί όλων των πτυχών της οικονομίας.

Πράξη 29 του Αυγούστου, 1916 εξουσιοδοτεί το γραμματέα του στρατού, σε καιρό πολέμου, για να πάρει στην κατοχή του κάθε συστήμα μεταφορών για τη μεταφορά στρατευμάτων, το υλικό, ή οποιοδήποτε άλλο σκοπό που σχετίζεται με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Διεθνές έκτακτη οικονομική Powers Act δίνει τη δυνατότητα στον Πρόεδρο να κατάσχει τα περιουσιακά στοιχεία μιας ξένης χώρας. Οι αρμοδιότητες αυτές μεταφέρθηκαν στην FEMA σε μια σαρωτική ενοποίηση το 1979.

Ο Πρόεδρος Ρήγκαν υπέγραψε το νουμερο 54 τον Απρίλιο του 1984 που επέτρεψε στην FEMA να ενεργοποιήσει μια μυστική εθνική άσκηση ετοιμότητας. Αυτή η άσκηση είχε το κωδικό όνομα REX 84 . Ο σκοπός της άσκησης ήταν να δοκιμάσουν την ικανότητα της FEMA να αναλάβει τη στρατιωτική αρχή. Ο REX 84 ήταν τόσο μυστικος που είχε ειδικές μεταλλικές πόρτες εγκαταστημενος στο κτίριο της FEMA στην Ουάσιγκτον DC. Οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις ήταν αυτοί που είχαν ένα κόκκινο σταυρό στο πουκάμισό τους. Η άσκηση απαιτεί τα ακόλουθα.

Αναστολή του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών

Όσον αφορά τον έλεγχο της κυβέρνησης πάνω στο FEMA

Διορισμός των στρατιωτικών διοικητών για να ελεγχει τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις

· Κήρυξη του στρατιωτικού νόμου

Εδώ είναι αυτό που έχω βρεθεί μέχρι σήμερα, και θα συνεχίσει να ενημερώνει τον κατάλογο αυτό, προς το παρόν, ελέγξτε την κατάσταση σας.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τη Νεμπράσκα. είναι ολοκαίνουργιο, χτισμένο πριν από 6 μήνες.

Πού είναι αυτά τα στρατόπεδα;

ALABAMA

Opelika – Στρατιωτική ένωση, είτε εντός ή πολύ κοντά στην πόλη.

Aliceville – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου γερμανικό στρατόπεδο αιχμαλώτων – χωρητικότητας 15.000

Ft. McClellan (Anniston) –

Maxwell AFB (Montgomery) – Πολιτικό στρατόπεδο-φυλακή, εχει συσταθεί στο πλαίσιο της επιχείρησης Garden Plot, που λειτουργούν σήμερα με προσωπικό υποστήριξης και μικρό πληθυσμό.

Talladega – Ομοσπονδιακή φυλακή “δορυφορικό” στρατόπεδο.

ALASKA

Wilderness – East of Anchorage. Δεν υπάρχουν δρόμοι, Air & Railroad πρόσβαση μόνο. Εκτιμώμενη ικανότητα 500.000 Elmendorf AFB – Northeast περιοχή του Anchorage – άκρη της βάσης. .

Eielson AFB – Νοτιοανατολικά του Fairbanks. Operation Garden facility Plot.
Ft. Wainwright – Ανατολική Fairbanks

ARIZONA
Ft. Χουατσούκα – 20 μίλια από τα σύνορα του Μεξικού, 30 μίλια από Nogales Rex ’84 εγκατάσταση.
Pinal County – στον ποταμό Gila – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ιαπωνικό στρατόπεδο κράτησης. Μπορεί να ανακαινιστεί.
Yuma County – ποταμός Κολοράντο – Site του πρώην στρατοπέδου ιαπωνική κράτησης. Αυτή η ιστοσελίδα αφαιρέθηκε εντελώς το 1990, σύμφωνα με ορισμένες εκθέσεις.
Phoenix – ομοσπονδιακή φυλακή Satellite Camp. Κύρια ομοσπονδιακή εγκατάσταση επεκτάθηκε.

Φλωρεντία – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου το στρατόπεδο-φυλακή ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ με το προσωπικό και 400 κρατουμένων, η επιχειρησιακή ικανότητα των 3.500

Wickenburg – Αεροδρόμιο είναι έτοιμο για τη μετατροπή? συνολική χωρητικότητα είναι άγνωστη.Davis-Monthan AFB (Tucson) – Πλήρως στελεχωμένο και κρατά προς το παρόν κρατούμενους!

Σεντόνα – Η ιστοσελίδα των πιθανών βάση των Ηνωμένων Εθνών

ARKANSAS

Ft. Chaffee (κοντά στο Fort Smith, Arkansas) – Έχει νέου διαδρόμου αεροσκαφών, νέα εγκατάσταση στρατόπεδο με 40.000 κρατούμενους Pine Bluff Άρσεναλ – Αυτή η τοποθεσία είναι επίσης ο χώρος αποθήκευσης για BZ πράκτορας νεύρων, που προκαλεί υπνηλία, ζάλη, λήθαργος? . Jerome – Chicot / Drew νομοί – Η ιστοσελίδα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Ιαπωνικά στρατόπεδα Rohwer – Descha County – Η ιστοσελίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ιαπωνικά στρατόπεδα Blythville AFB – Κλειστή αεροπορική βάση τώρα χρησιμοποιείται ως στρατόπεδο. Νέες ξύλινες στρατώνες έχουν κατασκευαστεί σε αυτή τη θέση. Κλασική διακόσμηση – πύργους, συρματοπλέγματα, υψηλή φράχτες. Berryville – FEMA εγκατάσταση που βρίσκεται ανατολικά του Eureka Springs off Hwy. 62 Omaha -. Βορειοανατολικά του Berryville κοντά Missouri κρατική γραμμή, για Hwy 65 νότια του παλαιού εργοστασίου επεξεργασίας ξύλου. Πιθανές crematory εγκατάσταση.

CALIFORNIA

Vandenburg AFB – Rex 84 μονάδα, που βρίσκεται κοντά στο Lompoc & Santa Maria. Εγκατάσταση εγκλεισμό βρίσκεται κοντά στο oceanside, κοντά στο Space Launch Complex # 6, που ονομάζεται επίσης “Slick Six”. Η τοποθεσία εκτόξευσης είχε «μια άψογη ρεκόρ αποτυχίας» και χρησιμοποιείται σπάνια.Norton AFB – (κλειστή βάση) πλέον στελεχωμένη με τα Ηνωμένα Έθνη, σύμφωνα με ορισμένες πηγές.Tule Lake – περιοχή «καταφύγιο άγριας ζωής», προσβάσιμη από χωματόδρομο, ακριβώς μέσα Modoc County. Fort Ord – Έκλεισε το 1994, η διευκόλυνση αυτή είναι πλέον ένα αστικό κέντρο εκπαίδευσης πολέμου για τις ΗΠΑ και ξένων στρατευμάτων, και μπορεί να έχουν κάποιες “POW – CI” περιβλήματα.Twentynine Palms Marine Base – γενέτειρα του το περίφημο “Θα σας πυροβολήσουν τους Αμερικανούς πολίτες;” Quiz. Νέα στρατόπεδα χτίζονται “πίσω 40”. Oakdale – Rex 84 στρατόπεδο μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον 20.000 άτομα. Ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο. Terminal Νησί – (Long Beach) βρίσκεται δίπλα στα ναυπηγεία πολεμικών πλοίων που λειτουργούν με ναυτιλιακά συμφέροντα ChiCom. Ομοσπονδιακή φυλακή βρίσκονται εδώ. Πιθανές σημείο απέλαση. Ft. Irwin – FEMA εγκατάσταση κοντά Barstow. Βάση χαρακτηρίζεται ανενεργή, αλλά έχει στελεχώσει στρατόπεδο.McClellan AFB – εγκατάσταση ικανή για 30.000 – 35.000 Sacramento – Army Depot – Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Mather AFB – Δρόμος προς εγκατάσταση είναι φραγμένη από φραγμούς τσιμέντου και ένα σημάδι στάσεων. Εγγραφείτε κράτη περιοχή είναι περιορισμένη? από το 1997 υπήρχαν συρματοπλέγματα δείχνει προς τα μέσα, μια σειρά από φώτα γήπεδο επισήμανε προς έναν άδειο χώρο, κλπ. Μαύρα κουτιά στους πόλους μπορεί να έχουν κάμερες.

COLORADO

Trinidad – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Γερμανικά / Ιταλικά στρατόπεδο υπό ανακαίνιση. Γρανάδα – Prowers County – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ιαπωνικό στρατόπεδο εγκλεισμού Ft. Carson – Μαζί διαδρομή 115 κοντά σε Canon City

Κοννέκτικατ, Delaware

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία.

FLORIDA

Avon Park – Air Force σειρά βολής, Avon Park διαθέτει ένα on-base “σωφρονιστικό ίδρυμα”, το οποίο ήταν ένας πρώην στρατόπεδο κράτησης Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Στρατόπεδο Krome – Υπουργείο Δικαιοσύνης κέντρο κράτησης / ανάκριση, Rex 84 Eglin AFB εγκατάσταση – Αυτή η βάση είναι πάνω από 30 μίλια μακριά, από Pensacola να Hwy 331 σε De Funiak Springs. Υψηλή εγκατάσταση δυναμικότητας, προς το παρόν επανδρωμένη και συμπληρωθεί με ορισμένους κρατούμενους. Pensacola – ομοσπονδιακή φυλακή στρατόπεδο Everglades – Πιστεύεται ότι μια εγκατάσταση μπορεί να διαχωρίζεται από τις ερημιές εδώ.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Ft. Benning – Βρίσκεται στα ανατολικά του Κολόμβου κοντά Αλαμπάμα κρατική γραμμή. Rex 84 ιστοσελίδα – Κρατούμενοι που μεταδίδεται μέσω Lawson Στρατού αεροδρόμιο. Ft. Mc Pherson – ΗΠΑ Command Force – Πολλαπλές αναφορές ότι αυτό θα είναι το εθνικό αρχηγείο και συντονιστικό κέντρο για τους ξένους / μετακίνηση των στρατευμάτων των Ηνωμένων Εθνών και τη συλλογή κρατούμενος.Ft. Gordon – Δυτικά της Augusta – Δεν υπάρχουν πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Unadilla – Dooly County – Επανδρωμένα, στελεχωμένο FEMA φυλακή στη διαδρομή 230, χωρίς κρατουμένων. Oglethorpe – Macon County? βρίσκεται σε απόσταση πέντε χλμ. από Montezuma, τρία μίλια από Oglethorpe. Αυτή η φυλακή FEMA δεν έχει προσωπικό και κανένα κρατουμένων. Morgan – Calhoun County, FEMA εγκατάσταση είναι πλήρως επανδρωμένο και στελεχωμένο – κανένα κρατουμένων. Camilla – Mitchell County, νότια από Albany. Η διευκόλυνση FEMA βρίσκεται στο Mt. Zion Rd περίπου 5,7 χλμ νότια της Camilla. Μη επανδρωμένα – δεν κρατουμένων, δεν υπάρχει προσωπικό. Hawkinsville – Wilcox County?Πέντε χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, πλήρως επανδρωμένα και στελεχωμένα. Βρίσκεται στο δρόμο 100/Upper River Road Abbeville – Νότια Hawkinsville στις ΗΠΑ διαδρομή 129? νότια της πόλης διαδρομή 280 κοντά στον Ocmulgee River. FEMA εγκατάσταση στελεχώνεται αλλά χωρίς κρατουμένους. McRae – Telfair County – 1,5 μίλια δυτικά της McRae on Hwy 134 (8th St). Διευκόλυνση είναι Irwinton Avenue off 8ο Στ., επανδρωμένα και στελεχωμένα – χωρίς κρατουμένους. Fort Gillem – Νότια πλευρά της Ατλάντα – FEMA εχει οριστεί σαν κρατητήριο. Fort Stewart – περιοχή Savannah – FEMA εχει οριστεί σαν κρατητήριο.

HAWAII

Halawa Heights περιοχή – Crematory εγκατάσταση που βρίσκεται σε λόφους πάνω από την πόλη. Περιοχή χαρακτηρίζεται ως κρατική υπηρεσία του εργαστηρίου για την υγεία. Κουρεία Point NAS – Υπάρχουν αρκετές στρατιωτικές περιοχές που θα μπορούσαν να είναι εφοδιασμένοι με τα κέντρα κράτησης / απέλασης. Honolulu – Φυλακές μεταφορά στο αεροδρόμιο Honolulu παρόμοιας κατασκευής με εκείνο in.Oklahoma (πενταγωνικό κτίριο, όπου τα αεροπλάνα μπορούν να taxi μέχρι).

IDAHO

Minidoka / Jerome Νομοί – Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο ιαπωνικά-αμερικανική μονάδα εγκλεισμού, ενδεχομένως υπό ανακαίνιση. Clearwater National Forest – Κοντά σε Lolo Pass – Μόλις χιλιόμετρα από την κρατική γραμμή Montana κοντά σε Moose Creek, αυτό η μη επανδρωμένη εγκατάσταση αναφέρεται ότι έχει ένα κοντινό αεροδρόμιο. Ζωνών άγριας φύσης – Πιθανή θέση. Δεν υπάρχουν δεδομένα.

Ιλλινόις

Μασσαλία -. Βρίσκεται στον ποταμό Illinois στο Interstate 80, για Hwy 6 Είναι μια σχετικά μικρή εγκατάσταση με ένα καπάκι από 1400 κρατούμενους. Αν και είναι μικρό, έχει σχεδιαστεί σαν φυλακές με παράθυρα με κάγκελα, καιι η παρουσία των στρατιωτικών οχημάτων. Η εγκατάσταση αυτή είναι περίπου 75 μίλια δυτικά του Σικάγου. Εθνική Φρουρά χώρος εκπαίδευσης σε κοντινή απόσταση. Scott AFB – Συρματόπλεγμα περίβλημα Pekin – Αυτο το Ομοσπονδιακο στρατόπεδο φυλακή είναι επίσης στο Illinois ποταμο, ακριβώς νότια στη Peoria. Επισης η ομοσπονδιακή φυλακή στο Marion, η οποία είναι εξοπλισμένη για να χειριστεί επιπλέον πληθυσμό. Chanute AFB – Rantoul, κοντά Champaign / Urbana – Αυτή η κλειστή βάση είχε στο Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου – στρατώνες εποχή που καταδικάστηκαν και κατεδαφίστηκαν, αλλά η ιατρική μονάδα αναβαθμίστηκε και η πρόσθετη περίφραξη που παρουσιάζονται στην περιοχή. Νομός παπάδων – Αυτή η περιοχή έχει δει μεγάλη κυκλοφορία των ξένων στρατιωτικών εξοπλισμού και στρατευμάτων μέσω του Illinois Central Railroad, που διασχίζει την περιοχή. Σαβάνα Army Depot – ΒΔ τομέα των κρατικών στον ποταμό Μισισιπή.Λίνκολν, Sheridan, Menard, Pontiac, Galesburg – φυλακών κράτος εξοπλισμένο για σημαντική επέκταση και κοντά ή δίπλα σε αυτοκινητόδρομους και σιδηροδρομικές γραμμές. Kankakee – Εγκαταλελειμμένα βιομηχανική περιοχή στη δυτική πλευρά της πόλης (Rt.17 & Main) ορίζεται ως FEMA χώρο κράτησης.Εξοπλισμένο με υδατόπυργο, αποτεφρωτήρα, ένα μικρό ναυπηγείο τρένο πίσω και το πίσω μέρος του βρίσκεται περιβάλλεται από συρματόπλεγμα βλέπει προς τα μέσα.

ΙΝΤΙΑΝΑ

Indianapolis / Marion County – Amtrak εγκαταστάσεις επισκευής αυτοκινητάμαξα (κλειστή)?αμφιλεγόμενος τόπος. Περιέχει μεγάλο δίκτυο φυσικού αερίου 3-4 ίντσες σε μεγάλους κλιβάνους (κρεματόρια;), μαξιλάρια προσγείωσης ελικοπτέρων, railheads για τους κρατούμενους, κόκκινο / μπλε / πράσινο ζώνες για την ταξινόμηση / την επεξεργασία των εισερχόμενων προσωπικου, μονόδρομη τουρνικέ, στρατώνες, πύργοι, υψηλή φράχτες με αγκαθωτό σύρμα, κλπ. Ft. Benjamin Harrison – Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Ινδιανάπολης. Εξακολουθούν να υπάρχουν περιοχές προσγείωσης ελικοπτέρων για τους κρατουμένους. Crown Point – απέναντι από την φυλακή της κομητείας, πρώην νοσοκομείο. Μια πτερυγα χρησιμοποιείται για το νομό του προγράμματος εργασίας απελευθέρωσης, το 80% των εγκαταστάσεων παραμένουν αχρησιμοποίητα. Βρίσκεται ακριβώς δυτικά του Interstate 65 κοντά στο Εδιμβούργο, νότια της Ινδιανάπολης. Terre Haute – Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα, Δορυφορικο στρατόπεδο αιχμαλώτων. Εξοπλισμένο με κρεματόρια εχει αναφερθεί ότι έχουν χωρητικότητα 3.000 άτομα την ημέρα. FEMA οριστεί εγκατάσταση που βρίσκεται εδώ. Fort Wayne – Αυτή η πόλη βρίσκεται στο βορειοανατολικό Ιντιάνα έχει FEMA καθορισμένη εγκατάσταση κράτησης, προσβάσιμο με αεροπορικές, οδικές και σιδηροδρομικές γραμμες.

Unicor

. Jefferson Proving Grounds – Southern Indiana – Τμήματα της βάσης έχουν ανοίξει για τη δημιουργία ενός βιομηχανικού πάρκου, αλλά και άλλες περιοχές εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά περιορισμένες. .

IOWA

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα.

KANSAS

Leavenworth – Fed Holding Διευκόλυνση των ΗΠΑ Marshal, αμερικανικό σωφρονιστήριο, ομοσπονδιακή φυλακή Camp, Βάση Πολεμικής Αεροπορίας McConnell. Ομοσπονδιακή εγκατάσταση θανατικής ποινής. Concordia – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου γερμανικό στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου χρησιμοποιείται για να υπάρχουν σε αυτή τη θέση, αλλά δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση εκεί αυτή τη στιγμή. Ft. Riley – Ακριβώς βόρεια του Interstate 70, το αεροδρόμιο, κοντά στην πόλη του Μανχάταν. El Dorado – Ομοσπονδιακή φυλακή μετατρέπεται σε στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας, βιομηχανίες Unicor. Topeka – 80 στρέμματα, έχουν μετατραπεί σε ένα προσωρινό στρατόπεδο.

KENTUCKY

Ashland – Ομοσπονδιακο στρατόπεδο-φυλακή στο Ανατολικο Κεντάκι κοντά στον ποταμό Οχάιο.Louisville – FEMA κρατητήριο, που βρίσκεται κοντά στην Απαγορευμένη Ζώνη ΗΠΑ εργοστάσιο πυρομαχικών. Στρατιωτικό αεροδρόμιο που βρίσκεται στην εγκατάσταση, η οποία βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης. Lexington – FEMA κρατητήριο, βάση της Εθνικής Φρουράς με τις γειτονικές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Μάντσεστερ – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο-φυλακή που βρίσκεται στο εσωτερικό Dan Boone National Forest. Ft. Κέντρο Κράτησης, που ενδεχομένως βρίσκονται κοντά σε Salt River, σε περιορισμένη περιοχή της βάσης – Knox.

LOUISIANA

Ft. Polk – Αυτή είναι μια κύρια βάση για τα στρατεύματα και το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και ένα κέντρο εκπαίδευσης για τον αφοπλισμό της Αμερικής. Livingston – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Γερμανικο/ Ιταλικο στρατόπεδο εγκλεισμού υπό ανακαίνιση; MAINE
Houlton – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου γερμανικό στρατόπεδο εγκλεισμού στη Βόρεια Maine, εκτός των ΗΠΑ Route 1.

MARYLAND, και DC

Ft. Meade – Στα μισά του δρόμου μεταξύ της Περιφέρειας και Βαλτιμόρης. Απαιτούμενων δεδομένων. Ft. Detrick – Κέντρο Βιολογικου πόλεμου για την NWO.

Μασαχουσέτη

Στρατόπεδο Edwards / Otis AFB – Cape Cod –

MICHIGAN

στρατόπεδο Grayling – Michigan ΝαίΊ Guard η βάση έχει πολλά επιβεβαιωμένα στρατόπεδα κράτησης, κλασική διάταξη με υψηλή φράχτες, συρματοπλέγματα, κλπ. πύργοι Guard είναι πολύ καλοφτιαγμένοι και ανθεκτικοι.

ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Duluth – Ομοσπονδιακή εγκατάσταση στρατόπεδο αιχμαλώτων. Στρατόπεδο Ripley – νέα φυλακή.

MISSISSIPPI

Hancock County – NASA χώρος δοκιμών De Soto National Forest.

MISSOURI

Richards-Gebaur AFB – βρίσκεται σε Grandview, κοντά KCMO. Μια πολύ μεγάλη μονάδα εγκλεισμού έχει οικοδομηθεί πάνω σε αυτή τη βάση. Ft. Leonard Wood – Βρίσκεται στη μέση του Μαρκ Τουέιν Εθνικό Δρυμό στην Pulaski County.

MONTANA

Malmstrom AFB – ομάδες αεροσκαφών του ΟΗΕ που σταθμεύουν εδώ, και, ενδεχομένως, ένα κέντρο κράτησης.

ΝΕΜΠΡΑΣΚΑΣ

Scottsbluff – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου γερμανικό στρατόπεδο αιχμαλώτων (ανακαινισμένο?). FEMA κρατητήρια – χρειάζονται περισσότερα στοιχεία. Νότια κεντρικό τμήμα του κράτους – Πολλά παλαιά ορυχεία Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου

NEVADA

Elko – Δέκα χιλιόμετρα νότια από την πόλη. Wells – Camp βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης O’Niel 40 χλμ βόρεια από Wells. Winnemucca – Battle Mountain περιοχή – στη βάση των βουνών. Νέλλις -. Βορειοδυτικά από το Λας Βέγκας για Route 95 Nellis AFB είναι ακριβώς βόρεια του Λας Βέγκας στις Hwy 604 Stillwater Naval Air Station -. Ανατολικά του Reno. Δεν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία.

Νιου Χάμσαϊρ / VERMONT

Northern New Hampshire – κοντά στη λίμνη Francis. Δεν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία.

NEW JERSEY

Ft. Dix / McGuire AFB

.

ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ

Ft. Bliss – Ακριβώς νότια της Alomogordo, Ft.Bliss διαθέτει χιλιάδες στρέμματα για τους ανθρώπους που αρνούνται την “Νέα Τάξη”. Holloman AFB (Alomogordo) – Σπίτι της γερμανικής Luftwaffe στην Αμερική; μεγάλη βάση των Ηνωμένων Εθνών. Fort Stanton – σήμερα χρησιμοποιείται ως κρατητήριο της νεολαίας περίπου 35 χλμ βόρεια από Ruidoso, Νέο Μεξικό. Δεν είναι ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών σχετικά με τη θέση Λόρντσμπεργκ. White Sands Missile Range – Σήμερα χρησιμοποιείται ως χώρος αποθήκευσης για τα οχήματα και τον εξοπλισμό των Ηνωμένων Εθνών. Παρατηρητές έχουν δει το υλικό αυτό έφερε στο σιδηροδρομικό κίνητρο Whitesands σε Oro Grande Νέο Μεξικό περίπου τριάντα χιλιόμετρα από το Τέξας, Νέο Μεξικό των συνόρων.

NEW YORK

Ft. Drum – Rex 84 στρατόπεδο κράτησης και FEMA κρατητήριο. Albany – FEMA κρατητήριο. Otisville – Ομοσπονδιακή σωφρονιστικό ίδρυμα, κοντά στο Middletown. Buffalo – FEMA κρατητήριο.

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Στρατόπεδο Lejeune / New River Marine Airfield – εγκατάσταση έχει ανακαινιστεί, Ειδικού Πολέμου Training Center. Ανακαινισμένο Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου κρατητήριο. Andrews – Βόρεια Ντακότα
Minot AFB – Αρχική σελίδα της ομάδας του αέρα του ΟΗΕ. Περισσότερα στοιχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

OHIO, στρατόπεδο Perry -εχει χρησιμοποιηθεί ως στρατόπεδο αιχμαλώτων για να στεγάσει γερμανικους, ιταλους κρατουμένους του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

ΟΚΛΑΧΌΜΑ
Tinker AFB (OKC) – όλο το προσωπικό βάσης απαγορεύεται από το να πηγαίνουν κοντά πολιτικό χώρο κράτησης, το οποίο βρίσκεται υπό συνεχή φρουρά. Will Rogers World Airport – κύριο κέντρο επεξεργασίας FEMA για δυτικά του Μισισιπή. Όλο το προσωπικό κράτησε έξω από τη ζώνη ασφαλείας.Ομοσπονδιακό κέντρο μεταφοράς κρατούμενος που βρίσκεται εδώ (Α πενταγωνικό κτίριο, όπου τα αεροπλάνα μπορούν να taxi μέχρι). Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί και αυτό το site θα προσπαθήσω να δημοσιεύσετε σύντομα! El Reno – Ανακαινισμένο ομοσπονδιακή εγκατάσταση εγκλεισμού με CURRENT πληθυσμό 12.000 για Route 66 McAlester -. Κοντά στην ιδιοκτησία στρατού Πυρομαχικά Plant – πρώην Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Γερμανικά / Ιταλικά στρατόπεδο αιχμαλώτων που προορίζονται για μελλοντική χρήση. Ft. Σιλ (Lawton) – Πρώην στρατόπεδα κράτησης Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.Περισσότερα στοιχεία εξακολουθούν να χρειάζονται.

OREGON
Sheridan – Ομοσπονδιακή φυλακή δορυφορική στρατόπεδο βορειοδυτικά από Salem. Josephine County – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στρατόπεδο εγκλεισμού ιαπωνική έτοιμο για ανακαίνιση. Κέντρο κράτησης FEMA – Sheridan. Umatilla – Νέα φυλακή στίγματα.

PENNSYLVANIA
Allenwood – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο-φυλακή που βρίσκεται νότια από Γουίλιαμσπορτ στις όχθες του ποταμού Susquehanna. Το τρέχον πληθυσμό τρόφιμος του 300, και προσδιορίζεται από τον William Pabst, όπως έχει χωρητικότητα άνω των 15.000 σε 400 στρέμματα.
Indiantown Gap Στρατιωτική Κράτησης – βρίσκεται βόρεια του Harrisburg. Χρησιμοποιείται για την Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στρατόπεδο αιχμαλώτων και ανακαινίστηκε από τον Τζίμι Κάρτερ.Χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει Κουβανούς κατά Mariel βάρκα ανελκυστήρα.
Camp Hill – μέλος φυλακή κοντά στο Στρατό αποθήκη. Πολλά από τα δωμάτια, το οποίο βρίσκεται σε Camp Hill, PA New Cumberland Army Depot – στις όχθες του ποταμού Susquehanna, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Interstate 83 και Interstate 76.
Schuylkill Haven – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο-φυλακή, βόρεια του Reading.

Νότια Καρολίνα
Greenville – μη κατεχόμενη στρατόπεδο-φυλακή της νεολαίας? . συνολική χωρητικότητα είναι άγνωστο
Charleston – Naval Reserve & βάση Πολεμικής Αεροπορίας, περιορισμένη ζώνη στην ναυτική βάση

.

Νότια Ντακότα
Γιάνκτον – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο-φυλακή
Black Hills Forest ΝαίΊ – βόρεια από Edgemont, νοτιοδυτικό τμήμα του κράτους. Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στρατόπεδο υπό ανακαίνιση.

TENNESSEE
Ft. Campbell – Δίπλα στο Land Between the Lakes? δίπλα στο αεροδρόμιο και ΗΠΑ Alt. . 41
. Millington – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο-φυλακή δίπλα στο Μέμφις ναυτικό σταθμό αέρα
Κρόσβιλ – Site του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Γερμανικά / Ιταλικά στρατόπεδο-φυλακή είναι ανακαινισμένο? ολοκληρωθεί στρατώνες και πίσω από το στρατόπεδο στο δάσος είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης με υψηλή σφιχτά σχοινιά και μια τράπουλα καταρρίχηση.
Νάσβιλ – Υπάρχουν δύο κτίρια χτισμένα περί κρατικής ιδιοκτησίας που είναι σίγουρα κατασκευαστεί για να κρατήσει φυλακισμένους. Είναι όμοια κτίρια – δίπλα-δίπλα στην Παλιά Briley Parkway. Υψηλή αγκαθωτό σύρμα που καμπύλες προς τα μέσα.

TEXAS
Austin – Robert Mueller Δημοτικό αεροδρόμιο διαθέτει χώρους detenion μέσα υπόστεγα.
Bastrop -. φυλακή και στρατιωτικό όχημα με κινητήρα πισίνα
Eden – 1500 κρεβάτι ιδιωτική επιχείρηση ομοσπονδιακό κέντρο. Σήμερα κατέχει παράνομων αλλοδαπών.
Ft. Hood (Killeen) – στρατόπεδο συγκέντρωσης νεόδμητο, με πύργους, συρματοπλέγματα κ.λπ., ακριβώς όπως και η μία στην ταινία Αμέρικα. Mock πόλη για NWO εκπαίδευση σοκ δύναμη. Μερικά πλάνα της περιοχής χρησιμοποιήθηκε σε “Waco: A New Revelation” Reese AFB (Lubbock) – FEMA οριστεί κρατητήριο.
Σέπαρντ AFB – σε Wichita Falls ακριβώς νότια του Ft. Περβάζι, OK. FEMA οριστεί κρατητήριο.
North Dallas – κοντά Carrolton – μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, κοντά στο διακρατικό και πιέζει.
Mexia – Ανατολική Waco 33mi.? WWII γερμανική εγκατάσταση μπορεί να ανακαινιστεί.
Amarillo – FEMA εγκαταστάσεις που έχουν οριστεί κράτησης
Ft. Bliss (El Paso) – Εκτεταμένες ανακαίνιση των κτιρίων και από ό, τι πατριώτες έχουν τη δυνατότητα να δείτε, πολλά από αυτά τα κτίρια που ανακαινίζονται είναι που περιβάλλεται από συρματοπλέγματα.
περιοχή Beaumont / Port Arthur – εκατοντάδες στρέμματα των ομοσπονδιακών στρατόπεδα που έχουν ήδη κατασκευαστεί σε μεγάλης κλίμακας σχεδιασμό στρατόπεδο κράτησης, πλήρης, με τις διπλές σειρές περίφραξη σύνδεσμο αλυσίδας με τον τύπο ξυραφιών ακορντεόν σύρμα στην κορυφή της κάθε σειράς.Μερικοί (αλλά όχι όλοι) από τις εγκαταστάσεις αυτές χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατάσταση χαμηλής επικινδυνότητας των κρατουμένων οι οποίοι απαιτούν μια ελάχιστη επιτήρηση.
Ft. Worth – Ομοσπονδιακή φυλακή υπό κατασκευή στην περιοχή του Carswell AFB.

UTAH
Millard County – Κεντρική Utah – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ιαπωνικό στρατόπεδο. (Ανακαινισμένο?)
Ft. Douglas – Αυτό το “ανενεργό” στρατιωτική κράτηση έχει ένα ανακαινισμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
αποδημητικών πουλιών Καταφύγιο – Δυτικά από Brigham City – περιέχει ένα στρατόπεδο εγκλεισμού Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου που χτίστηκε πριν από το παιχνίδι διατήρηση ιδρύθηκε.
Cedar City – ανατολικά της πόλης – δεν υπάρχουν στοιχεία διαθέσιμα. Wendover – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στρατόπεδο μπορεί να ανακαινιστεί.
Skull Valley – νοτιοδυτική ιδιοκτησίας στρατόπεδο William – ανατολικά της παλιάς σειράς βομβαρδισμού. Στρατόπεδο ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν άνδρα και ο γιος του, ο οποίος ήταν το κυνήγι κουνέλι? ανακαλύφθηκαν και συνελήφθησαν. ΝΔ από Tooele.

ΒΙΡΓΙΝΙΑ
Ft. AP Hill (Fredericksburg) – Rex 84 / FEMA εγκατάσταση. Η εκτιμώμενη χωρητικότητα 45.000.
Πετρούπολη – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο δορυφορική φυλακή, νότια από Richmond.

Δυτική Βιρτζίνια
Beckley – Alderson – Lewisburg – Πρώην στρατόπεδα κράτησης Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, που τώρα μετατρέπεται σε ενεργό ομοσπονδιακή φυλακή συμπλέγματα μπορεί να χωρέσει αρκετές φορές σημερινών πληθυσμών τους. Alderson είναι προς το παρόν ομοσπονδιακό σωφρονιστήριο γυναικών.
Morgantown – Ομοσπονδιακή στρατόπεδο-φυλακή που βρίσκεται στη βόρεια Δυτική Βιρτζίνια?ακριβώς βόρεια της Kingwood.
Mill Creek – FEMA κρατητήριο.
Kingwood – Νεόδμητο στρατόπεδο κράτησης στο στρατόπεδο Dawson Στρατού κράτησης. Περισσότερα στοιχεία που απαιτούνται για Camp Dawson.

WASHINGTON
Σιάτλ / Τακόμα – SeaTac Airport: πλήρως λειτουργικό ομοσπονδιακό κέντρο μεταφοράς
Okanogan County – Συνόρων του Καναδά και είναι ένα site για ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης μπορεί να χωρέσει τις εκατοντάδες χιλιάδες των ανθρώπων για καταναγκαστική εργασία. Αυτό είναι πιθανώς μια από τις θέσεις που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τον σκληρό πυρήνα πατριωτων σε αιχμαλωσία για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Sand Point Naval Station – Σιάτλ – κέντρο κράτησης FEMA που χρησιμοποιείται ενεργά κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του ΠΟΕ το 1999 για την ταξινόμηση των κρατουμένων.
Πόδια . Lewis / McChord AFB – κοντά στο Tacoma – Αυτό είναι ένα από τα πολλά sites που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει κρατουμένους στο εξωτερικό για την εργασία σκλάβων.

WISCONSIN
Ft. McCoy – Rex 84 εγκατάσταση με αρκετές πλήρεις ενώσεις ενταφιασμό.
Oxford – κεντρικό τμήμα του κράτους – Ομοσπονδιακή φυλακή & staellite στρατόπεδο και FEMA κρατητήριο.

WYOMING
Heart Mountain – Πάρκο Ν. County of Cody – Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ιαπωνικό στρατόπεδο ενταφιασμό έτοιμο για ανακαίνιση.
Laramie – FEMA κρατητήριο
Southwest – κοντά Lyman – FEMA κρατητήριο
East Yellowstone – επανδρωμένες εγκαταστάσεις εγκλεισμού – Διερεύνηση πατριώτες συνελήφθησαν από στρατιώτες της Ευρωπαϊκής μιλώντας σε μια άγνωστη γλώσσας. Ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανέλαβε τη φύλαξη των προσώπων και κανόνισε την απελευθέρωσή τους.

ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
Υπάρχουν πολλές άλλες θέσεις που δεν αναφέρονται παραπάνω ότι είναι άξια προσοχής ως πιθανή τοποθεσία στρατόπεδο κράτησης, αλλά λόγω των περιορισμών χώρου και του χρόνου που απαιτείται για την επαλήθευση, δεν θα μπορούσε να συμπεριληφθεί εδώ. Σχεδόν όλες οι στρατιωτικές κρατήσεις, θέσεις, βάσεις, σταθμούς, και αποθήκες μπορούν να θεωρηθούν άκρως ύποπτα (επειδή είναι “ομοσπονδιακό” γη). Επίσης, την τοποθέτηση αυτής της κατηγορίας είναι «Περιφερειακά Αεροδρόμια» και «Διεθνείς Αερολιμένες» που εμπίπτουν επίσης ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και διαθέτει χώρους περιορισμένης πρόσβασης. Ψυχιατρικά νοσοκομεία, κλειστά νοσοκομεία και γηροκομεία, κλειστές στρατιωτικές βάσεις, καταφύγια άγριας ζωής, την κατάσταση στις φυλακές, τοξικές χωματερές, ξενοδοχεία και σε άλλους τομείς όλοι έχουν διαφορετικό βαθμό των δυνατοτήτων για να είναι μια περιοχή στρατόπεδο κράτησης. Η πιθανότητα ενός τόπου είναι ύποπτο αυξάνεται με την πρόσβαση μεταφορά στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων / αεροδιαδρόμους, railheads, πλωτών οδών και λιμένων, διακρατικές και ΗΠΑ αυτοκινητόδρομους. Μερικές εγκαταστάσεις “μεταμφιεσμένοι” ως βιομηχανική ή εμπορικά ακίνητα, καμουφλαρισμένη ή ακόμη και εξ ολοκλήρου μέσα σε μεγάλα κτίρια (Indianapolis) ή εργοστάσια. Πολλά κτίρια στο εσωτερικό της πόλης μείνει κενή κατά τη διάρκεια της αποβιομηχάνισης της Αμερικής έχουν ήσυχα αποκτήθηκαν και κατέχονται, μερικές φορές εκ των υστέρων για τις νέες χρήσεις τους.

ΚΑΝΑΔΑΣ
καναδική φίλους μας λένε ότι σχεδόν σε όλους τους Καναδούς στρατιωτικές βάσεις, ιδίως εκείνων βόρεια του 50ου παραλλήλου, είναι όλα που έχει συσταθεί με στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ούτε καν τα μισά από αυτά μπορούν να αναφέρονται, αλλά εδώ είναι μερικές περιοχές με τη μαζική χώρο γης για να χειριστεί οποιαδήποτε πληθυσμού:
Suffield CFB – ακριβώς βόρεια της Medicine Hat, λιγότερο από 60 μίλια από τις ΗΠΑ.
Primrose Λίμνη Air Σειρά – 70 χλμ βορειοανατολικά του Έντμοντον.
Wainwright CFB – στα μισά του δρόμου μεταξύ Medicine Hat και Primrose λίμνη.
Ft. Nelson – βορειότερο σημείο της γραμμής π.Χ. Σιδηροδρόμων.
Ft. McPherson – Πολύ κρύο έδαφος ~ NW Εδάφη. Ft. Providence – Βρίσκεται στο Great Slave Lake.Halifax – Nova Scotia. Τμήμα Εθνικής Άμυνας αποθεματικού …. Και άλλοι.

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
Guayanabo, Πουέρτο Ρίκο – εγκατάσταση Ομοσπονδιακο στρατόπεδο αιχμαλώτων. Χωρητικότητα αγνωστη
Γκουαντάναμο της Κούβας – ΗΠΑ Marine Corps Base – Επί του παρόντος, 30.000 ατομα. Συνολική χωρητικότητα είναι άγνωστη.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 06/17/2014 @ 5:39 ΜΜ

    Hi colleagues, fastidious paragraph and good arguments commented here, I am really enjoying
    by these.

    Here is my website; Nice girls yol

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*