Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:56 - 10/08/2014

Η ΙΣΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: «ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ» ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΙΣΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: «ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ» ΒΙΝΤΕΟ
Η τρομοκρατική ομάδα που ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα απείλησε να χτυπήσει στο Ιράκ την Πέμπτη το βράδυ είναι η ίδια που απειλεί να χτυπήσει την Αμερική.


«Λέω στην Αμερική ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει καθιερωθεί,” δήλωσε στο VICE ο Αμπού Μοσά , ένας εκπρόσωπος της τρομοκρατικής ομάδας που είναι γνωστή ως το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία (ISIS), σε ένα βίντεο της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Πέμπτη.

Να μην είναι άνανδροι …. και μας επιτίθενται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Αντ αυτού στείλτε τους στρατιώτες σας, να ξευτιλιστούν στο Ιράκ. ”

“Εμείς θα τους ρεζιλεύουμε παντού, και αν θέλει ο Θεός, θα ανεβάσουμε τη σημαία του Αλλάχ στο Λευκό Οίκο”, πρόσθεσε.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο πάνω μέρος της γενειάδας αυτού του τύπου στην παραπάνω φωτό και πόσο έντονη είναι. Μοιάζει ψεύτικη. Θα το δείτε και στο βίντεο. Το καπέλο αυτού του ατόμου είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με το κεφάλι του και φαίνεται ολοκαίνουργιο.

Το πουκάμισό του είναι καθαρό και κολαριστό, επίσης, μοιάζει και καινούργιο. Το γιλέκο που φοράει δεν είναι πανοπλία σώματος, αλλά απλώς μια ζώνη με θήκες που δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για να τον κάνει να φαίνεται σαν “στρατιώτης” μπροστά στις κάμερες.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι εικασίες. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 11:14 ΠΜ

    ISIS εναι το σημα του δολαριου. Μας δουλεουν ψιλο γαζι. Αυτοι ειναι το ιδιο πουλημενοι οσο και οι δικοι μας επαναστατες… ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕς ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ…

  2. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 12:58 ΜΜ

    ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!!!

  3. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:44 ΜΜ

    ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΔΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ….ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΝΗΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ…ΚΕΝΥΑ…Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΤΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?._

  4. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:12 ΜΜ

    Καθόλου περίεργο αφού ομπάμα ειναι μουσουλμάνος

  5. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:15 ΜΜ

    Τι πάθανε ξαφνικά όλοι αυτοί μυγα τους τσίμπισε η τους τσίμπισε ο τελετάρχης

  6. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:19 ΜΜ

    Π'αντως καλα παιδιά να ο ένας που μοιάζει με τον Χριστό σηκώνει το χέρι του να πει; η να δείξει; κάτι.Α να πεί εγω κυρία πότε θα πληρωθώ και πόσα θα πάρω για να το παίξω αγριος

  7. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:30 ΜΜ

    Κάποια ταινία θα γυρίζουν ιγκόγνιτο με πειρατές να και ο τζόνι ντέπ στα αριστερα με την χατζάρα

  8. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:28 ΜΜ

    ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ
    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  9. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 6:14 ΜΜ

    σηκωνει το χερι και δειχνει το θεο οχι τον αλλαχ αλλα στον ιδιο θεο που πιστευει η μερκελ …

  10. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 7:08 ΜΜ

    επιθεση σε αυτους που σας ταιζουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*