Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:30 - 17/01/2015

Η Εικόνα της Ημέρας…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φαίνεται οτι οι λαοί έχουν καταλάβει τι γίνεται και ζητούν αυτοί Συγνώμη για τις Κυβερνήσεις τους..

Η εικόνα έρχεται από διαδήλωση στη Γερμανία.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Με μια συγνώμη δεν καθαρίζουν, μια βδομάδα έμεινε και μετά θα τους …@&%$*

  2. Ανώνυμος 01/17/2015 @ 6:56 ΜΜ

    Οι μόνοι που δεν κατάλαβαν τι γίνεται, είναι οι ….οπισθοδρομικοί έλληνες

  3. Ανώνυμος 01/17/2015 @ 9:12 ΜΜ

    Μούφα Ειδήσεις λέτε εγώ Γερμανία μένω.
    Οι Γερμανοί δεν χορεύουν τους Έλληνες και στης συζητήσεις τους μεταξύ τους μας βρίζουν και έχουν το θράσος να θεωρούν ότι οι φόροι που πληρώνουν πάνε στην Ελλάδα.
    Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους που οι μισή Γερμανία είναι μουσουλμάνοι και τους ταΐζει το γερμανικό κράτος επιδόματα τέκνων ενοικίων θέρμανσης κλπ. Τους φταίει η Ελλάδα. Ας μας πούνε που οφείλεται το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας μήπως στο συνεχές τύπωμα χαρτονόμισματων εφόσον οι ίδιοι ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και κανείς αυτούς? Δανείζοντας της χώρες όπως Ελλάδα Φιλανδία Πορτογαλία με τρελα ψιλά επιτόκια? Δεν έχουν καταλάβει ότι το 80% των προϊόντων τους εξάγονται στην Ευρώπη και όχι στην Τουρκία? Και πώς μια χρεοκοπία μιας Ευρωπαϊκής χώρας όπως η Ελλάδα θα πυροδοτήσει αλυσιδωτή αντίδραση σε όλη την Ευρώπη?
    Ας μίν ξεχνάμε ότι οι γερμανικές εταιρείες δίνανε μίζες σε Πασοκ κ νέα δημοκρατία για να κλείσουν οι ελληνικές βιομηχανίες και να αγοράζουν οι Έλληνες καταναλωτές τα εισαγόμενα είδη.

    Τέλος πάντως μίν λέμε πολλά γιατί θα διαβάσετε πουθενά βρέθηκε Έλληνας νεκρός σε ποτάμι στην Γερμανία.

    • Ανώνυμος 01/18/2015 @ 1:41 ΠΜ

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΜΑ…..ΚΑ . ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.

      • Ανώνυμος 01/18/2015 @ 12:12 ΜΜ

        Μ@Λ@Κ@ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ
        ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ
        ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΒΟΥΛΑ
        ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ
        ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ..
        ΧΕΣΤΗ, ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ
        ΡΙΨΑΣΠΙ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

    • Ανώνυμος 01/18/2015 @ 12:14 ΜΜ

      εσυ μενεις γερμανια και εχεις καταλαβει οτι οι γερμανοι δεν χωνευουν τους ελληνες; Αναρωτιεμαι μηπως εγω δεν ξερω που ζω;
      Τελος παντων σταματα τα ψεματα, γιατι αλλιως δεν καταλαβαινω μετα απ ολα αυτα γιατι συνεχιζεις να ζεις στη γερμανια. Εγω αν ενιωθα απειλη ή ανεπιθυμητος θα εφευγα, ετσι κι αλλιως η αληθεια ειναι οτι οι μισθοι στη γερμανια δεν ειναι μεγαλοι οπως παραμυθιαζονται καποιοι. Πριν την κριση πχ η ελλαδα ειχε καλυτερους μισθους απ την γερμανια. Η αληθεια ειναι ο κοσμος εδω ειανι πολυ πιο ευγενικος απ οτι στην ελλαδα, ειτε γειτονας ειναι αυτος, ειτε ο υπαλληλος που σε εξυπηρετει, ειτε ο εργοδοτης σου, ειτε ο συναδελφος σου. Το κρατος επισης σεβεται τον πολιτη και βρισκεις σε ολα σχεδον τα νπραγματα μια λογικη, αλλιως οπως ειπα δεν υπαχουν πολλα λεφτα και μεγαλοι μισοι, πχ ενας μεσος ΔΥ παιρνει καθαρα στο χερι γυρω στα 1500 ευρω, ενας σερβιτορος με 8ωρο δεν παιρνει καθαρα περισσοτερα απο 1000 ευρω το μηνα. Λοιπον αν εχεις ενα σπιτακι στην ελλαδα κατσε εκει που εισαι, εδω θα κερδισεις μονο περισσοτερο σεβασμο, οχι λεφτα

  4. Ανώνυμος 01/17/2015 @ 11:18 ΜΜ

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  5. Paidia germania zw k egs k den asxoleite ksnenas me tous ellines…. Oloi lene pws h evrwph anti na voithisei isa isa vgazei lefta apo thn ellads k pws akoma k twra oi epitropes k ola afta tis evrwpis den timoroune kanena politiko skouliki k tous vazoun se vip filakes anti na einai san gon pasa

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*