Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:42 - 30/03/2015

Η ‘Απάτη’ του δικτύου χρυσού …που συνεχίζει μέχρι σήμερα να δίνει χρυσό στους συνανθρώπους μας !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το θέμα θα το πιάσω σήμερα συνωμοσιολογικα !

Μου έχει κάνει εντύπωση που όλοι όσοι ασχολούνται με τον χρυσό και αγαπούν την ύλη και το χρήμα πάνε μια χαρά .. κερδίζουν χρυσό μια χαρά … επενδύουν σε σωστή τοποθεσία για το μέλλον τον χρόνο τους μια χαρά !! …και εμείς που υποτίθεται έχουμε και μια αφύπνιση παραπάνω για το αύριο …καταφέραμε να κάνουμε την εννοια δίκτυο χρυσού να ακούγεται σαν κάτι το σάπιο!

Είμαι σίγουρος ότι αν δεν έβγαινα να πω ελάτε να κάνουμε μια σωστή αντίσταση που τσακίζει τις τράπεζες ..αλλά έλεγα ελάτε να κερδίσουμε τίμια και με έξυπνο τρόπο ..πολύ χρυσό ότι θα είχα κάνει μεγαλύτερη εξέλιξη στην ομαδα μου …!

Επιμένω ότι είναι μια μορφή αντίστασης μέσα στην καρδιά του θηρίου ,επιμένω γιατί πλέον έχω και εμπειρία από την μάχη που ξεκίνησαν οι τράπεζες απέναντι στο εγχείρημα αυτό! Γνωρίζω πόσο φοβούνται να μην συμβεί σε μαζικό επίπεδο…γνωρίζω πόσο πολύ τους κοστίζει να αλλάξεις το ζωγραφιστό χαρτάκι με πολύτιμο μέταλλο και να το ξεχάσεις μέσα στο συρτάρι σου!

Ταυτόχρονα σήμερα μαθαίνουμε ότι το ένα από τα στρατόπεδα των υπερδυνάμεων (Ρωσία) περνάει σε αντίκρυσμα χρυσού το νομισματικό της σύστημα ….δηλαδή με απλά λόγια έχεις …δυο δυνάμεις που εμπλέκονται για την κυριαρχία του πλανήτη…η μια θέλει αχρηματη κοινωνία (έλεγχος και σκλαβιά δηλαδή ) και η άλλη θέλει χρυσό !

Έχω και τους άλλους τους ελαφριους που μου λένε που και που …μα εσύ προωθείς ηλεκτρονικό νόμισμα …. το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα …αρα θες την αχρηματη κοινωνία …. Οχου Οχου …!

Άλλο αχρηματη κοινωνία -τσιπακι …άλλο ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δικό σου…χωρίς κανέναν τραπεζίτη , χωρίς τόκους ….χωρίς έλεγχο που τα έδωσες και πόσα έδωσες …αλλά όταν έρθει η ώρα των πρακτορισκων που κυβερνούν να σου καρφώσουν με νόμο ψηφιακό νόμισμα ..ΩΣΤΕ να σε ελέγξουν…τότε θα πεις …όχι , όχι …έχω δικό μου …που δεν με ελέγχει!

Αλλά να μην ξεφύγω από το θέμα μου…

Σήμερα ένας σωστός και αφιπνισμένος οικογενειάρχης θα πρέπει να δει τι θα κάνει με το θέμα επένδυσης και του χρόνου του αλλά και του ζωγραφιστού χαρτιού ….σε σχέση με το άμεσο μέλλον που μας περιμένει!

Επιμένω να λέω ότι σε ζοφερές καταστάσεις είναι καλό να έχεις χρυσό …

Επιμένω να λέω ότι το μέλλον δεν φαίνεται και τόσο φωτεινό…

Επιμένω να λέω ότι θα παιχτεί τεράστια τριπλα πάνω στις τιμές των πολυτιμων μεταλλων …λίγο πριν την μεγάλη συγκομιδή!

Επιμένω να θέλω να βοηθήσω συνανθρώπους μου να το κάνουν αλλά και την δική μου οικογένεια να δημιουργήσει την όποια ασφάλεια για το μέλλον !

Αλήθεια εδώ που είμαστε τώρα … τώρα που δεν μπορούν πια τα παπαγαλάκια να πουν είναι απάτη…απάτη και να πληρώνει 4 χρόνια δύσκολο! … Τώρα που οι χρόνοι μας δείχνουν πιο έντονα τι έρχεται…Αλήθεια …δεν θα ήθελες να με ακούσεις πριν ένα χρόνο;

Ποτέ δεν είναι αργά και εγώ ενώ είχα σταματήσει να προωθώ το δίκτυο χρυσού (ψυχολογικός πόλεμος τον τρολλς και ευαισθησία προσωπική για τους σκοπούς μου με έκαναν να μην θέλω να δημιουργήσω νέους συνεργάτες σχεδόν για ένα χρόνο)… ξεκινάω ξανά να το κάνω για να είμαι σωστός απέναντι στις ευκαιρίες που είχα να κάνω και αντίσταση αλλά και να στήσω άμυνα για την οικογένεια μου !!

Απλά τώρα έχω μεγαλύτερη εμπειρία στο ποιοι είναι αυτοί που φαίνονται ότι είναι (μπλοκ γύρω σας που σας πουλάνε δήθεν αλήθεια και αντίσταση ) ..ποιοι είναι όλοι όσοι έρχονται σαν “φιλοι” δίπλα μας ..( είναι τεράστιος ο αριθμός από ρουφιανους και διαχωριστες στον πολιτισμό μας )..και με μια υπόσχεση ότι δεν θα είμαι πια τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος προς ανωνυμους σχολιαστές …την δουλειά τους κάνουν…! Σε μια εποχή που μου δείχνει ότι πρέπει να βιαστώ πολύ στο να δημιουργήσω ένα δίκτυο πολύ μεγάλο και υγιές ώστε να έχω πραγματικά βοηθήσει τους συνανθρώπους μου !

Είναι μια σπουδαία επενδυτική ευκαιρία ,που εγώ μπορώ να επιμένω και να το πράττω και ως μια πολύ μεγάλη αντίσταση … Θα φανεί στο μέλλον πόσο χρήσιμη είναι αυτή η αντίσταση του σήμερα !

Ελα να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο χρυσού , όπου θα αμείβεσαι με χρυσό ξανά και ξανά όσο εσύ το θες …όσο δηλαδή είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις για αυτό !

Ευκαιρίες υπάρχουν …παπαγάλοι υπάρχουν … αποφάσισε ποιον θες να συνεχίσεις να ακούς !

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΧΡΥΣΟΥ

EARNGOLD.GR



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

  1. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 1:15 ΜΜ

    νομιζω οτι οι συνθηκες ειναι πολυ πιο ωριμες πια για το εγχειριμα Νικο..Αλλα και η αναγκη ακομη πιο επιτακτικη ΜΠΡΑΒΟ

  2. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 2:10 ΜΜ

    Μια όμορφη γυναίκα που στο δεξί της πόδι κρατάει ενα κομμάτι με τα τρεια νύχια μονάχα μα ακούει στο όνομα που της έδωσε ο άνθρωπος αλλά το θέμα είναι τι κρατάει?

  3. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 2:18 ΜΜ

    ΜΕΛΕΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΔΕΙΞΕ ΥΠΑΡΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ-
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗ-
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ—-ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ-
    ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕΙ—
    ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

  4. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 3:12 ΜΜ

    Ρε φιλε σωσταα και αγια αυτα που λες !!
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ…ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΥΣΟ ;;; Να γινεις χρυσοθυρας στα ποταμια και τα λαγκαδια;; 'Η πεθαινεις αφου δεν εχεις ;;;
    Ο.Κ. … χρυσο ρουβλι ..'η χρυση λιρα Αγγλιας κοπης 1910 ;;

  5. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 11:03 ΜΜ

    φιλε 6'12 ακριβως επειδη δεν εχουμε λεφτα να μπορει να το κανει ο καθενας μονος του μαζευομασται ολοι μαζι σε ενα ΣΥΜετοχικο προγραμμα που πουλαει χρυσο, για να εχουμε με ελαχιστα χρηματα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που χρειαζομαστε τωρα… διοτι περι αυτου προκειται πια… Περι ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!! δεν προκειται γι πλουτισμο(????!!!!) η εστω αποταμιευση. ολοι μπορουμε να εχουμε 150e…ειναι καιροσ να κανουμε το πρωτο βημα προς την επανενωση μας μεσα απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτασεις… κι αυτην ειναι μια απο αυτες…

  6. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 11:04 ΜΜ

    φιλε 6'12 ακριβως επειδη δεν εχουμε λεφτα να μπορει να το κανει ο καθενας μονος του μαζευομασται ολοι μαζι σε ενα ΣΥΜετοχικο προγραμμα που πουλαει χρυσο, για να εχουμε με ελαχιστα χρηματα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που χρειαζομαστε τωρα… διοτι περι αυτου προκειται πια… Περι ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!! δεν προκειται γι πλουτισμο(????!!!!) η εστω αποταμιευση. ολοι μπορουμε να εχουμε 150e…ειναι καιροσ να κανουμε το πρωτο βημα προς την επανενωση μας μεσα απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτασεις… κι αυτην ειναι μια απο αυτες…

  7. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 9:05 ΜΜ

    Την τραβάει η ψυχούλα σας την πυραμίδα. Τόσες απάτες κι ακόμα να βάλετε μυαλό…

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 10:13 ΠΜ

      ρε φιλε αντι να λες οτι θες ρωτα ανθρωπους που ειναι στο προγραμμα (πανω απο 2.500..) εδω και δυο χρονια στην Ελλαδα,και εχουν πια αποδειξεις για το αν ειναι απατη…Εσυ παραμιλα ακομη και κατσε τρομαγμενος στην ακρη…

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 10:40 ΠΜ

      Για δείξε μας τις αποδείξεις; Λεφτά έχει δει κανείς πραγματικά στα χέρια του; Ή τον χρυσό που υποτίθεται έχουν αγοράσει; Γιατί νούμερα σε εκτυπώσεις ή οθόνες δεν είναι αποδείξεις.

    • προφανως δεν εχει ασχοληθει καθολου με το θεμα…. μπορεις να το ψαξεις πρωτα, γιατι σαφως υπαρχουμε πολλοι που εχουμε παραλαβει χρυσο με DHL…

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 3:23 ΜΜ

      προφανως δεν το εχεις ψαξει καθολου… φυσικα και ειμασται πολλοι πια πο εχουμε παραλαβει χρυσο με dhl…θα σε συβουλευα να το κοιταξεις απο πιο κοντα…

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 4:42 ΜΜ

      Για γράψτε ποσά που δώσατε, χρυσό που πήρατε, πιθανό κέρδος κλπ. να δούμε και μεις που "δεν το έχουμε ψάξει" αν αξίζει η επένδυση.

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 10:40 ΜΜ

      μπηκα στο προγραμμα με 150 τον νοεμβρη του 13 και βγηκα απο τον πρωτο πινακα με 420 τον απριλιο του 14, σχετικα αργα ακριβως επειδη πολλοι παπαγαλοι λεγαν τα δικα τους και καθηστερουσαν οι νεες παραγελιες.οκτομβρη του14 εβγαλα τον δευτερο πινακα και ελαβα 61 γρ. χρυςου.τωρα ειμαι σε θεςη κλεισιματος του προγραματος για αλλα60 γρ. εννοειτε οτι αφου μπηκαμε μαζι με φιλους ειναι και αυτοι τωρα στην ιδια θεςη. …κι ολα αυτα με το τεραςτιο ρισκο των …150….

    • Ανώνυμος 04/01/2015 @ 9:30 ΠΜ

      Λεφτά (και όχι χρυσό) έχεις στα χέρια σου;

      Αν έχεις χρυσό – όπως λες – πού μπορείς να τον πουλήσεις και πόσα λεφτά θα πάρεις στα χέρια σου;

    • Ανώνυμος 04/01/2015 @ 12:36 ΜΜ

      οπως σου ειπα δεν εχεις κοιταξει καθολου τι λεει το προγραμμα… αν χρειαζεσαι λεπρομεριες μπορω να σου στειλω σε e-mail πληροφοριες με τους κανονισμους της συμφωνιας που κανεις με την εταιρια τις ΔΙΒΑΖΕΙΣ και εαν συμφωνεις συνεχιζεις πραγματοποιωντας την παραγγελια σου….η εταιρεια η ηδια αγοραζει τον χρυσο πισω εαν εσυ τον πουλας αλλα και η τραπεζα Ελλαδος …εγω θελω τον χρυσο και γι αυτο μπηκα στην διαδικασια….αλλος μπορει να τον κανει ξανα χαρτακι….

    • Ανώνυμος 04/01/2015 @ 2:15 ΜΜ

      Κατανοητά όσα λέει το πρόγραμμα και όσα λέτε εδώ. Το ερώτημα όμως παραμένει:

      Ο χρυσός που έχετε στα χέρια σας ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ή ΔΟΛΛΑΡΙΑ ή BITCOIN ή ότι άλλο νόμισμα θέλετε πωλείται ΤΩΡΑ με τις τρέχουσες τιμές; Έχετε πραγματικό κέρδος σε σχέση με όσα πληρώσατε ή όλα είναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ;

      Επίσης προσπάθησε κανείς να πουλήσει τον χρυσό πίσω στην εταιρία για να πάρει τα λεφτά του πίσω ή όχι;

      Επίσης, πήγε κανείς να επιβεβειώσει ότι αυτό που έχει στα χέρια του είναι πράγματι ΧΡΥΣΟΣ ή όχι; Και αν πήγε τι εκτίμηση πήρε; Αγοράζει χρυσό η Τράπεζα της Ελλάδας; Είναι επιβεβαιωμένο;

      Έχει κανείς σας απαντήσεις στα παραπάνω, πέρα από το τι λέει το "πρόγραμμα";

    • Είναι δυνατόν να ασχολούνται τόσες χιλιάδες άνθρωποι και να μην έχουν πληρωθεί σε χρήμα η σε χρυσό που είναι συμφέρον σε σχέση με την επένδυση τους ; Εγώ προσωπικά έδωσα 150 και έχω πάρει μέχρι σήμερα πολλες φορες πολλαπλασια …(άσχετο το ότι αν έκανα όλες τις έγγραφες σε μένα θα είχα κερδίσει 70000+ με έφαγε η πίστη στον συνάνθρωπο χαχαχα) .Η ετατιρια αγοραζει τον χρυσο σου … εγω τις τον εδωσα …ειχα να πληρωση ενοικια, ρευματα κοκ..

    • Ανώνυμος 04/01/2015 @ 7:04 ΜΜ

      stranger 6:48 μακάρι να είναι όπως τα λες και για τους υπόλοιπους. Καλή επιτυχία για την συνέχεια.

  8. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 9:59 ΜΜ

    Το σχεδιο σου πολυ καλο και θα βοηθησει σιγουρα αρκετος ο χρυσος ειχε απο παντα αξια.
    Ακομα και η ιστορια ή μαλλον οι αρχαιοι πολιτισμοι ειχαν γραψει οτι ακομα και οι εξωγηινοι στη γη ερχοταν για να παρουν χρυσο..

    Οπως ειπα καλη η ιδεα αλλα απο προσωπικης μου αποψης για μενα τουλαχιστον αυτα τα αναποδα εννιαρια δε μου καθονται καλα και επιφυλασομαι..

    Ασωτος

  9. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 6:55 ΜΜ

    12.05 π.μ. Προφανώς θα κερδίζεις χρυσό ή χρήματα ατρόμητε ανώνυμε 1.13 μ.μ. Η απάτη έγκειται στο ότι, για να κερδίσω εγώ, πρέπει να βάλω στο τρυπάκι κι άλλους "φίλους-γνωστούς" από κάτω μου! Αυτή είναι η γνωστή σε όλους πυραμίδα η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να "σταματήσει". Πυραμίδες, χρηματιστήρια εμάς όμως δεν μας τρομάζουν!!!!

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 7:59 ΜΜ

      αφου δεν κατανοεις την τεραστια διαφορα αναμεσα στο δικτυο την πυραμιδα κατσε κι που εισαι…

  10. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 8:11 ΜΜ

    …οι οποιοι κερδιζουν αμεσως μετα απο σενα κι ετσι ακριβως φτασμε 2.500 ευχαιστημενοι πελατες σε δυο χρονια [μαζι και οι φιλοι που μπηκαν στο τριπακι…]

  11. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 9:36 ΠΜ

    Αφού όπως λένε τα παραπάνω σχόλια όλα είναι καλά και όλοι κερδίζουν, τι σας πειράζει και λογοκρίνετε εδώ και μέρες αρνητικά σχόλια;

    Για κάποιους αυτά τα σχήματα λέγονται "πυραμίδες" και είναι μια καλά στημένη απάτη μέσω της οποίας κερδίζουν – αν κερδίζουν – συνήθως οι αρχικοί συμμετέχοντες. Μάλιστα όσο ανοίγει η πυραμίδα, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν τα νέα μέλη να έχουν κάποιο κέρδος και τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να χάσουν όσα βάζουν με μια πιθανή "εξαφάνιση" της πυραμίδας.

    Πάντως αφού όσοι γράφουν εδώ είναι ευχαριστημένοι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

  12. σχολιαστη 12.36 , το θετεις σε σωστη βαση κατ αρχας μονο που ειναι αδικο και προσβλητικο για την νοημοσηνη ολων να μπερδευουμε τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ ενος προιοντος σε ενα δικτυο που εξασφαληζει καλυτερες τιμες ακριβως λογο του οτι αποφευγονται οι μεσαζοντες (εισαγωγεις, εξαγωγεις , καταστηματα λιανικης…) ΑΠ ΕΥΘΕΙΑς ΠΩΛΗΣΗ δηλαδη και λογο του οτι εκτος απο πελατης την βοηθας στην επεκταση του δικτυου πελατων της και ανταποδιδει με βαση το ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ…θεμιτο και δικαιο σαν προταση. Σε εκ διαμετρου αντιθεση βρισκεται η πυραμιδα στην οποια σου ζητηται να δωσεις ενα οποιο ποσο σε καποιους, ΧΩΡΙΣ αποδηξη νομιμη,ΧΩΡΙΣ προιον συναλαγης, το οποιο σχημα εν τελει ¨πληρωνει΄΄ ΚΑΘΕΤΑ τους συμμετεχοντες κι οχι δικτιακα οπως τα προγραμματα ΜLM.. Κλεινωντας θελω να πω πως ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ( πριν πρωχωρησουμε σε χαρακηρισμους και παραπληροφορηση) για ΟΛΑ τα θεματα να φροντιζουμε να ειμασται σιγουροι οτι δεν κολυμπαμε στην αγνοια, διοτι ετσι πολλες φορες βαζουμε ΄΄τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας΄΄..ε ν αγνοια…. Φιλικα.-

    • Ανώνυμος 04/01/2015 @ 2:37 ΜΜ

      Υπάρχει μεγάλη συζήτηση και διαμάχη στο Διαδίκτυο και γενικότερα για το αν τα προγράμματα MLM είναι σχήματα τύπου πυραμίδας. Τα προγράμματα MLM λέγονται και προγράμματα πωλήσεων πυραμίδας και δεν είναι απαραίτητα απάτη ή παράνομα. Αρκεί φυσικά να εξασφαλίζεται η όποια επένδυση τουλάχιστον στο αρχικό της ποσό και αν υπάρχουν κέρδη να πληρώνονται σε πραγματικό χρήμα όταν κάποιος θέλει να βγει από το πρόγραμμα.

      Πάντως αν το δει το θέμα κάποιος με απλά μαθηματικά, η μέθοδος των συγκεκριμένων δικτύων πωλήσεων αποδίδει όσο το δίκτυο μεγαλώνει περισσότερο για τους «παλιούς» και λιγότερο ή και καθόλου για τους πιο «καινούριους» (όπως και στις πυραμίδες). Οι πρώτοι που θα μπουν στο δίκτυο κερδίζουν γιατί φέρνουν και άλλους. Οι επόμενοι το ίδιο. Όσο όμως μεγαλώνει (ανοίγει) το δίκτυο, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κερδίσουν οι νεώτεροι γιατί μειώνεται και ο αριθμός των πιθανών συμμετεχόντων (αφού αρκετοί έχουν ήδη μπει στο δίκτυο και λιγοστεύουν οι υποψήφιοι).

      Για παράδειγμα σε έναν πληθυσμό 1000 ανθρώπων που θέλουν να μπουν στο δίκτυο, αν μπουν αρχικά 10 και φέρουν άλλους 10 ο καθένας, το δεύτερο επίπεδο έχει ήδη 100 συμμετέχοντες και άρα μένουν 8,9 για τον καθένα από αυτούς. Δηλαδή στο παράδειγμα σε 3 επίπεδα εξαντλήθηκε ο διαθέσιμος αριθμός υποψηφίων και οι τελευταίοι 890 δεν έχουν να προσθέσουν κόσμο στο δίκτυο και άρα θα έχουν λίγα ως καθόλου κέρδη.

      Άρα τελικά ο θόρυβος γίνεται για ένα σχήμα που μπορεί να έχει μεγάλο ρίσκο επένδυσης (αν π.χ. κλείσει/εξαφανιστεί η «εταιρία») και πενιχρά κέρδη.

      Η ουσία με το συγκεκριμένο δίκτυο χρυσού είναι αν η επένδυση που κάνουν οι συμμετέχοντες μπορεί να πληρωθεί σε πραγματικό χρήμα όταν ζητηθεί και αν υπάρχει πραγματικό κέρδος. Αν ισχύει αυτό, τότε όλα καλά. Αν όμως δεν ισχύει από πιο νομικό σύστημα θα ζητηθούν τα χαμένα; Σε ποια χώρα βρίσκεται νομικά η βάση του δικτύου; Υπάρχει νόμιμος εκπρόσωπος στην Ελλάδα; Και πολλά άλλα ερωτήματα αυτού του τύπου …

    • "Η ανάλυση σας είναι λανθασμένη γιατί αφήνεται από έξω παραμέτρους που αλλάζουν απόλυτα την εξίσωση σας !

      Τα μαθηματικά είναι χρήσιμα για μοντέλα που υπακούν πιστά τους νόμους των αριθμόν..αν όλα αυτά ίσχυαν θα έπρεπε να έχουμε έναν πλανήτη που ο κάθε τίμια εργαζόμενος να είχε εξασφαλίσει και την ευημερία του !

      Ποτέ δεν υπάρχει μοντέλο τέλειο … πχ.. ένας εργαζόμενος με περίπτερο είναι τεμπέλης και ένας άλλος είναι δουλευταράς …ποιο περίπτερο θα ειναι πετυχημενο κοκ…

      Στην επενδυτική μορφή του χρυσού κάποιος μπορεί να ξεκινήσει και δίκτυο σε Ξένη χώρα…η να ξεκινήσει από την αρχή την επένδυση του κοκ!

      ΟΛα τα ΜΛΜ παγκόσμια γνωρίζουν ότι το καλύτερο προϊόν να έχεις , ακόμα και μπουκαλάκι με αθανασία να πουλάς ..κάποιος θα πουλάει και κάποιος θα βαριέται να δουλέψει …αρα όλα τα ΜΛΜ του κόσμου έχουν ένα 37% αποτυχία από την ίδια την φύση του ανθρώπου….έχουν ένα 23% επιστροφή στο όνειρο…άνθρωποι που ξεκινούν και σταματούν επαναλαμβανόμενα κοκ…Πάλι η φύση του ανθρώπου …

      Για ν μην λέμε πολλά…μαθηματικά χρησιμοποιούμε σε μοντέλα και μεταβλητές που δεν υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι είναι αδύνατον να καταμετρηθούν…εκτός να θέλετε να περάσουμε σε random statistics ..τα οποία αποδεικνύουν γα ποιο λόγο τα ΜΛΜ είναι ακόμα σε ισχύ και θα συνεχίσουν να είναι για πολλούς αιώνες ακόμα ..αν συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως πολιτισμός της χεστρας !Τώρα το σύστημα αυτής της επένδυσης αποδίδει πάρα πολλά σε κέρδη …μα παρα πολλά…φτάνει να έχεις όρεξη να το δουλέψεις σαν κανονική εργασία…πληρώνει δηλαδή πολλαπλάσια από οποιαδήποτε άλλη ασχολία !Πληρώνει σε χρυσό η χρήμα δική σου επιλογή , νομικό πλαίσιο είναι στην έδρα της εταιρίας που είναι η Γερμανία , και είναι ρωσικών συμφερόντων η εταιρία….ο λόγος δρας στην Γερμανία είναι καθαρά φορολογικός , νομος περί επενδυτικού χρυσού και μη φορολόγησης του !"

    • Ανώνυμος 04/01/2015 @ 7:10 ΜΜ

      stranger 9:47 και εσύ χρησιμοποιείς εκτιμήσεις με ποσοστά και νομίζω τελικά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Είναι μια επένδυση με κάποιο ρίσκο. Θέλει να ασχοληθείς αρκετά για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει κάτι 100% σίγουρο και ότι στο ρίσκο συμπεριλαμβάνεται και η ενδεχόμενη εξαφάνιση της εταιρίας (όπως σε αρκετά MLMs διεθνώς), άρα αν κερδίζει κάποιος καλό είναι να εξασφαλίζει τα κέρδη του πρώτα πριν συνεχίσει. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια.

    • Τα χρηματα της επενδυσεις σου ειναι εγγυημενα αν δεν πας καλα γιατι ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ …τοτε τα περνεις πισω σε χρυσο !

  13. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 4:02 ΜΜ

    …κι επισης να συμπληρωσω στα πιο πανω λεγομενα … πως γινεται αφου ειναι πυραμιδα να πληρωνεται καποιος που μηκε στο ''σχημα'' ενα χρονο μετα και ο παλιοτερος οχι..;;ε…; μηπως ο παλιοτερος κατι δεν εκανε σωστα ; μηπως δεν κατανοησε τους ορους ,απετυχε ,σκεφτηκε κουτοπονηρα, η μηπως ο ιδιος μπηκε για αρπαχτη και εν τελει το ειπε πυραμιδα για να ξεμπεδευη και να μην φανει οτι, η βλακας ειναι, η υστεροβουλος…; ε…;

  14. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 5:15 ΜΜ

    τα πραγματα ειναι απλα, οταν εχει πελατες ενα μαγαζι μην το φοβασαι, και ο χρυσος παντου και παντα θα πουλα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*