Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΚΥΒΟΥ”
  1. ΚΡΟΝΟΣ=ΤΙΤΑΝΕΣ=ΝΑΖΙΣΜΟΣ=ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ=ΓΟΥΑΧΑΜΠΙΤΕΣ=ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ=ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ=C.I.A=OΜΠΑΜΑ=ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ=ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ=CLUB OF THE ISLES(ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
    Δ.Α.Α

  2. ΤΟ ΡΑΒΙΝΟΠΑΙΔΟ DAVID ICE (ΔΑΒΙΔ ΙΣΑΑΚ) ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΩΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ… Ή ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ.ΛΠ.) ΚΑΙ Η ΑΛΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!
    ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΣΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΟ ΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠ΄ ΤΑ ΜΑΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΙΧΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧΑ!!!

  3. Δεν είναι δαιμονοποίηση επιστημών το βίντεο. ο Κύβος του κρόνου είναι τεχνολογία εγκλωβισμού της ανθρώπινης συνείδησης… Φυσικά τίποτα δεν γίνεται εντελώες τυχαία, χρείαζονται κάποιες μαθηματικές δομές και για το κακό.

  4. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΛΕΝΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ[ΜΠΡΟΣΤΑΙΝ]ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ jiannhs kozani

  5. Ανοίγω το μπουκάλι σπασμωδικά και γεμίζω νευρικά ουισκι το ποτήρι.Ειναι J&B βρωμά κλεισουρα θαλαμου αλλά μου το φέραν δώρο δέ μπορώ να προσβάλω τον επισκέπτη.Με το ζόρι πίνω μιά γουλιά και βάζω διο παγάκια.Αρχίζει να γίνετε μαγηκό το βρωμοποτο μοιάζει με κολωνια.Τι να κάνουν εκει αυτοι οι ούνοι που ήλιο δέν είδανε ποτε μαναι το βρήκα παλι εδώ σ'αυτη τη μυστήρια αρχαία λέξη παραλληλος υπαλληλος ΠΑΡΑΛΛΗΛΛΟΣ ΠΑΡΑΜΗΜΟΣ ΠVΡΑΜΗΔΑΜΗΝΟΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΣ το να μιμήσε το θεό δέν ειν κακό αν τον αντιγράφεις ούτε μα αν τον διαστρευλώνεις με πατρόν η καρμπον και τον πουλάς ακριβά η φθηνά με άGνοστες σως γηα βιομηχανικη χρηση με προσθήκη εψιλον συντηρητικων αλλάζει η γεύση του πρός το χειροτερο συνιστώ κάπαρη και καπνισμα σε οξιά αλλέως…τύρφη νwo

  6. 1107 Πεφτεις κοντα ΜΑ η γη σε αρχαια διαλεκτο μα θυμα λογω τικα λογω του οτι δεν μιλα;ωστικα παλεα

  7. ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ..
    ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ Κ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
    ΟΥΓΚ ΡΕ!

  8. 16 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:51 π.μ.

    Φυσικά! σ' αυτή τη χώρα, το πνεύμα, το αλάθητο και τη Δημοκρατία κρατάει η "αριστερά".

    Δεν πας να ξεράσεις τα απωθημένα και τις κουραδοπολιτικές σου στην παρέα σου; εδώ μέσα συζητάμε ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Λυπάμαι που ο κολημμένος εγκέφαλος είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ αλλά please….. λυπήσου μας και ξεκουμπίσου να πας στις οργανώσεις να μιλάτε για την Χρυσή Αυγή!!!

    Αφήστε μας ένα γαμημένο site καθαρό από τη βρώμα σας να συζητάμε άλλα θέματα εκτός από τη "δημοκρατία" και το "φασισμό" (άαα και το "αντιφαστστικό τόξο" ξέχασα…..)

    και όχι ούτε Χρυσή Αυγή είμαι ούτε θρησκευόμενος.

    Αλλά ευτυχώς για μένα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΔΕΞΙΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *