Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:30 - 03/04/2015

Ζητούνται έξυπνοι Έλληνες δυναμικοί και όχι μουδιασμένοι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από το πολύ ξύλο και το τάισμα του φόβου διακρίνω γύρω μου ένα μούδιασμα , ένα συγκαταβατικό σφαξε με πασά μου… ενα οχου οχου … α ρε άδικε ντουνιά που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις !

Αλλά με το μοιρολόι δεν βγαίνει και τίποτα…

Σήμερα έχουμε εκατομμύρια άνεργους , σήμερα είμαστε παρα ποτέ συνειδητοποιημένοι ότι ζούμε για να πληρώνουμε , υπάρχουμε για να επιβιώνουμε … και τίποτα από αυτά δεν κάνει έναν άνθρωπο ευτυχή αλλά ούτε και ελεύθερο!

Αν είσαι ένας από αυτούς που έχουν δει το έργο και έχουν βαρεθεί να μην έχουν κάποιο φως στο μαύρο τούνελ σου έχω πρόταση !

Άκου , αν αύριο είσαι από τους τυχερούς να βρεις εργασία είναι σίγουρο ότι θα κάνεις μια μικρή επένδυση για να πας σε αυτή την εργασία , ακόμα και τα νέα ρούχα που θα αγοράσεις για την νέα σου εργασία είναι μια μορφή επένδυσης !

Αν είσαι επαγγελματίας που θα κάνεις μια νέα συμφωνία που θα σε βγάλει από τον λάκκο με τα φίδια γνωρίζεις πολύ καλά ότι θα χρειαστεί να δώσεις το κάτι + για να φέρεις σε πέρας την νέα συμφωνία!

Τίποτα δηλαδή δεν είναι τζάμπα και το γνωρίζουμε όλοι καλά !

Προσωπικά ψάχνω ανθρώπους που θέλουν να έχουν μια νέα ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν , μια νέα ευκαιρία να αλλάξουν το μενού της φυλακής τους!

Επένδυσα μια φόρα στο δίκτυο χρυσού και από τότε έχω δημιουργήσει ενα μεγάλο δίκτυο , δεν ξαναπληρωνω ποτέ , πληρώνομαι κανονικά και αν βάλω κάτω τον χρόνο που ξόδεψα με βάση τα οφέλη που πήρα σου λέω ξεκάθαρα ότι είναι απίστευτα αποδοτικό!

Αν μπορείς να σκεφθείς ότι 150 ευρώ η 540 ευρώ είναι μια επένδυση εγγυημένη για σένα ότι θα τα έχεις πισω αν θελήσεις σε χρυσό … και ότι σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις αυτή την επένδυση μια κανονική εργασία που θα σου αποδώσει από 500 ευρώ το μήνα μέχρι όσα αντέχει η ικανότητα σου …τότε θα ήθελα να μιλήσουμε για να σου δείξω με ποιο τρόπο όσοι δεν φοβούνται την εργασία και δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους στόχους του ..μπορούν σήμερα να μην βρίσκονται στην ίδια φυλακή με αυτούς που δεν τολμούν , που είναι τεμπέληδες , που χρειάζονται μόνο δικαιολογίες γα να ζουν!

Δεν κάνω Πλάκα , αυτό το άρθρο είναι ανιχνευτής αλλαγής Ζωής σε συνανθρώπους μας !

Μπορείς να συνεχίσεις να ακολουθείς την άγνοια και την παραπληροφόρηση , να συνεχίσεις να έχεις εμμονές για το τι είναι το δικτυακό μάρκετινγκ και τι είναι οι πυραμίδες κοκ…μπορείς να κάνεις ότι θες δική σου επιλογή …αλλά για μένα είναι πλέον αστείο να μην αλλάζεις και να μην κυνηγάς τις ευκαιρίες επειδή απλά επελεξες να μην εμβαθύνεις ακούγοντας παπαγαλάκια των τραπεζών!

Τρέμουν οι τράπεζες και το σύστημα μήπως εσύ είσαι ο επόμενος που θα κάνει ένα τεράστιο δίκτυο και θα οδηγήσει χιλιάδες να πληρώνονται σε χρυσό…εγώ δεν το γνωρίζω αν εσύ είσαι…και σίγουρα ούτε εσύ το γνωρίζεις …αλλά εγώ παίρνω το θάρρος να εκτίθεμαι για να σε βρω να δοκιμάσεις !

Δεν ντρέπομαι να θέλω να κάνω τους συνανθρώπους μου να αμείβονται σε κάτι που αύριο θα έχει αξία όταν όλα θα είναι χαρτάκια!Δεν ντρέπομαι να ασχολούμαι με ΜΛΜ …όσο και να τα ξεφτίλισαν στο παρελθόν άνθρωποι της αρπαχτής γιατί έχω διαβάσει και ενημερωθεί σωστά γιατί αυτά τα συστήματα είναι νόμιμα και υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια εταιρίες υγιείς που πληρώνουν για μια Ζωή τα μέλη τους!

Δεν θα σταματήσω επειδή κάποιοι καλοθελητές θέλουν να σε κάνουν να μην τολμήσεις μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σου να κινηθείς έξυπνα και σαν ελεύθερος και όχι κοιμισμένος μέσα στο κοπάδι!

Οι λέξεις μας εγκλωβίζουν, οι έννοιες διαστρεβλώνονται από αυτούς που τους συμφέρει να μας κρατούν από τα αόρατα σχοινιά των δικών τους συμφερόντων!

Ναι είναι μια αντίσταση που σε κάνει να κερδίζεις ταυτόχρονα..που είναι το κακό σε αυτό; Ναι είναι μια ασχολία που έχει σχέση με τον χρυσό…αλλά εσύ δεν είσαι ο τοκογλύφος που τον πήρε από τον φτωχό είσαι αυτός που θα βοηθήσει τον φτωχό να το πάρει πίσω τον χρυσό που έχασε…που ειναι το κακό σε αυτό; Είναι μια ασχολία που μπορεί να σε κάνει να βγάλεις πολλά χρήματα η χρυσό απέναντι στις τράπεζες …που θα σε κάνει να είσαι υπευθυνος για το ότι εσύ και το δίκτυο σου θα ΠΑΓΩΝΕΤΕ χρυσό στο συρτάρι σας …και έτσι δεν θα τροφοδοτείται τον κύκλο των ζωγραφιστων χαρτιών στις τράπεζες εχθρούς …που είναι το κακό σε αυτό;

Πουθενά δεν είναι κακό και μάλιστα είναι απίστευτα αναγκαίο και μια μορφή μεγάλης ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ !

Ο έχων παραπάνω μπορει να βοηθήσει και αυτόν που δεν έχει …προσωπικά το έκανα πράξη για εκατοντάδες άτομα… εσύ τι θα κάνεις;

Ψάχνω Έλληνες έξυπνους , δυνατούς στο πνεύμα και την ψυχή , ανθρώπους που μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον στόχο και να τον φέρουν εις πέρας!

Ελα να επενδύσουμε μαζί σε σωστές αξίες αλλα και σε σωστή επένδυση του χρόνου μας ..όπου δεν θα είναι μια επένδυση μόνο για τον εαυτο μας αλλά θα είναι για όλους μας !

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΔΩ

STRANGER…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 04/03/2015 @ 12:38 ΜΜ

    Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΜΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ- ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ-
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ

  2. Ανώνυμος 04/03/2015 @ 5:04 ΜΜ

    Αγαπηρε φιλε…

    Παρολο που σου εχω μεγαλο σεβασμο, εδω εισαι εκτος τοπου και χρονου ,
    δηλαδη για να το κανω φραγκοδιφραγκα αυτα τα πολυ σωστα που λες μπορει να γινουν ισως σε 200 χρονια χρονια και αν το θελουν οι χαρτουρες….

    Εσυ ως ελλαδα εισαι τιποτα αγαπητε μου,σερνεσαι εδω και πεντε χρονια να παρεις ενα χαρτζιλικι να πληρωσεις αυτα που χρωστας…
    [καλως η κακως δικαια η αδικα χρωστας,]
    και μην πεις οτι δεν χρωσταω πουθενα γιατι αν χρωστας σε τοκογλυφο και τους πεις τετοια ανεκδοτα το ιδιο βραδυ θα σε μαζευουν οι δυτες τσιμεντωμενο απο το βυθο του λιμανιου του πειραια

    ειναι δυνατον να δουλεψεις με χρυσο?Μολις το παρουν γραμμη την ιδια ωρα,βρες χωρα να κρυφτεις,,,

    και δεν λεω σαν επισημο κρατος ,γιατι αν το σκεφτουν να το πραξουν την ιδια ωρα θα σε βορβαδισουν….και θα γινεις σαν την Συρια και την Υεμενη,,
    Και μετα θα τρεχουμε να σωσουμε τα παιδια μας…

    Η λυση κατα την γνωμη μου ,θα αργησει να ερθει στην αρχη θα τρως τα σπορια ,μετα θα γλυφεις κανα κοκαλακι ,σιγα σιγα σιγα θα αγοραζεις κανα παιδακι και μολις δυναμωσεις μπορεις να φας αυτον που του εκανες τρακα…

    ξερεις ποσους Σπαρτακους εχει φαει το συστημα ανα τους αιωνες?
    -Εχω βαρεθει να μετραω ΠΤΩΜΑΤΑ…..

  3. Ανώνυμος 04/03/2015 @ 7:56 ΜΜ

    Αν θέλω χρυσό θα αγοράσω λίρες

  4. φιλε ανωνημε 10.56 αφου εχεις τα χρηματα και μπορεις να αγορασεις λιρες καντο, αν και θα σου λεγα να το ξανασκευτεις, δεν ειναι το ιδιο ο χρυσος με τα νομισμστα. για το δικτιο αγορας χρυσου ενδιαφερομαστε οσοι δεν εχουμε λεφτα… Νικο δεν γνωριζομαστε αλλα ειμαι στην ομαδα σου και μπορω να βοηθησω…. απο Αθηνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*