Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:03 - 08/04/2012

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο SHAUBLE

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

(δείτε πού φτάσατε την Ελλάδα)

Γράφει η Σοφία Τ.


«Shauble: Οι Έλληνες μεταθέτουν τις δικές τους ευθύνες σε εμάς! (v) «Είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος για τους Έλληνες», δηλώνει ο Wolfgang Shauble στο CBS και θεωρεί φυσιολογικό, όπως για κάθε άνθρωπο, να επιχειρεί να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες σε άλλους. Το ερώτημα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών ήταν κατά πόσο οι σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας έχουν διαταραχθεί λόγω της κρίσης, αλλά 
και της πολιτικής διαχείρισης, που επιβάλλει το Βερολίνο. Στα μάτια του γερμανού πολιτικού, λοιπόν, δεν φαίνεται παράξενο που οι Έλληνες κατηγορούν του Γερμανούς για λάθη, που οι ίδιοι έχουν κάνει(σχόλιο: προπαγάνδα και αλαζονεία, που αηδιάζει κάθε σοβαρό άνθρωπο στην Ευρώπη) και υποχρεώνονται να υποστούν επώδυνα μέτρα για τη διάσωσης της οικονομίας. Μάλιστα θεωρεί ότι η στάση των πολιτών στη χώρα μας κάνει τους έλληνες πολιτικούς να διστάζουν να λάβουν αποφάσεις, θέτοντας σε κίνδυνο το εγχείρημα για τη διάσωση της Ελλάδας. Μιλώντας στο αμερικανικό κανάλι, ο Shauble άφησε να εννοηθεί ότι τυχόν αποτυχία του προγράμματος στην Ελλάδα θα αποτελεί κίνδυνο για τη σταθεροποίηση της αμερικανικής οικονομίας(σχόλιο: εκβιάζει την Ελλάδα, τους πολίτες της να ψηφίσουν μνημονιακά, και την προωθεί ως παγκόσμιο «κίνδυνο»· θέλει να μας μισήσουν και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού). Και επανέλαβε τη γνωστή του άποψη, που θέλει τους Έλληνες να «ζούσαν επί μακρόν πέρα από τις δυνατότητές τους» και τώρα «καλούνται να υποστούν θυσίες, να πληρώσουν αυξημένους φόρους, να κλείσουν υπηρεσίες και οργανισμούς, να πληρώνονται με μισθούς μειωμένους έως και κατά 20%». Υπενθύμισε ότι το σχέδιο διάσωσης προβλέπει την απόλυση 150.000 υπαλλήλων στο δημόσιο και σημείωσε: «Η Γερμανία είναι αυτή που συντονίζει τις προσπάθειες διάσωσης της Ελλάδας. Είναι αυτή που «τρέχει» το πρόγραμμα(σχόλιο: κατοχικά δάνεια, Ζώνες Κατοχής, όπως το 1940 περιλαμβάνει η σωτηρία μας… Παραδέχεται ότι πλέον δεν υφίσταται ελληνικό κράτος, με την κυριολεκτική σημασία της έννοιας «κράτος»). Συνεπώς είναι λογικό οι Έλληνες πολίτες να θεωρούν τους Γερμανούς υπεύθυνους για τα δεινά που περνάνε τώρα…». Ερωτηθείς δε για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, που συζητείται στην Ελλάδα(σχόλιο: έμμεση διεθνής αναγνώριση ζητήματος η ερώτηση αυτή), ο Shauble περιορίστηκε να δηλώσει: «Είναι όλα θέμα πολιτικής»(σχόλιο: η Ελλάδα, το 1897 πλήρωσε αποζημιώσεις στην Τουρκία, σε έναν πόλεμο, τον οποίο σύρθηκε από τον κάιζερ και εθνικιστές Έλληνες παράγοντες, λόγω του πόθου των Κρητικών για Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Και ήταν πτωχευμένη(1893) και ο Γερμανός μονάρχης ΑΠΑΙΤΗΣΕ, όπως η αφεντιά σου «υπουργέ», Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο, που διήρκεσε ως το 1978!). Η συνέντευξη στον Steve Kroft και την εκπομπή «60 Minutes» του CBS, θα μεταδοθεί την Κυριακή 8 Απριλίου.» Οι Έλληνες φταίνε έκλεψες το κόμμα σου(αρχές 1990), οι Έλληνες ζήτησαν χρήματα σε βαλίτσες από την SIEMENS, φρεγάτες, αεροπλάνα κ.ά.; Εμείς φταίμε για την βοήθεια, επειδή συνέφερε, στον Σημίτη και τον Παπαδήμο στο «μαγείρεμα» που μας έβαλε στο €;! Δεν φταίμε εμείς «αγαπητέ», αλλά το DNA των Γερμανών κυβερνητικών πολιτικών(για να μην τσουβαλιάζουμε όλους τους Γερμανούς πολιτικούς και πολίτες με το σινάφι της Merkel και του Shauble), σαν τα μούτρα σου! Παλιομούτρο! Διάβασε τι σημαίνει αποδιοπομπαίος τράγος καλύτερα, πριν αναφερθείς σ’ αυτόν.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*