ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Εφαρμογή της Νέας Τάξης – Έφαγε πρόστιμο γιατί μάζευε χόρτα!!

· Κατοχικά Νέα

Ο John Taris, ένας 75χρονος συνταξιούχος Ελληνοαμερικάνος που ζει στο Σικάγο δούλεψε σαν ράφτης όλη του την ζωή και τα 1500 $ που παίρνει κάθε μήνα ως σύνταξη φτάνουν μόνο για να πληρωθούν οι διάφοροι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας και φόροι και δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της διατροφής εκείνου και της συζύγου του, έτσι συνήθιζε να μαζεύει χόρτα ώστε να συμπληρώσει το τραπέζι της οικογένειας του.

Πριν από λίγες εβδομάδες συνελήφθη επ ‘αυτοφώρω από έναν αστυνομικό της Cook County Forest Preserve να μαζεύει χόρτα και συγκεκριμένα πικραλίδες, ο οποίος του έδωσε ένα πρόστιμο 75 δολαρίων για 3 κιλά πικραλίδες και αντιμετωπίζει μια δίκη προγραμματισμένη στις 7 Ιουλίου.

analystsforchange

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Pop σκηνή και κόκκινος συμβολισμόςΔΙΕΘΝΗ

«Mother Mary»: Κόκκινο, θυσία και τελετουργική επιτυχία – Η σκοτεινή ανάγνωση της pop βιομηχανίας

Τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακός έλεγχοςTech

«Η AI θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα έως το 2030» – Το OffGuardian μιλά για νέο psy-op φόβου τύπου Covid

UFO και συμβολισμός Disclosure DayΔΙΕΘΝΗ

Disclosure Day: UFOs, mind control και «νέα παγκόσμια θρησκεία» – Τι διαβάζει το Vigilant Citizen πίσω από την ταινία

7 απαντήσεις στο “Εφαρμογή της Νέας Τάξης – Έφαγε πρόστιμο γιατί μάζευε χόρτα!!”

  1. Αυτα για οσους πιστευουν τη γνωστη ηλιθιοτητα που επαναλαμβανουν συχνα-πυκνα με στομφο και μια εσανς απελπισιας και "αυτοθυσιας" : "ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" .

  2. Καλά πόσο μακράν είστε νυχτωμένοι!! Και στην Ελλάδα απαγορεύεται η συγκομιδή αρωματικών φυτών δια νόμου π.χ. τσάϊ του βουνού, ρίγανη, θυμάρι κλπ, απλά, σαν όλα τ' άλλα, σε αυτή τη χώρα ο νόμος εφαρμόζεται όταν υπάρχει καταγγελία και ποτέ αυτεπάγγελτα.

  3. Δεν είμαστε καλά. Τι αηδίες είναι αυτές; Ποιός βλαμμένος φτιάχνει τέτοιυς νόμους και ποιοί πιο βλαμμένοι ακόμη τους ψηφίζουν;

  4. Ρρε σεις κανενας δεν εχει καταλαβει γιατι ψηφιζονται τετοιοι νομοι; Γιατι απλα πρεπει να τρως οτι θα σου σερβιρει η Μοσαντο για ναξεφορτωσεις μια ωρα αρχιτερα το καταλαβατε.Σε λιγο θα απαγορευτει η πωληση των βιταμινων στα φαρμακεία.

  5. 10.59 CONTEX ALIMENTARIUS το λενε φιλε και ηρθε για να μεινει .Τροφιμα παντος ειδους μονο απο τα S.M αλλιως εισαι "οικολογικος τρομοκρατης" , κατι που θα θεωρειται πολυ πιο επικινδυνο απο τους "απλους" τρομοκρατες και θα τιμωρειται αυστηροτατα . Αυτα ειναι μονο η αρχη , ετσι για τη "γνωριμια" .

  6. Δε ξερουμε τι ισχυει στο συγκεκριμενο παρκο οποτε δε μπορουμε να πουμε με σιγουρια σωστα η λανθασμενα τιμωρηθηκε!Οπου υπαρχουν χορτα δε σημαινει παντως πως μπορουμε να τα μαζεψουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *