Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:50 - 23/05/2013

Ετοιμάζει το Χααρπ χτύπημα μεγασεισμου στην Καλιφόρνια? Οι ετοιμάζονται να κάνουν γεγονός ένα από τα σενάρια βιο-τρομοκρατίας?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δύσκολα γράμματα καρντάση μου εδώ για σένα που επιμένεις αντι να γνωρίσεις την αλήθεια να προσπαθείς να την σβησεις! Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε …που είναι αυτά που έλεγες ότι θα γίνουν? … με ρωτάτε για να με κάνετε να σταματήσω να σας δείχνω τα σενάρια η γιατί φοβάστε μήπως τελικά κατορθώσω να αφυπνίσω περισσότερους από όσους αντέχεται?

Ποιος από σας δεν καταλαβαίνει ότι το μέλλον δεν έχει συγκεκριμένα μονοπάτια άλλα ΤΑΣΕΙΣ εμφανίσεις συγκεκριμένων σεναρίων? Ποιος από εσάς δεν κατανοεί ότι αν καταφέρεις να ανακαλύψεις ένα από τα σενάρια αμέσως το κάνεις να είναι το λιγότερο πιθανό να συμβεί? Θέλετε να σας ζωγραφίσω τους λόγους μήπως και αρχίσετε επιτέλους να κατανοείται?

Τα παρακάτω λοιπόν είναι για αυτούς που άρχισαν να βλέπουν ,για όλους όσους έχουν αφυπνιστεί και βλέπουν την στάνη όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τους ψήσουν οτι είναι!

Έχουμε λοιπόν , αναφορές για περίεργες ανωμαλίες στον ουρανό της Καλιφόρνια , αναφορες για παραξενα συνεφα και φωτα στον ουρανο ….. για όσους δεν γνωρίζουν αυτά τα “φώτα” έχουν εμφανιστεί σε πολλές περιοχές που έχουν γίνει μετα μεγα -σεισμοί!!

Αρα χααρπουλας είναι σε έκσταση τον τελευταίο καιρό και σε την συγκεκριμένη περιοχή …Θυμήσου πχ την Οκλαχόμα και τους καταστροφικούς τυφώνες…

Έτσι εδώ δημιουργούνται κάποιες απορίες …υπάρχουν άλλες έντονες δραστηριότητες σε άλλες περιοχές η μόνο στην Καλιφόρνια γίνεται το πανηγύρι?…Γιατί εγώ τώρα με το διαστρεβλωμενο μυαλό μου μπορώ να σκεφτώ και να συνδέσω στο παζλ και όλες τις πληροφορίες σε σχέση με στρατιωτικό κίνημα- πραξικόπημα-ενέργεια …που συζητιέται πολύ εντόνως τις τελευταίες μέρες στην ΑΜΕΡΙΚΗ!!

http://www.stevequayle.com

http://beforeitsnews.com

Να δηλώσουμε λοιπόν ότι ο οιοσδήποτε σεισμός η καταστροφή ανάμεσα στις ημερομηνίες 24-28 ..και άντε μέχρι 1 Ιούνη δεν θα θεωρηθούν καθόλου τυχαίες η απλή σύμπτωση ,…και μάλιστα αν συμβούν αυτά τα γεγονότα και σε περισσότερες από μια πόλεις!!!

Όπως έχω γράψει σε παλιότερο άρθρο οι κόκκινες σημαίες (red flags) είναι πολλές και συγκεκριμένες για μερικές πόλεις στην Αμερική αυτό τον καιρό!! Εδώ το άρθρο Stranger Θέλετε τρόμο ; Θα σας δώσω τρόμο !!

Αν δεν μπορουμε να δούμε σε όλα τα παραπάνω κάτι που μας κάνει να νοιώθουμε ότι κάτι ετοιμάζουν τότε δεν θα έχουμε μάθει τίποτα από τους δίδυμους πύργους , το Σαντυ χοοκ , τις βόμβες στην Βοστόνη κοκ

Να κλείσω με όσο μπορώ ποιο πολύ να γίνω κατανοητός … έχουμε άνοιγμα για σεισμό στις 23-28 ….και ταυτόχρονα πχ έχουμε άσκηση στο Όρεγκον 3 Ημερων με θέμα βιο-τρομοκρατία και καταστροφές από σεισμό!!

Να θυμίσω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με πληροφορία από διαφόρους φορείς και ερευνητές ανα τον κόσμο …ότι η πληροφορία εν καιρώ Πολέμου δεν μπορεί να είναι πάντα απόλυτη μιας και ο εχθρός μπορεί να αλλάξει τον κώδικα του ….να υπενθυμίσω ότι δεν διεκδικούμε προφίλ προφήτη … και ότι προσπαθούμε να αναλύσουμε μια γλώσσα που μπορεί να κινείται όχι μόνο νοητικά άλλα και χρονικά!!

Ανοίξτε τα πεδία λοιπόν γιατί όταν ξεπεράσουμε το φράγμα της απόδειξης …θα πρέπει να περάσουμε στο επίπεδο της Άμυνας!! Το ότι καθυστερούμε είναι εξ αιτίας της εμμονής σας να μην θέλετε να δείτε….και να φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια!

Stranger…Επιλέξτε …η μόνος μου …η μαζί !!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (43)

  1. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 8:06 ΜΜ

    ευτυχως που ειπες οτι θα γινει κολαση ελλαδα κ δεν εγινε δηλαδη…χεχεχεχε

  2. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 8:09 ΜΜ

    Είσαι ωραίος!

  3. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 8:10 ΜΜ

    Όποιος δεν θέλει ας κάτσει στο σκοτάδι , μην μασάς Stranger είναι πολύ αυτοί που σε ακούνε και τους έκανες να ψάχνονται .

  4. Εχεις δικιο.
    Τα ιδια ειχα εμφανιστει και πριν το τσουναμι στην Ιαπωνια…

  5. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 8:22 ΜΜ

    stamata tis malakies

  6. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 8:24 ΜΜ

    Είμαστε μαζί σου μαγκα και σταματά να σε ενδιαφέρουν ποιοι σε ακολουθούν και ποιοι όχι… Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι και δεν μπορεί να γίνει να καταλάβουν όλοι. Με το χρόνο να τρέχει πλέον μη χρονικά όλο και ποιο πολλοί θα καταλαβαίνουν …. Αυτοί που καταλαβαίνουν τωρα περιμένουν να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο …. Είμαστε έτοιμοι..

    Με εκτίμηση

  7. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 8:35 ΜΜ

    τα "ατμοσφαιρικα" φαινομενα ειναι γνωστα τουλαχιστον απο τοτε που ημουν πιτσιρικι (αρχες 60) ως αποτελεσματα γεωλογικων κινησεων, οχι προδρομα βεβαια και τοτε το χαααρπ, δεν υπῆρχε.

  8. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 9:08 ΜΜ

    Ναι ρε φίλε. Επέστρεψε!

  9. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 9:17 ΜΜ

    Δεν έχεις άδικο και πιστευω ότι πολλοί είναι μαζί.
    ¨οσον αφορα το haarp, επειδή το παρακολουθώ πάνω απο 8 μήνες, τώρα δεν βαράνε ούτε CA και εξασθενεί το χτύπημα στην Oklahoma οπότε δεν το βλέπω για καλιφόρνια. Λογικά έπρεπε να βαράγανε μέρες πριν… Αυτό όμως που δεν ξέρω αν ξέρεις είναι ότι βαράνε Αγγλία και λίγο Ισπανία με 8,5/10 εδώ και 1μιση μήνα. Αν αυτό σου δίνει καμία ιδέα ή διασταυρώνεις πληροφορία…
    Οι ημερομηνίες ειναι σωστές. Επίσης 31 και 1 περνάει πολύ κοντά μας ο 2ος κομήτης μέσα στο Μάη. Ενδιαφέρον και αυτό… 3ος και φαρμακερος? θα δείξει. Συλλέγουμε πληροφορίες..!

    Chris_

  10. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 9:38 ΜΜ

    stranger….des auto ke meta ANATHEORISE KE ZITA 'SIGNOMI'

  11. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 9:42 ΜΜ

    ΒΡΕ KOψE THN BRADINI DE SOY KANI KALO

    @@@

  12. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 10:39 ΜΜ

    κανένα τσιγαρακι στριβεις;

  13. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 10:52 ΜΜ

    τα ίδια είδα εχθές στο Λουτρακι ! παίζει τίποτα ; για κοίταξε το

  14. Ανώνυμος 05/23/2013 @ 11:00 ΜΜ

    Chris (12:17) θα μπορούσες να μας πεις κανένα τουτόριαλ για να μπορούμε και'μεις να βγάζουμε νόημα από το χααρπ? Π.χ. σε ποιά σελίδα κοιτάς και ποιά ακριβώς στοιχεία/γραφήματα. Θα το εκτιμούσαμε όλοι εάν βοηθούσες με τις γνώσεις σου… Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  15. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 1:15 ΠΜ

    Εδώ το βλέπετε…
    http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-north-america/

    Ενα σύντομο tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=Gc9vnEXxNY0

    επίσης έρχεται και νέος τυφώνας την δευτέρα παλι στην Οκλαχόμα
    http://www.theweatherspace.com/2013/05/23/moderate-risk-tornado-kansas-oklahoma-high-ris/

    Και εδώ αν ξέρετε να "διαβάζετε" έχει τα πάντα…
    http://sincedutch.wordpress.com/1earthquake-volcano-weather-radiation-links/

    Υπάρχει ποστ από τον Stranger για το haarp και τον τυφώνα.
    Εδώ μια μικρή γεύση τι μπορούν να κάνουν με το projection, https://www.youtube.com/watch?v=rTTBvt-fgZI
    Υπάρχει ποστ εδώ στο κατοχικά που μιλάει για προβολή ολογραμμάτων.

    Εδώ για αεροψεκασμούς… (δεν έχω προλάβει να το δώ όλο :p)
    http://archive.org/details/DontTalkAboutTheWeather_451

    Αυτά..!!!! εύχομαι κάποια να τα γίνουν άρθρα, αν αξίζουν.

    Chris_

  16. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 1:20 ΠΜ

    Δείτε και αυτό όμως…
    https://www.youtube.com/watch?v=Gc9vnEXxNY0
    Δηλωμένη ενέργεια ο Τυφώνας.

    Chris_

  17. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 5:05 ΠΜ

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΟΙΜΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΒΑΡΥ…
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ……ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!

  18. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:06 ΠΜ

    stranger ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟΝ 12.33 ΚΑΙ 12.38 24/5 !!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:18 ΠΜ

    καλημέρα, παράξενε, είπαμε μην σε νοιάζει για τους πολλούς, όσο λίγοι και να ειμαστε αυτοί που σε ακούμε, αξίζουμε τον κόπο σου, σιγα σιγα θα γίνουμε πολλοί ή όσοι χρειάζονται. Προχώρα…

  20. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:36 ΠΜ

    http://www.defencenet.gr/defence/item/σεισμός-57-ρίχτερ-στη-βόρεια-καλιφόρνια

    Stranger ομολογώ ότι δεν πολύ πιστεύω αυτά που λες αλλά αυτό το παραπάνω είναι αρκετά βαρύ για να είναι σύμπτωση.

    Βέβαια δεν είναι μέγα σεισμός αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε μια περιοχή έντονα σεισμική τι μπορεί να συμβεί……

  21. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:41 ΠΜ

    Σεισμός 8.2 Ρίχτερ στη Ρωσία

  22. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:44 ΠΜ

    Θυμάστε εκείνο το post για την επιχείρηση Ring of fire; Έχει καινούρια ανάρτηση που συνδέει και το HAARP και λέει ότι το πάρτυ μόλις άρχισε. Ο αναμοστρόβιλος Μουρ ήταν μόνον η αρχή. Η ανάρτηση είναι της Τετάρτης 22 Μαϊου. Την Πέμπτη 23 Μαϊου εγινε σεισμός 5,7R στιν Καλιφόρνια. Βέβαια για την περιοχή αυτός ο σεισμός δεν είναι κάτι φοβερό… Όμως πολλές συμφορές μαζεμένες βρίσκουν τους αμερικάνους το τελευταίο διάστημα…
    Το λινκ έιναι
    http://www.americanholocaustcoming.blogspot.ca/2013/05/urgent-text-messages-from-navy-seal.html
    Βέβαια αυτή που κάνει τις αρτήσεις παραείναι θρήσκα, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της πληροφορίας. ΑΝ όλα αυτά αληθεύουν βέβαια… Επαφίεται στο τί πιστεύει ο καθένας μας. Πάντως είτε έιναι θεωρείες συνωμοσίας έιτε όχι, εγώ πιστεύω ότι κατα βάθος οι περισσότεροι από μας νιώθουμε λίγο ή πολύ ότι κάτι έρχεται και δεν είναι καθόλου καλό.
    DP

  23. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:50 ΠΜ

    Πιστεύω ότι κάτι γενικότερο ετοιμάζουν, που πολύ πιθανόν να περιλαμβάνει και τη χώρα μας.
    5άρι χθες στη Λευκάδα
    5αρι στην Κρήτη
    62 μικροσεισμούς στο Αίγιο μέσα σε 24 ώρες.
    Τυχαίο;
    Τέλος του μήνα ο ΤΣΙΑΠΑΣ έδωσε μεγάλο σεισμό ανάμεσα Ιράν Ιράκ και Τουρκία.
    Οι σεισμολόγοι στην Τουρκία περιμένουν μεγάλο σεισμό το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο ή στη Θάλασσα του Μαρματά. Ένα ρήγμα που έχει την κακή συνήθεια να σπρώχνει και τα άλλα (όπως το '99).
    Είδομεν, κοντός ψαλμός αλληλούια

  24. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 6:57 ΠΜ

    5,7 σήμερα το πρωί στην Καλιφόρνια.
    8,2 περίπου την ίδια ώρα στη Ρωσία (Καμτσάκα)
    7,4 στη Νέα Ζηλανδία…
    Θές και άλλα;

  25. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 7:30 ΠΜ

    παντως εγινε ενας 8 κ, στην καμτσακα, σημερα το πρωι…απο χτες εχουμε διαφορα κρουσματα, ακομα κ σε προσωπικο επιπεδο, πχ, σελιδες χακαρονται κ μπλοκαρονται, σε ατομα που εχουν κατι να πουν…περιεργοι ηχοι ακουστηκαν στην ατμοσφαιρα, ακομα κ στην ελλαδα, περιεργες ανακοινωσεις για σεισμους κ για ηλεκτρομαγνητικες καταιγιδες…κ γενικα, μια περιεργη αισθηση πλανιεται στο πεδιο…

  26. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 7:49 ΠΜ

    2 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο STRANGER ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ 12.33 ΚΑΙ 12.38 24/5

  27. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 8:07 ΠΜ

    εσκασε σημερα και στη ρωσια 8,κατι!!!

  28. Σεισμός 5,7 στη Β.Καλιφόρνια στις 6:47 ώρα Ελλάδας

  29. http://gimquakesmap5.com/

    5,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ…

  30. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 8:41 ΠΜ

    μεγασεισμος εγινε πριν λιγο στη ρωσια…σας ξεφυγε:P

  31. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 8:54 ΠΜ

    Δεν νομίζω να έχουν δυνατότητες για πρόκληση τόσο μεγάλου σεισμού, αλλά μπορεί να περιμένουν έναν μεγάλο σεισμό και να θέλουν να αποδοθεί στις δικές τους οπλικές δυνατότητες για να τους φοβάται ακόμη περισσότερο ο κόσμος και να τους υπακούει. Πρέπει να δείτε και αυτή την πλευρά των πραγμάτων – χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το άλλο.

  32. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 9:43 ΠΜ

    ρε στρειντζερ,μεγα μεγαλοπολεομαντη!!! επεσε γεφυρα στην ουασινκτον!!! κατι πηγε στραβα…ποιος την εκανε την γκαφα??χαχαχαχαχα

  33. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 10:51 ΠΜ

    Φίλε STRANGER οι περισσότεροι άνθρωποι που σχολιάζουν εδώ Ζούν μέσα στο σπήλαιο του Πλάτωνα δεν πιστεύουν τίποτα απο ότι λές και λένε και εξυπναδίτσες.Επειδή πιστεύω οτι οι πιο πολλοί είναι νέα παιδια , θα έπρεπε αν δεν τα πιστευουν να τα έχουν σέ κάποια σημείο του μυαλού τους και να μην τα απορρίπτουν
    Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν στο σπήλαιο και βλέπουν σκιές και ακουν φωνές και νομίζουν οτι οι σκιε΄ς μιλούν.Ας ελπίσουμε ότι οι προσπαθειες σου θα τους βοηθήσουν να βγούν απο το σπήλαιο και να δουν τον ήλιο και την πραγματικότητα .Βέβαια στην αρχη θα θαμπωθούν απο το δυνατο φως του ήλιου αλλά μετά θα συνηθίσουν.
    Αυτά πού λες τα σκεπτομουνα απο μικρο παιδί πιστεύω ότι ολα αυτα που λες είναι αληθινά αλλά επειδή είναι τόσο απίστευτα πραγματικα, που δεν τα καταλαβαίνει το απαίδευτο μυαλό των ανθρώπων που το συστημα τους εχει μάθει να μην μπορουν να δουν περα απο την μυτη τους
    Ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμη θα βγούν απο την σπηλιά.

  34. Ποια Καλιφόρνια εδώ και ώρες κουνιέται κουνιέται όλη η Αμερική

    http://earthquake.usgs.gov/monitoring/operations/heliplots_anss.php

  35. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 11:56 ΠΜ

    μαζί… κάποια στιγμή σύντομα θα ενωθούμε και θα γίνουμε μια γροθιά.

  36. Ανώνυμος 05/24/2013 @ 12:13 ΜΜ

    Φίλε Chris (4:15) σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες. Όλα τα link που παράθεσες είναι ένα κι ένα. Όσο για τα συμβάντα γίνεται της πουτάνας στον πλανήτη. Η ενημέρωση που παρέχεται από το stranger και site καθώς και από φίλους που συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιηθούμε και εν συνεχεία να κινητοποιηθούμε. Ο 2:56 αναφέρεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην ουσία του θέματος.
    Ο Θεός βοηθός και είδομεν…

    ^Ω^

  37. Μαζί σου. Δεν είσαι μόνος

  38. Ανώνυμος 05/25/2013 @ 12:29 ΠΜ

    γερά stranger, είμαστ εδώ και σ αφουγκραζόμαστε…

  39. Ανώνυμος 05/27/2013 @ 10:06 ΠΜ

    chris Ευχαριστούμε πολύ για τις "διαδρομές" που μας έδειξες.

    stranger προχώρα, αυτή τη φορά το κειμενάκι σου ηταν πολύ καλύτερο, κατανοητό και αναλυτικό χωρίς να προσβάλει κανέναν που παλεύει να καταλάβει, προσβάλει μόνο αυτούς που πρέπει.

  40. Σας παρακολουθώ και μ' ενδιαφέρον κάποιες φορές. Αλλά εκεί που δεν συμφωνώ είναι όταν εκφράζεστε ….. πρώτη ΙΟΥΝΗ, ΦΛΕΒΑΡΗ, ΓΕΝΑΡΗΣ και κάτι τέτοια. Αυτή η γλώσσα δεν μου πάει διότι τα σχολικά μου χρόνια σαφώς καλύτερα από τα δικά σας στο θέμα μάθηση. Και ο νοών νοείτο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*