Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:02 - 12/06/2013

Ερώτηση : Όταν ο πρωθυπουργός της χωράς σου δηλώνει….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


….ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΩ.Τότε γιατί χρειάζεται να κάνουμε εκλογές και να ψηφίζουμε για αρχηγό Κράτους?

Μπορούμε κάλλιστα να φέρουμε τους εντολείς του Αντωνάκη και να γλυτώσουμε και τα λεφτά των εκλογών!! Κρίση έχουμε από όπου μαζέψουμε καλό είναι!

Αν αύριο λοιπόν δεις κανένα καραγκιόζη να σου λέει ότι αυτός θα κάνει ,θα δείξει κοκ..πες του να παει να γ@μηθει ..και φέρτε τους εντολείς να τελειώνουμε!!

Είναι κρίμα να σε κερατώνει η γυναίκα σου και κάθε τρις και λίγο να ακούς και εξάψαλμο από την πεθερά σου περί ηθικής!! Είναι αει σιχτίρ πια αυτή η σχιζοφρένεια του πολιτικός ορθού!

Ποιος μ@λ@κ@ας δίνει τις εντολές φέρτε τον πάνω να ξέρουμε και ποιον θα πάρει ο διάολος στο τέλος!! Μην ακούσω κανένα καφρο για εκλογές και ψήφο του δάγκωσα το λαρύγγι ….δεν αντέχω άλλο το θέατρο του παραλόγου!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ …ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ Ο ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ….ΗΜΑΡΤΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!

Stranger …. ρε που παμε ρε…….που παμε!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

  1. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:15 ΜΜ

    ορθον ονομαζεται και τμημα του παχεος εντερου
    εε, 'νταξξ

  2. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:18 ΜΜ

    γαζωνεις τωρα τελευταια stranger και γουσταρουμε τρελα και μεις

  3. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:27 ΜΜ

    καλα τα λες..

  4. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:29 ΜΜ

    ειναι κομματι δυσκολο να βγουν οι σαυρες μπροστα, θα τρομαξει ο κοσμος….. spartakos33

  5. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:33 ΜΜ

    στα τάρταρα…

  6. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:38 ΜΜ

    ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ stranger!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  7. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:48 ΜΜ

    Ακουω προβλεψεις stranger…..τοποθετησου…

  8. telika poli dimokratikos mas vgikes re stranger !! kai isoun to proto site pou evlepa 5 fores tin mera !!

  9. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:51 ΜΜ

    Βαλε κανα γριφο ακομα…που ειναι τα πολεμικα ημερολογια;τι ισχυει;τι βλεπεις;αναμενουμε κατι τις επομενες 10 μερες ;;;;

  10. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:52 ΜΜ

    και γιατί να ξοδεύουμε για να ταϊζουμε 300 ανδρικελα που παριστάνουν τους πολιτικούς, αφού και για να χέσουμε πρέπει να ρωτήσουν τους εντολείς τους??

  11. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 8:10 ΜΜ

    επανασταση προσεχως..

  12. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 8:18 ΜΜ

    επανασταση ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!

  13. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 8:40 ΜΜ

    ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΕΣΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

  14. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 8:46 ΜΜ

    γατακια γι'αυτο εχουμε το καθαροαιμο το ατι τον τιτανοτεραστιο τον μοναδικο τον ανεπαναληπτο τον γιο του μαο που ολους τους γαμ@ω!!!!! το γαμισ@ εεε;;; οκ τον τσιπρααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

  15. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:03 ΜΜ

    ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΗΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΝ ΤΕΣΕΡΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

  16. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:03 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS: (O KAKOS MOY EAYTOS)

    MINIMA MOY IRTHE APO TON OYRANO
    AGGELIOFOROS MOY IPE TO MANTATO TO KAKO
    POS STO MATI TOYS EXO MPI BATHIA EGO
    KE POS PREPI NA PROSEXO TON KAKO MOY EAYTO

    MA EGO TOYS PROIDOPIO POS ANTIPALOS THA IME EGO
    KE POS TO SISTIMA TOUS DEN XONEYO EGO
    PANTA TON KAKO MOY EAYTO THA BGAZO
    LEGONTAS TO MINIMA AYTO

    SOY TO LEO DEN THA KRIFTO
    THAME PANTA DIPLA SOU EGO
    O EXTHROS MAS THELI TO KAKO
    MA NA XERIS POS TIS MIRAS MAS AKOMA DEN INE GRAFTO

    ZO TIN MERKEL TRITI FORA KAGKELARIO NA DO
    GIATI OKTOMBRIO NOEMBRIO FA SIMBI TO KAKO
    STO XORIO MOY THAME EGO
    (MAROULIA NA MIRAZO STON KOSMO EGO)…….

  17. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:34 ΜΜ

    Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ

  18. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:41 ΜΜ

    Stranger αυτά που λες τα έλεγα πριν χρόνια σε φίλους και γνωστούς μου. Αφού άλλοι κυβερνούν, γιατί ρε παιδιά πηγαίνετε στις κάλπες (κάλτσες κατά τον ΓΑΠ) να εκλέξετε ποιον; Η βουλή έπρεπε να καταργηθεί, οι βολευτάδες να εκτελεστούν επί εσχάτη προδοσία καθώς και όλοι οι παρατρεχάμενοι και να επιστραφούν όλα τα χρήματα και τα περιουσιακά τους στοιχεία στο κράτος. Όλα αυτά στην περίπτωση που βρίσκονταν Έλληνας στην κυβέρνηση. Αυτή την στιγμή ο καλύτερος τρόπος αντίδρασης και αντίστασης είναι να μην παραστεί κανείς Έλληνας στις κάλπες. Αποχή 100%! Το καλύτερο ειρηνικό μήνυμα αντίδρασης και αντίστασης στα παγκόσμια χρονικά θα ήταν.

  19. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 10:03 ΜΜ

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!!!!

  20. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 10:12 ΜΜ

    STRAKA-STROUK ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ….
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ.

  21. ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ για πολιτευμα αλλά με ποιους;

  22. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 3:34 ΠΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΤΩΡΑ!!!

  23. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 4:50 ΠΜ

    EXOUN TO 8RASOS NA SITANE EKLOGES!!!!MAS EKOPSAN MIS8OUS KAI SINTAKSEIS NA KANOUN ME AFTA EKLOGES???O ELLHNAS POLITHS DEN EXEI PLEON NA EPIBIOSEI DEN EXEI FARMAKA KAI POLA ALA…..!!!KAMIA BOI8IA APO TO KRATOS(EXI KANEI STASI PLIROMON STO ESOTERIKO AN TH NA KANEI STO EKSOTERIKO(DIA8NES NOMOS!!!)OLOI H BOULEFTE STHN BOULH EXOUN XRHMATA ,NA PLIROSOUN THS EKLOGES APO THN TSEPI TOUS DEN EXOUN TO DIKEOMA NA KALITE PALI O LAOS NA PLIROSEI PALI EKLOGES(DEN EXEI NA TA PLIROSEI)!!!

  24. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 6:37 ΠΜ

    Δεν είναι δημοκρατία αυτό που ζούμε. Ποτέ δεν ήταν. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατι ονομάζεται Hellenic Republic και όχι Hellenic Democracy? Η δημοκρατία είναι ο εχθρός τους, μην τους κάνεις το χατήρι να την πυροβολείς. Όσο για το republic, μεταφράζεται πολιτεία και αυτό που μου φέρνει στο μυαλό είναι κάποιον όχι και τόσο φίλο της δημοκρατίας

  25. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:03 ΠΜ

    Δεν είναι δημοκρατία αυτό που ζούμε. Ποτέ δεν ήταν. Αναρωτήθηκε ποτέ γιατί ονομάζεται Hellenic Republic και όχι Hellenic Democracy? Η δημοκρατία είναι ο εχθρός τους, μην τους κάνεις το χατήρι να την πυροβολείς. Όσο για το republic, μεταφράζεται πολιτεία και αυτό που μου φέρνει στο μυαλό είναι κάποιον όχι και τόσο φίλο της δημοκρατίας.

  26. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:53 ΠΜ

    η μόνη επανάσταση που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σταματήσουμε να ανεχόμαστε και να φοβόμαστε, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει πρώτα να βάλουμε μπροστά το ΕΓΩ, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Είναι υποχρεωμένοι να ρωτήσουν ΕΜΕΝΑ. Αν εγώ δεν είμαι τόσο σημαντική για να με ρωτήσουν, τότε δεν θα είσαι ούτε εσύ και κανείς άλλος απ την ομάδα. Εδώ και τρία χρόνια, έχω σταματήσει να πληρώνω τα πάντα και σας πληροφορώ ότι έχω τα πάντα. ΚΤΕΟ, δεν έχω περάσει ποτέ (δεν καταλαβαίνω τη λογική που λέει ότι αυτοί ενδιαφέρονται περισσότερο από μένα για μένα) δεν είμαι χαζή να κυκλοφορώ μ ένα αυτοκίνητο που δεν είναι στα καλά του . Κάθε μέρα κάνω 70 χιλιόμετρα κι είχα φάει αρκετές κλήσεις για ταχύτητα (μιλάμε τώρα για ταχύτητα αντί για 70 με 90) σ έναν δρόμο που είναι ευθεία και τον ξέρω απ έξω και ανακατωτά και θα μου πουν αυτοί πως θα οδηγήσω? Είμαι ηλίθια? Εγώ λοιπόν βλακείες δεν πληρώνω. Μην τους αφήνετε να σας κάνουν να νιώθετε ανόητοι.

  27. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 10:14 ΠΜ

    τα λες ολα πολυ σωστα, ξεκαθαρα, με το ονομα τους…ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας στερουν το δικαιωμα να ζησουμε, να αγαπησουμε, να ονειρευτουμε. ΓΙΑΤΙ? αρχιζω και ΦΟΒΑΜΑΙ… θελω να ζησω…ηρεμα ειρινικα, ζηταω κατι παραλογο?

  28. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 10:41 ΠΜ

    Είναι αλήθεια ότι το σήμα της ΕΡΤ κόπηκε στις 11:11 της 11ης Ιουνίου??
    Ψάξτο λίγο ρε παράξενε…

    • Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:42 ΜΜ

      ναι ναι και θα λειτουργήσει ξανά στις 11:11 στις 11 Σεπτεμβρίου !!! απίστευτο ;

  29. Αυτο ειναι κρατος προνοιας βρε σεις μην ειστε τελειος αχαρηστοι
    ΠΡΩΤΑ σε Γα@ανε και μετα σου στελνουν την προνοια να σε βοηθησει
    Μπραβο βρε Μπραβο αυτο ειναι κρατος

  30. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:40 ΜΜ

    τι έγινε τελείωσαν οι προβλέψεις ; τι απέγινε το πεδίο ; ναουμε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*