Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:43 - 16/01/2014

Επιστρέψτε στη Δημοκρατία και τη δραχμή και βλέπουμε για τα Μάρμαρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 9:56 ΜΜ

    – Προσέξτε τι κάνετε!
    – Μα τι λέτε?! Μαζί τα φάγαμε!

    21515

  2. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 10:28 ΜΜ

    Αν ηταν μαγκας θα επρεπε να ρωτησει ως εξης……

    Κυριε ευρβουλευτα απο το 1945 και μετα και η χωρα σας και η γερμανια και η γαλλια ..και ολες οι αναπτυγμενες χωρες κατεχουν παρανομα απο κλεπταποδοχη αρχαια αντικειμενα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και εισπρατουν προς οφελος των κρατων και των πολιτων τους αντιτιμο εισητηριων. Μηπως θα επρεπε αφου υπολογισετε την επισκεψιμοτητα καμια 50αρια χρονων να υπολογισετε τα εσοδα …και να ηγηθειτε
    Α. να αφαιρεθουν απο το πραγματικο και οχι το πλασματικο χρεος της χωρας μας
    Β. Να μας επιστραφουν η να μας αποδιδουν οι χωρες αυτες στο μελον την κυριοτητα του 90%απο καθε επισκεψη…
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ….

    Γ. Ειναι δημοκρατικη η παρακρατηση τους? στα μουλοχτα??

    Αν αποφυγετε την απαντηση αυτη τοτε πεστε μου ποια η διαφορα σας με τον κυριο Σαμαρα…

    ευχαριστω…

    Πρακτωρ…

  3. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 10:36 ΜΜ

    Απλα για ενημερωση.
    Εδω και τουλαχιστον μιαμιση ωρα(απο την ωρα που τελειωσε ο Ολυμπιακος) παρατηρησα κατι ασυνηθιστο.Μεχρι αυτη την ωρα εχουν περασει πανω απο τη περιοχη μου(Αιγιο) 4 αεροπλανα,οχι μαχητικα,πιθανον μονοκινητηρια αν καταλαβα σωστα απο τον ηχο τους.Μου κινησε την περιεργεια ο ηχος γιατι ακουγοταν καθαρα και βγηκα στο μπαλκονι και παρατηρησα οτι πετανε σε χαμηλο υψος.Η πορεια τους ηταν το ενα που ειδα προς Πατρα και τα αλλα δυο προς Αθηνα.Το τριτο δεν το ειδα προς τα που πηγαινε.Η χρονικη διαφορα ειναι περιπου 20-30 λεπτα.Ισως εχουν περασει και αλλα.Το περιεργο ειναι η ωρα που πετανε,εγω δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.Οποιος γνωριζει τι μπορει να ειναι ας ενημερωσει.
    ΠΑΝΟΣ

  4. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 11:00 ΜΜ

    Ας θυμησει καποιος στον αντρα της κυρα τατανας-γιατι ειναι και καποιας ηλικιας-πως : 1. η νοδημοκρατια δεν πηρε αυτοδυναμια αρα δεν εκπροσωπει την πληοψηφια του λαου . 2. δεν εκανε τιποτα απολυτως απο αυτα που ελεγε στις ζαπιαδες . 3. εκλεψε κυριολεκτικα την ψηφο των ηλικιωμενων κυριως , σκορπιζοντας φοβο , τρομο και πανικο .κλπ κλπ κλπ . Νταξι κυρ νικο ; Μην τρελενεσαι , δεν περναει πια η μπογια σου . Σε οσους δεν φερνεις εμμετο , φερνεις μονο γελιο .

  5. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 12:35 ΠΜ

    Τί μεταφραστής είναι αυτός ;
    Δεν του ξέφυγε τίποτα !
    Λέτε πλαγίως οι γερμανοί να ρίξουν τον σαμαρά . . .
    (Αφού δεν τραβάει άλλο η ομάδα )
    Και από την άλλη
    Ότι μας άνοιξαν τα μάτια !
    Οι σωτήρες . . .
    Και ο λαός ρε Ευαγγελάτε
    δεν ψήφισε αυτόν τον σαμαρά . . -ψήφισε τον άλλον πριν της εκλογές !
    Απλή συνωνυμία μάλλον
    Και από την άλλη ο άλλος ζητάει να γυρίσουμε στη δραχμή .
    Γιατί περιμένουν λέει οι επενδυτές να επενδύσουν ..
    Όχι τώρα λέει δεν είμαι χαζός
    Αλλά όταν πάτε στη δραχμή .
    Για να κάνουμε ότι γουστάρουμε με πόλη λίγα λεφτά στη χώρα σας . . .
    Και ο σαμαράς πρωθυπουργός της Ελλάδας με τέτοια ιστορία ναι δέχεται να τον ξεφτιλίζουν πανευρωπαϊκά ;κουβέντα δεν είπε . .

    17

  6. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 12:57 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ!!! ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ? ΤΑ ΣΠΙΤΑ ΜΑΣ ΧΑΣΑΜΕ!!! ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!!! ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΝΑΝΕ!!! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ!!! ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΜΟΝΟ ΨΕΜΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ?

  7. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 2:23 ΠΜ

    παρτε το χαμπαρι ρε ζωα πριν μιλησετε για μαρμαρα και παπαριες . την Ελλαδα στην τσεπη τους αιωνες τωρα . Αφηστε και τους κουραδοπατριωτισμους , γιατι στο κατω κατω ολα τα επιτευγματα ανηκουν στους προγονους μας οχι σε εμας, και τους παπαροαριστερο προοδευτισμους , γιατι μεχρι τοτε μαμ δεν εχει μαλακες

  8. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 2:30 ΠΜ

    επισης αμα προσεξατε οταν ελεγε τους αριθμους απο την Ισλανδια , δεν μεταφραστηκε απολυτως τιποτα , αντιθετος οταν αρχισε να μιλαει για τον πλυθορισμο της επεσε τουμπεκα
    roots

  9. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 4:13 ΠΜ

    Πιστέψατε τα λόγια απ'τα λαμόγια.. α ρε κατακαημένοι

  10. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 6:35 ΠΜ

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΚΟΙ…..ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ………

    ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ……..ΜΟΛΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ………..

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ……ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…………ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ……..ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…….ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ……….

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΚΟΙ ……..ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ……..ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ…….ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ…..ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑ………………………

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΚΕ…….ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ………..ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ………..ΕΝΩ…………

    ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΤΟΚΕ……………….ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ…..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ…..ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ……ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ……ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΚΕ????????????…….

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ……ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ……..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ……………

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ……ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ……………ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ……….ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ…….

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ……ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ……

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ……ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΑΚΟΥ…..ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ…..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ………………ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ…….ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΜΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ…ΣΤΟΚΕ…..

    ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ….ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ…..

    ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ…..ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…..ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ……………

  11. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 7:06 ΠΜ

    Πρός Πράκτωρ…
    Αδερφέ έχεις δίκιο και κυκλοφορεί η ανάλυση αυτή στο ιντερνετ
    Επίσης κυκλοφορούν και οι πολεμικές αποζημιώσεις…
    Επίσης κυκλοφορεί να βάλουμε "φόρο" για κάθε ελληνική λέξη που χρησιμοποιούν….
    Cool μή γίνεσαι "απογοητευτής" και μή προσπαθείς να σβήσεις την πληροφορία…στεναχωρείς και την "πατριώτισσα" Μελίνα….

  12. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 8:00 ΠΜ

    Βρε μακάκα εισαγγελόπουλε, βρε πουλημένο τομάρι, ποιός ψήφισε τον Σαμαρά για αυτά που κάνει;;;; Ξεπουλημένο καθίκι, άλλα έλεγε πριν τις εκλογές και άλλα κάνει!!!!
    Σιχαμερά φίδια, δημοσιοκάφροι!!!!
    Μπράβο στον Φάρατζ!!!

  13. καταπληκτικη ομιλια σχετικα με τα μαρμαρα παρθενωνα

    http://www.youtube.com/watch?v=V57IjKb8Xn8&feature=share

  14. Εδω γινεται χαμος και ασχολειστε με τα μαρμαρα.δεν καταλαβαινεται οτι ο ευαγγελατος αποπροσανατολιζει;;;επειτα αν δεν υπαρχουν ελληνες τα μαρμαρα ειναι αχριστα.παρατυπη κυβερνηση εχουμε.αντιδραση καμια.προβατα και γατακια.αν γυρισουμε στη δραχμη τοτε η ελλαδα θα γινει παραδεισος.αλλσ οπως και να εχει αν καποιος δεν σκαμπαζει και στον παραδεισο ακομα θα παραπονιεται γιατι βρηκε ενα μηλο δαγκομενο.εσεις φταιτε για την καταντια σας και μετα οι συνθηκες. μην μπερδευετε τη σειρα.οταν θα ερθει η ωρα και θα εχετε λεφτα παλι θα κανρτε βλακωδη δισχειρηση.ειστε ανυπερβλητα αβουλα βλακοδος εκπεδευμενοι απο το συστημα.συγγνωμη.δεν κυπαμαι εσας αλλα με προβληματιζει η υποτιμηση που υποχρεωνετε τους εαυτους σας αλλα και του ελληνα.αντε αυριο δτα γκουντις και στο μολ γατακια.και αν δεν εχεται λεφτα δτην προσευχη σας ζητειστε για να παρετε σμαρτφον να πατε στα γκουντις στον οικονομοπουλο και μετα συνταγμα να κανετε τους αγανσκτισμενους.εχετε μεγαλη πλακα.σας εχουν κανει μπαλα και εσεις με την πρωτη ευκαιρια ειστε ετοιμοι να ξαναγλυψετε κατουριμενες ποδιες….για μια θεσουλα και κανα μισθο του χιλιαρικου.θελετε και επανασταση τρομαρα σας.τι επανασταση να καμετε χωρις ειδανικα;;ποια προτυπα ενθυμαστε;;θεις σας ειναι το πενηνταρικο.προτυπο σας το χολλιγουντ και κρυφα λατρευετε την παρτη σας με χιλια.καθιστε στη σπιλια ειναι σιγουρα τα πραγματα εκει μεχρι να ψωφισεται .αστε τους σοβαρους που σεβοντε τα ιδανικα να βγουν εκει που δεν υπαρχει θανατος.που ειστε μην ξεχασετε να δεθτε τον σουλειμαν σημερα μετα τατιανα και ευαγγελατο.δεν φταιω εγω που ονειρο σας ειναι να βγαλετε μια γκομενα σαν την παμελα κ ας ειστε παντρεμενοι.ουτε φταιω που οι γυναικες σας σκεφτονται γυμνασμενους παιδαρους.εσεις φταιτε που ξεχασατε τα ιδανικα σας. καροτο ξαθ μαστηγιο ειναι το βητσιο σας τωρα αν παραπονιεστε μαλλον συτο ειναι το φετιχ σας.συγγνωμη και παλι αλλα ετσι τα βλεπω εγω.αντε για τωρα τα ξαναλεμε.

  15. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 11:03 ΠΜ

    Συμφωνώ με τον φίλο 17 Ιανουαρίου 2014 – 1:00 π.μ.

    Δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία του λαου αυτή η κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που με το έτσι θέλω μας κατσικώθηκε. Και όσο άκυρη και αντισυνταγματική είναι η ίδια, τόσο άκυρα είναι και αυτά που ψήφισαν. Άντε καιρός να καθαρίσει η χώρα από οχετούς, κλέφτες, προδότες κ.ο.κ. όχι μόνο στον πολιτικό χώρο, αλλά και σε άλλους χώρους…. Μεσιέ δημοσιογράφε…

  16. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 4:10 ΜΜ

    ''Επιστρέψτε στη Δημοκρατία και τη δραχμή και βλέπουμε για τα Μάρμαρα''.Από το πρωί παίζει η ίδια ανάρτηση σχεδόν παντού.Από το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε δεν προκύπτει ότι ο Farange μίλησε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Τι προπαγάνδα είναι αυτή;

  17. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 7:47 ΜΜ

    6.10 εχεις απολυτο δικιο . Τρια πραγματα αξιζουν να σημειωθουν σε αυτο το βιντεο : α) Η εμμονη του εισαγγελατου στο οτι η νδ ειναι νομιμη και εκλεγμενη απο την πληοψηφια των Ελληνων και τα συναφη που επαναλαμβανει σαν υπνοτισμενος…β) Η εμμονη του φαρελ να γυρισουμε στη δρχ για να μας αγορασει το συναφι του πιο τσαμπα απ οτι μας πουλανε τωρα ( εγω ειμαι υπερ της δρχ αλλα οχι για τους λογους που προσπαθει το αγγλακι να μας πεισει ) , και γ) Το γεγονος οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερεται εστω και μια λεξη για τα μαρμαρα , πλην του πηχαιου τιτλου της αναρτησης . Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ .

  18. Ανώνυμος 01/18/2014 @ 8:47 ΠΜ

    Ωραια μια χαρα τωρα αρχιζει σιγα σιγα να καθαριζει το τοπιο και να βλεπουν και οι αλλοι αυτα που βλεπαμε καποιοι απο πιο πριν.
    Η Αγγλια δεν μπηκε στο ευρω γιατι ηξερε το τι θα ακολουθησει η Ελλαδα εχει μεγαλα ενεργειακα αποθεματα η γερμανια χρησιμοποιειται απλα για να ριξει την ελλαδα στο καναβατσο .
    Και φυσικα οι καλοθελητες εχουν σκοπο οχι απλος να φανε αλλα να φαινονται και σα σωτηρες στα ματια του κοσμου διλ σου παιρνουμε το σπιτι και μας λες κι ευχαριστω απο πανω που σε γλιτωσαμε απο τους κακους τους γερμανους..

    Η ιστορια ξαναγραφεται αυτοι που χρηματοδοτησαν τον β παγκοσμιο πολεμο αυτοι βγηκαν τοτε οι κερδισμενοι αυτοι προσπαθουν και παλι να βγουν εχωντας και παλι το ιδιο πιονι στην ιδια σκακιερα.

    Οσον αφορα την επιστροφη των μαρμαρων παρα του οτι δεν αναφερεται στο βιντεο κι αυτο μου φενεται παραξενο ξαφνικα το να θελουν να γυρισουν τα μαρμαρα πισω στη χωρα και φυσικα αυτο ειναι θεμα που αποτελει τροφη για σκεψη κι αναζητηση ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*