Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:35 - 22/10/2013

ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΠΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εντός δέκα ημερών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10), ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους της βόρειας Κύπρου, Osman Ertuğ, για πρώτη φορά θα έρθει στην Αθήνα για επίσημες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση γεγονός που σημαίνει την ντεφάκτο αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του ψευδοκράτους της Κύπρου, σαράντα εννιά χρόνια μετά από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι δυο κυβερνήσεις, Ελλάδας και Τουρκίας, έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν συντονισμένα στο Κυπριακό και σαν προϋπόθεση, την οποία και δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών κ Βενιζέλος, ήταν η αναγνώριση του ψευδοκράτους. Έτσι ο Osman Ertuğ εντός δέκα ημερών θα έρθει στην Αθήνα ενώ την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της κυπριακής; κυβέρνησης του κ Αναστασιάδη, Ανδρέας Μαυρογιάννης, θα φτάνει στην Άγκυρα για συνομιλίες.

Το γεγονός αυτό, δηλαδή η για πρώτη φορά υποχώρηση όλων των ελληνικών θέσεων στο κυπριακό και η αναγνώριση εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης του ψευδοκράτους, είναι αν μη τι άλλο μια καθαρή προδοσία στο μεγάλο αυτό ζήτημα. Η προετοιμασία για το φοβερό αυτό ολίσθημα από μέρους της μνημονιακής ελληνικής κυβέρνησης, είχε γίνει κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Νέα Υόρκη στις 24 Σεπτεμβρίου, οι Βενιζέλος και Νταβούτογλου.

Στο βαρύ αυτό ολίσθημά που συνιστά εθελούσια εγκατάλειψη των ύστατων γραμμών άμυνας απέναντι στην τουρκική στρατιωτική εισβολή και κατοχή και στα σχέδια των Η.Π.Α. για το νησί, η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει δια στόματος Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι έχει τη συναίνεση και την παρότρυνση του προέδρου της Κύπρου, Ν.Αναστασιάδη, του ανθρώπου ο οποίος διέγραψε εν μια νυκτί την κυπριακή Οικονομία υπογράφοντας το γνωστό Μνημόνιο με τους Γερμανούς την Άνοιξη.

Όπως είναι φυσικό η Τουρκία έχει πολλούς λόγους να πανηγυρίζει γιατί ενώ η Κυπριακή δημοκρατία που σήμερα κυβερνάται ,από τον ένθερμο υποστηριχτή του σχεδίου Ανάν, είναι αναγνωρισμένη διεθνώς και το ψευδοκράτος φθείρονταν στην ανυπαρξία του, τώρα έρχονται οι Σαμαράς Βενιζέλος, Αναστασιάδης, να προχωρήσουν στην εγκληματική αυτή υποχώρηση και έτσι το κυπριακό από διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής εκ μέρους της Τουρκίας, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια τώρα γίνεται διμερές διπλωματικό παιχνίδι αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα και τη Κύπρο στην οικονομική καταστροφή.

Εμείς ως πότε θα τους παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 6:57 ΜΜ

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ?

  2. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 6:58 ΜΜ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!! μην απορειτε μετα που η χρυση αυγη θα φτασει στο 50%!!! βουτυρο στο ψωμι τους!!!!

  3. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 7:13 ΜΜ

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.

  4. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 7:16 ΜΜ

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

  5. μπλακ-αης 10/22/2013 @ 7:34 ΜΜ

    ποναω …
    ψαχνω …
    θυμουμαι…
    τον αειμνηστο ΤΑΣΣΟ …
    που τους ειπε ορθα κοφτα : ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ""ΟΧΙ"" ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΝΑΝ!!!
    ποναω…
    για την καταντια…
    για την πτωση…
    θα θυμαμαι για παντα..

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ…ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ…ΣΑΜΑΡΑ…ΒΕΝΙΤΖΕΛΟ…
    τους τεσσερεις του ψευτορωμαιηκου…

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ η Κυπρος …ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ η ιστορια της …
    ΕΛΛΗΝΟΤΑΤΟΙ οι κατοικοι της…ΕΛΛΗΝΙΚΑ τα χωματα της…

    γιατι ;;; γιατι;;; γιατι;;; τα ξεπουλαμε ετσι….

  6. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 8:00 ΜΜ

    …σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10)…

    Μάλιστα,
    χωνέψαμε την Ελληνική προπαγάνδα ας φάμε τούρκικη τώρα…

    Νίκη

  7. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 4:35 ΠΜ

    Προπαγάνδα ειναι που οι Τούρκοι κατέχουν το μισό Αιγαίο ;
    Προπαγάνδα ειναι που διαμελιζουν την Ελλάδα ;
    Θράκη , Ηπειρος , Μακεδονία , Αιγαίο προ το παρών . Ερχεται Κρήτη , Κέρκυρα κτλ .
    Δεν ειναι προπαγάνδα φίλε . Ειναι η Πράγματικοτητα , άσχετα που μερικοι μερικοι δεν την βλέπουν διότι ενημερώνονται και απο το ΚΟΥΤΙ της χαιδος …
    Και μερικοι μερικοι άλλοι ειναι προβατοποιημενοι και προσκύνημενοι .
    Ασχετα ……

  8. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 5:05 ΠΜ

    Stranger ειναι η παραχωρηση εδαφων..που ελεγες?

  9. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 7:43 ΠΜ

    Οταν έρθει η ώρα να δώσουμε ψήφο εκεί που ξαφνικά μας αγαπάνε όλοι οι προδώτες τότε χαναψηφίστε τους ίδιους. Μικρά κόματτα παιδιά όσο πιο μικρά γίνεται για τιμωρία στα μεγάλα και όχι λευκά η άκυρα η αποχή έτσι βοηθάτε και εσείς τα μεγάλα. ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ

  10. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 10:05 ΠΜ

    23 Οκτωβρίου 2013 – 7:35 π.μ.

    το γεγονός:Εντός δέκα ημερών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10), ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους της βόρειας Κύπρου, Osman Ertuğ, για πρώτη φορά θα έρθει στην Αθήνα για επίσημες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση

    Η προπαγάνδα : γεγονός που σημαίνει την ντεφάκτο αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του ψευδοκράτους της Κύπρου, σαράντα εννιά χρόνια μετά από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.
    (ολο το υπόλοιπο άρθρο βασίζεται στη γνώμη του αρθρογράφου)

    Το γεγονός:Εμπέδωση σχετικών δημοσιευμάτων
    Το αποτέλεσμα:Προπαγάνδα ειναι που οι Τούρκοι κατέχουν το μισό Αιγαίο ;
    Προπαγάνδα ειναι που διαμελιζουν την Ελλάδα ;
    Θράκη , Ηπειρος , Μακεδονία , Αιγαίο προ το παρών . Ερχεται Κρήτη , Κέρκυρα κτλ .
    Δεν ειναι προπαγάνδα φίλε . Ειναι η Πράγματικοτητα …

    Αν αύριο διαβάσεις σε τούρκικη (αγγλική , γερμανική) εφημερίδα τίτλο του τύπου:"Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα αναγνωρίζει πως η Τουρκία κατέχει το μισό Αιγαίο" μην ενοχληθείς.

    Ναι συμφωνώ μαζύ σου, τέτοια δημοσιεύματα όμως προσφέρουν μόνο πανικό και ίσως εξοικείωση με αδιαπραγμάτευτες καταστάσεις.

    Νίκη

  11. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 10:11 ΠΜ

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΑ… ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΘΡΟ… ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΩΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ… ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ – ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ… SUCCESS STORY.

  12. Ανώνυμος 10/27/2013 @ 1:53 ΜΜ

    Ξένα κράτη προς την Κύπρο και δεν αναγνώρισαν μέχρι σήμερα το παραμόρφωμα του ψευδοκράτους. Γιατί να το αναγνωρίσει η Ελλάδα; Γιατί δεν πηγαίνουν στην Δερύνεια, που είναι λίγα μέτρα από το μέρος που σκότωσαν τον Ισαάκ και τον Σολωμού οι τουρκοι, να δουν με τα μάτια τους τί υποφέρουν οι Ελληνοκύπριο 39 χρόνια, να βλέπουν τα σπίτια τους, τα σχολεία τους, τις εκκλησίες τους που τις έκαναν τζαμιά τοι τουρκοι, να δουν ότι βλέπουμε την Αμμόχωστο από τόσο κοντά, υποφέρουμε αλλά περιμένουμε να βρουμε την καλύτερη ευκαιρία για να πάμε πίσω στις περιουσίες μας, όταν θα είναι απηλλαμένες από την βάρβαρη τουρκική κατοχή. Περιμένουμε να πάμε υπο Ελληνοκυπριακή διοίκηση. Ποιός τους είπε ότι θυσιάζουμε την πατρίδα μας; 39 χρόνια με βάσανα αντέξαμε και θα αντέξουμε φτάνει να ΜΗΝ μας προδόσουν και κάνουν και επίσημα δώρο τις περιουσίες μας, την πατρίδα μας ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*