Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:49 - 09/10/2013

Ελάτε καλέ κυρίες μου εδώ η καλή εκπομπουλα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις δεκα …αν δεν πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας εδω



Live streaming video by Ustream

H Εδω

eoellas

ΕΔΩ ΓΙΑ DOWNLOAD

download-sound



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 7:01 ΜΜ

    χα χα χα μονο για τις κυριες? ΝΤΙΝΑ

  2. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 7:05 ΜΜ

    θα μπορουμε να κανουμε καποια ερωτηση;

  3. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 7:14 ΜΜ

    Αυτοί απο το ΜΑΡΑΘΩΝ 2013 τί θέλουν μέ τήν ΕΟΕ;;;;;;;;;;;

  4. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 7:29 ΜΜ

    lypame alla akoyme mia leksh to lepto

  5. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 7:37 ΜΜ

    υπάρχουν σήμερα φαρμακευτικές αγωγές που μπορούν να αντιμετωπίσουν την σχιζοφρένεια χωρίς σημαντικές παρενέργειες.Μην μένεις άλλο αποκλεισμένος.Ρώτα τον προσωπικό σου γιατρο ή κάποια κοντινη κλινική.Βοήθα τον εαυτό σου

  6. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 7:51 ΜΜ

    ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ [ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ] ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΜΗ ΜΟΔΑΤΟΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΥΤΤΤΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΩΝ ΗΧΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΝΟΥ ΧΑΡΑΣ ΛΥΠΗΣ ΟΔΥΝΗΣ ΟΔΥΝΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΛΡΙΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΑiΣΘΗΣΕΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΑ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΝΙΩΘΕΙ.. jiannhs kozani

  7. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 8:06 ΜΜ

    σε ακουσα αλλα δεν καταλαβα για τον χρονο, πως τον εννοεις? για βαλε ενα αρθρο γι αυτο μπας και καταλαβω και εγω το κουτο. ΝΤΙΝΑ

  8. χρόνος, συνείδηση, συναίσθημα, άντε και καλή μας επιτυχία !!!!!!!

  9. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 8:28 ΜΜ

    ..Stranger..πες μας σε παρακαλώ πάμε για σεισμό μεγάλο στο αιγαίο…?
    Εδώ κ λίγη ώρα γαυγίζει πολύ περίεργα το σκυλί μου..!πρώτη φορά το ακούω έτσι…!
    σαν να κλεει γαυγιζοντας…

    Αίολος.

  10. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 9:01 ΜΜ

    Καλησπέρα Νίκο,
    το θέμα που άκουσα απο σένα στις δέκα το βράδυ, εδώ εννιά ώρα Γερμανίας, διαδυκτιακά, φαίνεται πώς ήταν το θέμα που απασχολούσε την ανθρωπότητα σήμερα φίλε μου.
    Βρέθηκα να συζητώ αυτά τα ίδια που ανάδειξες, με άτομα απο το εργασιακό μου περιβάλλον. Με άλλους που συνάντησα τυχαία στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο που για κάποιο λόγο αργούσε να έρθει, αλλά και με άλλα, άγνωστα άτομα που βρέθηκαν τριγύρω για να ακούσουν. Όλοι αυτοί ήταν διαφόρων εθνικοτήτων. Αλλά όλοι άκουγαν πολύ προσεκτικά. Άλλοι με ρωτούσαν και άλλοι απλά σώπαιναν. Αλλά άκουγαν. Είδα τα ματάκια τους να φεγγοβολάνε. Ελπίδα λες; Εκπληξη θές; Φώς πάντως ήταν. Ήξερα οτι μιλούσα κατευθείαν στις ψυχές τους και ένιωθα την ανταπόκριση χωρίς να μου λένε κάτι ουσιαστικό με το στόμα.. Τους έστειλα στις ημέρες, στον χρόνο, με την πρώτη γιά αυτούς αναλαμπή επίγνωσης, με ουσιώδες σκέψεις που ξέρω οτι απο σήμερα θα τους απασχολούν.
    Γύρισα σπίτι με την αίσθηση οτι έβαλα μερικά σποράκια σε ψυχές γύρω μου
    και είπα να ρίξω μιά ματιά στα κατοχικά, τρία λεπτά πρίν να αρχίσεις την εκπομπή σου…

    Ακούσας νόει

    AMP

  11. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 10:19 ΜΜ

    δεν εχει την εκπομπη σου στο download-sound κανε παρατηρηση στα παιδια απο τη Σαλονικα να φτιαξουν το λινκ να ακουσουμε και εμεις!!!!!!!

  12. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 1:26 ΠΜ

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ STRANGER ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ,ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666,ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ,ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ,ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ.ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΩΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

  13. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 2:14 ΠΜ

    stranger εχεις σκεφτει να φτιαξεις ενα φορουμ να βαζεις τις αναρτησεις σου και εκει για να υπαρχει καλυτερος σχολιασμος,γιατι εδω μεσα τα σχολια χανονται;

  14. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:04 ΠΜ

    κατακκόκκινος ο ουρανός και στη Θεσσαλονίκη.Τι είναι αυτό;

  15. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:47 ΠΜ

    Ξερω οτι οταν κοκκινιζει ο ουρανος ειναι σεισμος εκτος αν παιζει κατι αλλο. ΝΤΙΝΑ

  16. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 8:57 ΠΜ

    νομος Νesara λοιπον…ελπιζω εμεις να μη μασησουμε…γιατι αν μας παρουσιασουν κανενα "Χριστουλη" ολοι εμεις που πιστευουμε, τη κατσαμε τη βαρκα πατριωτη!

  17. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 10:53 ΠΜ

    Δεν ξερω για Θεσ/κη και Καβαλα, στην Κρητη μια φορα ο ουρανος θυμιζει …κεντημα απ τις πολλες τριλιζες! Μουρλαθηκανε στα ψεκασματα τευταιως..Και γω που ελεγα πως μας ξεχασανε!

  18. Ανώνυμος 10/11/2013 @ 2:06 ΜΜ

    ΞΑΝΑ ΡΩΤΩ

    Αυτοί απο το ΜΑΡΑΘΩΝ 2013 τί θέλουν μέ τήν ΕΟΕ;;;;;;;;;;;

    Α7

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*