Διαφημίσεις

Περίεργα πράγματα καλοκαιριάτικα…

Έφτασε χτες στους υπολογιστές όλων των φοροτεχνικών της Ελλάδας ένα ενημερωτικό e-mail από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδας (ΠΕΦΕ), ενός φορέα του οποίου επικεφαλής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούσος Ντουκάκης.

Πρώην βουλευτής για λίγους μήνες με το κόμμα του Καρατζαφέρη, ο πολυπράγμων κ. Ντουκάκης έστειλε το σημείωμα ενημερώνοντας για διάφορα φοροτεχνικά ζητήματα. Όμως στο τέλος είχε κι ένα πολύ εντυπωσιακό, αλλά και πολύ περίεργο σημείωμα.

Ενημέρωνε όλους τους φοροτεχνικούς της χώρας, οι οποίοι αυτή την περίοδο συναλλάσσονται με εκατομμύρια Έλληνες, ότι ανακαλούνται οι άδειες των στρατιωτικών από τις 22 Αυγούστου λόγω… εθνικών εκλογών.

Να είναι από προηγούμενο χρόνο και να… παρεισέφρησε η εν λόγω επισήμανση; Να ξέρει ο κ. Ντουκάκης κάτι περισσότερο μιας και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα;

Ή μήπως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και κλίμα; Ό,τι και να είναι αυτό σίγουρα είναι πολύ περίεργος ένας επαγγελματικός σύλλογος να προαναγγέλλει εκλογές τις οποίες κανείς δε θέλει και κυρίως η κυβέρνηση απεύχεται.

Γιατί αν ανακαλούνται οι άδειες στις 22 Αυγούστου τότε αυτό σημαίνει ότι γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου στήνονται κάλπες.
Πολύ περίεργα πράγματα εν μέσω του θέρους…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:”Περίεργο” e-mail προαναγγέλλει εκλογές για τον … Σεπτέμβριο!”
  1. Πιθανός είχε ξεμείνει από το 2007. Γιατί τότε κόπηκαν οι άδειες 22/8. Αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις.

  2. Ξέρετε τι θα ήταν τέλειο;Να δημιουργηθεί μια εφαρμογή που διαδραστικά μέσω των χρηστών της να αναγράφει κάθε φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο..κάθε πληροφορία για τα μελλούμενα, την πηγή της πληροφορίας και μία αντίστροφη μέτρηση δίπλα η οποία θα είναι χονδρική..πιο δίπλα φόρμα περιγραφής του τί έγινε τελικά και τέλος μία κριτική της πηγής που θα συμπληρώνουν οι χρήστες..Νομίζω έτσι θα βρίσκουμε πιο εύκολα ποιες πηγές είναι αξιόπιστες..και ποιές είναι μούφες και ποιές κρύβουν κάποιο συμφέρον..

  3. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ;ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!!!!

  4. 31 Ιουλίου 2013 – 3:41 μ.μ.

    επειδή δουλεύω σε κάτι ανάλογο, τα έγγραφα συνήθως φτιάχνονται το ένα πάνω στο άλλο με copy paste για να κερδηθεί και χρόνος και κόπος γιατί τα έγγραφα του δημοσίου είναι τυφλοσούρτης συνήθως έχουν αρκετές παραγράφους κοινές. Οπότε η γραμματέας όταν δει ένα παρόμοιο έγγραφο με ένα άλλο, ανοίγει το παλιό, αλλάζει ότι πρέπει να αλλάξει μαζί και ημερομηνίες, αρ. πρωτ., κ.λ.π. και το προωθεί.

    Εδώ, αν μάλιστα το έγγραφο γράφτηκε και στάλθηκε μέσα στον Ιούλιο (έως τις 20) έγινε λάθος και δεν το πρόσεξε ο υπάλληλος και δεν το έσβησε (Ερμής ανάδρομος ήταν μέσα στον Ιούλιο). Δηλαδή χρησιμοποίησε ένα ανάλογο έγγραφο του 2007 και ξέχασε να σβήσει από κάτω την "παλιά" παράγραφο.

    Νομίζω ότι τόσο απλό είναι το θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek