Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:22 - 02/04/2012

ΕΚΘΕΣΗ CASPIAN: Τα εμφυτεύματα μικροτσίπ προκαλούν καρκίνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εδώ και μία πενταετία η Οργάνωση Κατανωλωτών CASPIAN στην Αμερική έχει προειδοποιήσει για τους άμεσους κινδύνους που εγκυμονούν για την υγεία τα εμφυτεύματα μικροτσίπ, και για τα οποία έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι προκαλούν σε σημαντικό ποσοστό καρκίνο σε ζώα στα οποία έχει γίνει η υποδόρια τοποθέτηση.

CASPIAN είναι η Οργάνωση Καταναλωτών Εναντίον της Εισβολής στην Ιδιωτικότητα και στην Επιτήρηση (Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering).
Αποτελεί μία καταναλωτική ομάδα η οποία αντιμάχεται τα σχέδια και προγράμματα καταναλωτικής παρακολούθησης από το 1999 και της ανεύθυνης χρήσης των εμφυτευμάτων μικροτσίπ από το 2002.

Αριθμεί χιλιάδες μέλη σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α και σε 30 χώρες ανά τον κόσμο, και επιδιώκει την εκπαίδευση των καταναλωτών σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ οι οποίες εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή των καταναλωτών..
Το επιστημονικό σύγγραμα σχετικά με ‘Τους Καρκίνους Που Προκαλούν τα Μικροτσίπ σε Εργαστηριακά Τρωκτικά και Σκύλους: Ανασκόπηση Βιβλιογραφίας 1990-2006’’ (“Microchip-Induced Tumors in Laboratory Rodents and Dogs: A Review of the Literature 1990–2006”) το οποίο δημοσιεύθηκε το 2007 δείχνει μία ξεκάθαρη αιτιακή σχέση μεταξύ των εμφυτευμάτων μικροτσίπ μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) και της πρόκλησης καρκίνου σε εργαστηριακά τρωκτικά και σκυλιά.
Έντεκα άρθρα – τα οποία είχαν δημοσιευθεί προηγουμένως σε επιστημονικά περιοδικά παθολογίας και τοξικολογίας – αξιολογήθηκαν σε αυτή την έκθεση. Σε έξι από αυτά τα άρθρα, αναφέρθηκε ότι περίπου το 0,8% έως το 10,2% των εργαστηριακών ποντικών και αρουραίων ανέπτυξαν κακοήθεις όγκους γύρω ή περιμετρικά από το σημείο εμφύτευσης, και αρκετοί ερευνητές υποδεικνύουν ότι ο πραγματικός δείκτης ανάπτυξης καρκίνου μπορεί να ήταν ακόμη μεγαλύτερος. Επίσης, δύο ακόμη άρθρα ανέφεραν περιπτώσεις πρόκλησης καρκίνου σε σκύλους από εμφυτεύματα μικροτσίπ.Το 2004, έπειτα από την διερεύνηση της πρακτικής εμφύτευσης μικροτσίπ, η Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) αποφάσισε ότι η διαδικασία είναι αρκετά ασφαλής ώστε να χρησιμοποιείται σε ανθρώπους και ζώα!!! Μετά την σχετική αδειοδότησε από την Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων η εταιρία Verichip ανέλαβε τα ηνία της κυκλοφορίας και εφαρμογής του. Η σχετική αδειοδότηση πραγματοποιήθηκε με την εμπλοκή του τότε Γενικού Γραμματέα Yγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών Tommy Thompson ο οποίος αργότερα έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Verichip.

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι κακοήθεις όγκοι που παρατηρήθηκαν αποτέλεσαν σαρκώματα τα οποία αναπτύσσονταν γύρω από το σημείο της εμφύτευσης και περιέβαλλαν κυριολεκτικά τις συσκευές μικροτσίπ. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι όγκοι μεταδίδονταν και σε άλλα μέρη του σώματος των ζώων προκαλώντας μεταστάσεις.Η τότε δημοσιοποίηση της αιτιακής σύνδεσης μεταξύ της εμφύτευσης μικροτσίπ και καρκίνου στα ζώα, απογείωσε την ανησυχία του κοινού για την ασφάλεια των εμφυτεύσιμων μικροτσιπ.
Η Katherine Albrecht, η οποία και ίδρυσε την Οργάνωση Καταναλωτών CASPIAN επιθυμεί να σταματήσει η εμφύτευση μικροτσίπ στους ανθρώπους, και για αυτό το λόγο φροντίζει να διαδοθούν οι επιστημονικές αυτές έρευνες όσο το δυνατόν περισσότερο. Με την στιγμή της δημοσιοποίησης του θέματος, οι πωλήσεις των εμφυτευμάτων έπεσαν δραματικά.
Η Albrecht συνειδητοποίησε την σύνδεση μεταξύ μικροτσίπ-καρκίνου όταν αυτή και η δεύτερη συγγραφέας του βιβλίου Spychips, Liz McIntyre, ήρθαν σε επαφή με έναν ιδιοκτήτη κατοικιδίου του οποίου ο σκύλος πέθανε από όγκο που προκλήθηκε από το εμφύτευμα.Στη συνέχεια προσπάθησε να μελετήσει και να βρεί σχετικές επιστημονικές έρευνες που να στηρίζουν την έρευνα και για άλλα ζώα.
Και ενώ οι πρώτες δημοσιοποιήσεις και έρευνας βγήκαν στο φώς, και εν μέσω τετράμηνης διερεύνησης πρόσθετων εγγράφων, η μητρική εταιρία της Verichips – η Αpplied Digital Solutions – ζήτησε αδειοδότηση από την Ανώτατη Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων η οποία έγινε δεκτή, δίχως να ληφθούν υπόψιν τα επιστημονικά πορίσματα και έρευνες.
Υπό την ισχύουσα πολιτική της Ανώτατης Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α, η ευθύνη για την υπόδειξη των «αρνητικών» ερευνών επιρρίπτετα στην εταιρία Verichip, όμως εντελώς «τυχαία» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Verichip Scott Silverman δήλωσε ότι η εταιρία δεν είχε ενημερωθεί για τις εν λόγω επιστημονικές έρευνες.
Η Albrecht βεβαίως εξέφρασε έντονη καχυποψία καθώς υποστηρίζει ότι μία εταιρία σαν τη VeriChip δεν είναι δυνατόν να μην έχει πρόσβαση και ενημέρωση για τις επιστημονικές έρευνες, και ήταν προς το μείζον συμφέρον του Silverman και της VeriChip να παραμείνουν αυτές στο σκοτάδι.
“Πάντως οι αποκαλύψεις αυτές αλλάζουν τα πάντα” δήλωσε η Albrecht. “Γιατί κάποιος να ρισκάρει την τοποθέτηση ενός καρκινικού τσίπ στο χέρι του;;’’
Οι καρκίνοι που εκδηλώθηκαν στα ζώα, αποτελούσαν κακοήθη σαρκώματα τα οποία εκδηλώθηκαν στους μαλακούς ιστούς του δέρματος και όχι καλοήθεις όγκοι όπως ισχυρίστηκε ψευδώς ο Silverman στο περιοδικό Times το 2000.

http://www.pentapostagma.gr/2012/03/caspian.html#ixzz1qj68fvNb

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*