Διαφημίσεις

Στρατόπεδο εντός του νομού Αττικής προκειμένου να μετατραπεί σε χώρο κράτησης για τους κατηγορούμενους για οικονομικά αδικήματα αναζητά η κυβέρνηση, ενώ ο Αντώνης Ρουπακιώτης σημείωσε πως στον ίδιο χώρο θα κρατούνται κατά πάσα πιθανότητα όσοι αντιμετωπίζουν μικρές ποινής φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα δύο χρόνια και έχουν καταδικαστεί για αδικήματα ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει στον διαχωρισμό των οικονομικών κρατουμένων όπως τους βαρυποινίτες και σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», τόνισε πως «αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε».

Φυσικά σύμφωνα με τους δρακόντειους νόμους που έχουν ψηφίσει είμαστε όλοι υποψήφιοι να μπούμε σε αυτές τις φυλακές, για φόρους που απλά έτσι αυθαίρετα μας επιβάλουν. Φόροι που δεν έχουν καμιά σχέση με την φοροδοτική ικανότητα του καθενός, έτσι δεν μπορείς να τους πληρώσεις, και απλά σε λένε παράνομο , σε βάζουν φυλακή και σου παίρνουν και το σπίτι. Συντόμως θα σου κόβουν και το χέρι, που τόλμησες να υπάρχεις.

Το μόνο που μας λείπει είναι να προκηρύξουν και θέση για τον Σερίφη του Νότινγκαμ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!! Έρχονται οι πρώτες φορολογικές φυλακές!!”
  1. Αργά η γρήγορα κάποια βλακεία σαν και αυτή θα κάνουν και θα ψάχνουν για ελικόπτερο…

  2. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!!! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!!

  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πήραν τις θέσεις εργασίας μας, έτσι ώστε οι τράπεζες μπορούν να ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ τα σπίτια για να καλύψουν τα έξοδα που εξασφαλίζονται με υποθήκη ΑΠΑΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    "Free people can say "no". Free people can refuse demands for their money, time, and children. Slaves cannot. There is no freedom without the freedom to say "no". If someone demands that you do something and you can say "no"and refuse to do it, then you are a free human being. If you can be forced to do something or surrender something that you do not wish to, then you are a slave. No other test need be applied" — Michael Rivero

    I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around [the banks] will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs."
    Thomas Jefferson,
    (Attributed)3rd president of US (1743 – 1826)

  4. δεν πειράζει που τις ετοιμάζουν, θα χρειαστούν και για τους ίδιους αργότερα, κάτι ψυλιάζονται και προννοούν!

  5. Ε και τι έγινε! Ας βάλουν τους μισούς Ελληνες στη φυλακή. Τι θα καταλάβουν και τι θα αλλάξει; Θα λειτουργήσει έτσι η οικονομία; Αυτές οι ειδήσεις βγαίνουν για να σας φοβήσουν. Μη μασάτε Ελληνες.

  6. ΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΜΕ (ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΟΠΩΣ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟΚΑΚΟΠΟΙΩΝ……ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ Η ΚΟΙΛΙΑ;

  7. Και αμα αυτο ειναι το πρωτο 'κρουσμα' FEMAτιωσης στην Ελλαδα? Μην παμε απο status τροφιμοι και…γινουμε τροφιμα.

    Stranger, μην μασας, υπαρχει κοσμος σε Ελλαδα και Κυπρο που σε διαβαζει ανελλιπως.

  8. ΣΑΣ ΕΚ-ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ
    Ε ΆΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΌΤΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ! ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΤΖΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΦΊΛΟΣ

    Μη φωνάάάάάζεις

  9. MHN TOΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ, ΧΑΘΗΚΑΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΟΝ ΑΝΣΚ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ, ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ, ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek