Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:37 - 28/10/2014

Εγκεφαλικές συχνότητες και δυνατότητες(ΜΕΡΟΣ 2)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Για να πετύχεις κάτι στην ζωή σου πρέπει να το επιθυμείς. Στις ασκήσεις που αναφέρεται να μετράς από το 100 ως το 0 ανά 2 αριθμούς είναι απαραίτητο για να μπεις στα κύματα Α,μετά από 3-6 μήνες ανάλογα την εξάσκηση θα μπαίνεις μετρώντας από το 50 ως το 0 αργότερα το 20 και πιο μετά, ύστερα από κάποια χρόνια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μετράς,μονάχα με λίγη συγκέντρωση. Υπάρχουν άνθρωποι που ύστερα από μια δεκαετία περίπου καθημερινής εξάσκησης όπου τους έγινε τρόπος ζωής καταφέρνουν να μπαίνουν σε κύματα Α με λίγη συγκέντρωση χωρίς καν να κλείσουν τα μάτια και να διαβάζουν και να μαθαίνουν 1 βιβλίο 200 σελίδων σε 2-3 ώρες σαν να το μελετούσαν βδομάδες. Όλα είναι θέμα εξάσκησης. Αγαπήστε την διαδικασία όχι μόνο το μελλοντικό αποτέλεσμα γιατί κάποια στιγμή θα σπάσετε θα βαρεθείτε και θα τα παρατήσετε, αυτό ισχύει σχεδόν στα πάντα,σε κάθε τι καινούργιο που ξεκινάτε από μια δίαιτα η μαθήματα ζωγραφικής μέχρι τους πιο σημαντικούς στόχους της ζωής σας. Όταν π,χ, αναφέρεται στο τέλος κάθε άσκησης όλο αυτό 14 ημέρες είναι το κατώτατο χρονικό όριο εξάσκησης για αυτή την άσκηση για να αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα. Όσο πιο πολύ δουλεύεις μια άσκηση τόσο πιο πολύ θα δυναμώσεις σε αυτήν, όπως και στο γυμναστήριο αν γυμνάζεις πολύ τα πόδια, θα είσαι πολύ δυνατός στα πόδια. Απλή λογική.

1 (1)

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ

Αυτό που πιστεύεις ότι έχεις ξεχάσει ΠΑΝΤΑ συνδέεται με ένα περιστατικό. Στην πραγματικότητα δεν ξεχνάμε απλά δεν μπορούμε να τα βρούμε στην μνήμη μας και να τα ανακαλέσουμε.Αν θες να θυμηθείς κάτι πήγαινε σε επίπεδο (Α) δηλαδή μέτρα από το 100 ως το 0 όπως και με τις άλλες ασκήσεις, άμα αυτή την άσκηση την κάνεις πάνω από 1 μήνα μέτρα από 50 ως το 0. Πήγαινε στην οθόνη σου και ξαναζήσε το συμβάν,αν έχασες τα κλειδία σου ζήσε το τελευταίο συμβάν με όλες τις λεπτομέρειες που είχες τα κλειδία σου. Όλο αυτό διαρκεί κανά 15 λεπτό αν το κάνεις σωστά,ζήσε όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό με τον καιρό θα σου αύξηση κατά πολύ την απομνημόνευση και την μνήμη. Όλο αυτό έχοντας παράλληλα ενωμένα τον αντίχειρα παράμεσο και μικρό δάχτυλο. Για αυτή την άσκηση θα έχεις ενωμένα τα δάχτυλα και θα μπαίνεις σε (Α) και μόλις τελειώσεις το μέτρημα θα λες.Για κάποιο σοβαρό σκοπό θα φτάνω αυτόματα σε αυτό το νοητικό επίπεδο και θα πετυχαίνω αυτό που θέλω.Κανε το μια φορά τουλάχιστον για 14 ημέρες και με τον καιρό τα δάχτυλα θα ενώνονται από μόνα τους και θα θυμάσαι πολύ γρήγορα.Η μνήμη σου θα σου αυξηθεί κατά 4 φορές σε βάθος χρόνου. Αν έχασες τα κλειδία σου κάνε αυτή την άσκηση,και θα τα βρίκσεις θα θυμάσαι αυτά που δεν θυμώσουνα, θα τα θυμηθείς εκείνη την στιγμή η μετά από κάποια λεπτά,μην πιέζεσαι απογοητεύεσαι,γιατί τείνεις-φεύγεις από τα κύματα Α, αλλά και θα απογοητεύεσε και συντώμως θα τα παρατήσεις.
ΟΛΟ ΑΥΤΟ=14 ΗΜΕΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΘΗΣΗ

Ας πούμε ότι πρέπει να μάθεις ένα πολύ δύσκολο ιστορικό κείμενο η πολλές ξένες λέξεις.
Ηχογράφησε τον εαυτό σου που το διαβάζει το κείμενο που πρέπει να μάθεις και ύστερα μπες σε επίπεδο Α μετρώντας κλασικά από το 100 ως το 0 ανά 2 αριθμούς κάθε 2 δεύτερα και να έχεις πατήσει η πάτα τότε την ηχογράφηση αλλά να είναι δίπλα στο χέρι σου να μην βγεις από το επίπεδο Α κάνοντας πολλές κινήσεις κτλ η να στο πατήσει κάποιος άλλος το κουμπί.

Και άκου και συγκεντρώσου στα λεγόμενα σου τα ηχογραφημένα,αν θες έχε ενωμένα και τα δάχτυλα σου τον αντίχειρα παράμεσο και μικρό έτσι θα ξεχνάς ακόμα πιο δύσκολα αυτά που μαθαίνεις.
Μπορείς να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο μάθημα αγγλικών για μεγάλους και να ηχογραφείς τον εαυτό σου,την αγγλική γραμματική την ορθογραφία σου,π.χ. θα λες go σημαίνει πηγαίνω,eat σημαίνει τρώω.
ΕΠΙΣΗΣ άκου τα ενώ είδη κοιμάσαι,μπορεί να είναι μια ηχογράφηση 2-3 ώρες. Μπορείς να κατεβάσεις αυτή εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bytemystery.audioplayer&hl=el να πας σε ένα ήσυχο δωμάτιο να πατήσεις ηχογράφηση και άστο να ηχογραφεί το τίποτα την “ησυχία” και μετά από 15 λεπτά μίλα-ηχογράφησε το μάθημα σου. Έτσι θα πέφτεις για ύπνο το βράδυ και δεν θα ακούς καμία φωνή όταν θα πατάς play θα κοιμάσε και μετά από 15 λεπτά θα ξεκινάει η ομηλίια σου, επίσης φρόντισε να έχεις πατήσει το πράσινο κυκλικό κουμπάκι που είναι το repeat έτσι μόλις τελειώσει η ηχογράφηση αυτή θα ξαναξεκινήσει από μόνη της. Είναι μια τεχνική για να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με τα πολλά διαβάσματα. Αυτό είναι μια τεχνική που ονομάζεται ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ, π,χ, μπορείς να πας στο υπνοδωμάτιο του παιδιού σου και όσο αυτό κοιμάτε να του διαβάζεις το μάθημα του, και αυτό να γράψει σαν να διάβασε το μάθημα του 5 φορές αντί για μια. Το πως γίνεται αυτό θα εξηγηθεί στην επόμενη ανάρτηση.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ=30 ΗΜΕΡΕΣ το πολύ για να πεισθείς,με την τεχνική που είσαι ξύπνιος,γενικά κάντο πάντα όποτε θες να μάθεις γρήγορα,μπορείς να μάθεις σε ένα χρόνο τα γαλλικά που θα μάθαινες σε 3 χρόνια.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Οι λέξεις δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την πραγματικότητα αλλά και την δημιουργούν.Όταν λέμε σιχαμένα πράγματα για τα φαγητά μας κόβεται η όρεξη η μας ανοίγει,δηλαδή οι λέξεις και μόνο κινητοποιήσαν μηχανισμούς που έκαναν το σώμα να πεινάει! Μερικές φορές έχουμε να κάνουμε δουλείες και βαριόμαστε και λέμε ότι είναι πονοκέφαλος μεταφορικά,καθώς της κάνουμε μας πιάνει πονοκέφαλος,όχι πάντα γιατί είμαστε υγιής αλλά αν το κάνουμε-λέμε σαν τρόπο ζωής τότε θα μας πιάνει πονοκέφαλος. Ο εγκέφαλος τις λέξεις τις εκλαμβάνει σαν εντολές,ο οργανισμός θα σου δώσει την ασθένεια που παρήγγειλες.

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙς ΛΕΞΕΙΣ

{1}Πόσο τα πιστεύεις αυτά που λες;

{2}Σε τι επίπεδο τα λες; στο Β δεν έχουν καμία δύναμη ιδιαίτερη στο επίπεδο Α και στο Θ μπορείς να δημιουργήσεις όνειρα κατά παραγγελία να επηρεάσεις συνανθρώπους σου. Αν εσύ λες Θεέ μου πόσο πονάω και το πιστεύεις καλωσορίζεις και κρατάς τον πόνο,γιατί το πιστεύεις τόσο που το λες σε ένα ανώτερο ΟΝ που πιστεύεις.Αν λες δεν αντέχω άλλο και είναι η πεποίθηση αυτή ότι δεν αντέχεις θα μειωθούν οι αντοχές σου!
Ο Εμίλ Κουέ το 1910 θεράπευε ρευματισμούς,έλκοι,αρθροίτιδες.Τους έκανε καλά με μια φράση: Μέρα με την μέρα γίνομαι όλο και καλύτερα,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.Ο νους τους τους θεράπευε!!! μέσα μας έχουμε μηχανισμούς που μπορούν να μας θεραπεύσουν ακόμα και από ανίατες ασθένειες. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει:

{1}Σκεφτόμαστε μόνο ένα πράγμα την φορά.

{2}Όταν συγκεντρώνεσαι σε μια μόνο σκέψη,τότε η σκέψη πραγματοποιείται γιατί το σώμα μας ενεργοποιεί μηχανισμούς που θα μετατρέψει την σκέψη σε πράξη.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Θα πηγαίνεις στο επίπεδο Α μετρώντας από το 50 ως το 0 ανά 2 αριθμούς κάθε 2 δεύτερα μην πιέαζεσαι!Και θα λες μια μόνο φορά με συναίσθημα και επιθυμία. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ-ΟΣ η ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ-ΟΣ. Κάντο μια με 2 φορές το πολύ την ημέρα όχι παραπάνω. Αν θες μπορείς να λες κάτι άλλο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΟΥ.Αυτό θα σε κάνει σαν ”αθάνατο-η” αν ζεις σε ένα αρνητικό περιβάλλον.Σιγά σιγά πράγματα που σε πλήγωναν τώρα δεν θα σε πληγώνουν τόσο και πάει λέγοντας μέχρι που θα είσαι ανεπηρέαστος αλλά πρέπει να είσαι πάντα σε επίπεδο Α. Σε μερικά νοσοκομεία της ανατολής στους ναρκωμένους ψιθυρίζουν κάθε 10 λεπτά π,χ, μην αιμορραγείς και ο ασθενής 90% δεν αιμορραγεί κατά την εγχείρηση.Να ξέρεις ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α και Θ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/29/2014 @ 4:28 ΠΜ

    τι ειναι το επιπεδο Α ρε φιλε ,κανε μια εκετνη αναλυση σε παρακαλω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*