Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:08 - 13/06/2012

Διαταγή για μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα (εγκύκλιος ΠΟΛ1077)- Η πρώτη προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Το ΙΝΚΑ προσφεύγει στη δικαοσύνη για την άρση του προσωπικού απορρήτου.


INKA Προσφυγή στη δικαιοσύνη για την εγκύκλιο 1077-
Αυτό το μέτρο και κάθε παρόμοιο, Φακελώματος και Ξεγυμνώματος του πολίτη δεν θα περάσει.
Το ΙΝΚΑ προέβη σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη ….

(αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ) προσβολής της εγκυκλίου του Υπουργείο Οικονομικών ΠΟΛ1077 (ΦΕΚ. Β 1141 της 10ης Απριλίου 2012), που θέλει να επιβάλλει την υποχρέωση σε υπηρεσίες, τράπεζες, δημόσια νομικά πρόσωπα και…
ιδιωτικές εταιρείες, να αποστείλουν όλες τις προσωπικές – οικονομικές πληροφορίες που έχουν, για κάθε πολίτη, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών.

Η συγκεκριμένη εγκύκλιος συντάχθηκε κατά την προεκλογική περίοδο με έκδοση ΦΕΚ στα μέσα Απριλίου 2012 ενώ είχε προετοιμαστεί από την κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου.

Είμαστε αντίθετοι σε αυτή την εγκύκλιο, διότι προσβάλλει και καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύονται από το Σύνταγμα της Ελλάδος, τους Εθνικούς αλλά και Διεθνείς κανονισμούς.

Το ΙΝΚΑ ενημερώνει ότι με την ενέργεια αυτή συντελεί στην απόδοση της Δικαιοσύνης, για την προφύλαξη του προσωπικού απόρρητου κάθε φορολογούμενου πολίτη, μια που τα  προσωπικά δεδομένα είναι προσωπικά και προστατεύονται, αλλά το βέβαιο, ότι, κανείς δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει την ασφάλεια τέτοιου συστήματος που θα το χειρίζεται εναλλασσόμενο μεγάλο πλήθος αγνώστων σε εμάς υπαλλήλων, σε επίπεδο διαδικτύου (κινούμενο σύννεφο – clouds).

Με την ΠΟΛ1077 επιδιώκεται, πράγματα που αποτελούν ευρωπαϊκή «πρωτοτυπία»:
Η άρση του τραπεζικού απορρήτου για όλους τους πολίτες χωρίς την υποχρεωτική συμβολή της Δικαιοσύνης, ομοίως και του ιατρικού απορρήτου και του απορρήτου των επικοινωνιών

Κατάργηση του τεκμήριου της αθωότητας.
Ελαχιστοποίηση και εξάλειψη της νομοθεσία στην πρόσβαση προσωπικών δεδομένων.
Καταπάτηση κάθε δικαιώματος του πολίτη στην προσωπική ζωή και την προσωπικότητα.
Παραβίαση κάθε Εθνικού και Διεθνούς Νόμου που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα.
Τοποθέτηση του πολίτη σε ανασφαλή θέση και έρμαιο των γνωστών διαδικτυακών κινδύνων, επίσης από τυχόν διεφθαρμένο δημόσιο υπάλληλο του υπουργείου και φυσικά της Τρόικας που θα έχουν όλοι αυτοί πρόσβαση και θα μπορούν καθένας τους να αξιολογεί και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα, κάθε ανύποπτου πολίτη.


 Επαναλαμβάνουμε ότι το διαδίκτυο είναι κινούμενο σύννεφο – clouds.
Φαίνεται ότι επιδιώκουν να δημιουργήσουν, μια τεράστια βάση δεδομένων, για να προβλέπουν και να μπορούν να κατευθύνουν κάθε μελλοντική δραστηριότητα του πολίτη ανεξαιρέτως. Η απαρίθμηση εδώ θα πάρει πολύ χώρο.

Δημιουργεί, την αρχή της αποδοχής συνεχιζόμενων παραβάσεων από τον κρατικό μηχανισμό και την άνευ ορίων και φραγμών θέσπιση νομοθετημάτων με την μέθοδο de facto.
Προφυλάσσουμε τα δικαιώματα μας που κατακτήθηκαν με αγώνες, την περιουσία μας, την υγεία μας και την ασφάλεια της προσωπικής μας ζωής.

ΙΝΚΑ – ΔΤ 352 12.06.12

Ελεύθεροι Έλληνες.
Το είδαμε στο Κλασσικοπερίπτωση.

epirus-ellas

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*