Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:22 - 07/05/2011

Διαδώστε το παντου!!!Η μεγάλη απάτη του AIDS…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ψάξτε και για επιστήμονες, διεθνώς διακεκριμμένους κυταρολόγους που αποκαλύπτουν την συνωμοσία της χοντρής κονόμας για τις φαρμακοεταιρείες με το “παραμύθι” ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το “παραμύθι” ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα….
ΦΑΡΜΑΚΑ που στοιχίζουν 1500 ευρώ το μπουκάλι!!! Οι φαρμακοεταιρείες κονομάνε τα χοντρά και οι γιατροί τις χοντρές μίζες για τις συνταγογραφήσεις που κάνουν ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!! Λένε ότι οι Ναρκομανείς είναι φορείς του ιού HIV, στην πραγματικότητα όμως έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό τους από τα ναρκωτικά και γίνονται ευάλωτοι στις ασθένειες λόγω των ναρκωτικών… Κανένας ιός IHV δεν τους εξασθενεί!!! Όσο για το ΔΗΘΕΝ AIDS της ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!
Στην πραγματικότητα, οι ημέρες εκστρατείας – ενημέρωσης και πρόληψης από τον ιό HIV του AIDS είναι ημέρες δίαδοσης του ιού που ΔΗΘΕΝ προκαλεί ΑIDS λόγω της πλύσης εγκεφάλου που υφίσταται ο κόσμος!!!
Ορίστε που είναι οι αποδείξεις:

Peter Duesberg: Κυταρολόγος Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Berkeley της California:
http://www.duesberg.com/index….
http://www.duesberg.com/presen…

Παπαγιαννίδου Μαρία: Δημοσιογράφος που την έπαθε με το τέστ “Μαϊμού” όταν της είπαν οι γιατροί ότι ήταν φορέας ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ του ιού IHV που ΤΑΧΑ θα της προκαλούσε AIDS. Παραλίγο να πεθάνει από τα φάρμακα, αλλά την λυπήθηκε ο Θεός και έζησε. Όταν έμαθε ότι έπεσε θύμα της παγκόσμιας σκευωρίας των φαρμακοεταιρειών αντέδρασε έντονα και δημοσιοποίησε όλα τα στοιχεία που είχε για την απάτη AIDS. Θα τα βρείτε όλα στο site:
http://www.hivwave.gr/pages/in…

Γνώστος μου που την έπαθε όπως η Παπαγιαννίδου, σώθηκε όταν ἐκοψε τα φάρμακα που του έδιναν οι γιατροί τα οποία λίγο έλλειψε να τον στείλουν στον τάφο.
Μάλιστα αφού συνήλθε σταματώντας για πολλούς μήνες τα φάρμακα, πήγε στον γιατρό του AIDS που τον παρακολουθούσε χωρίς να τον ενημέρωσει για την διακοπή των φαρμάκων και τον αφήσε να του κάνει τις σχετικές αιματολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός του ανεκοίνωσε ότι “έβλεπε σαφἐστατη και μεγάλη βελτίωση” της κατάστασής του και τον ρώτησε: “Συνέχίζετε την φαρμακευτική αγωγή που σας δίνω???”, ο γνωστός μου, χωρίς να του αποκαλύψει την αλήθεια, του απάντησε “μα φυσικά γιατρέ μου, παίρνω όλα τα φάρμακα” και ο γιατρός συνέχισε: “Στα φάρμακα οφείλετε την βελτίωσή σας!!!”. Αφού ο άτυχής, παρολίγον μακαρίτης, γνωστός μου, συγκράτησε τα νεύρα του για να μην χειροδικίσει εναντίον του γιατρού, βγήκε έξω από το ίατρείο όπου και ξέσπασε “μουτζώνοντάς” τον μανιωδώς και στολίζοντάς τον με τα ανάλογα “Γαλλικά”!!!

Άλλα site που διαφωτίζουν τον κόσμο για την απάτη AIDS:
http://www.natural-health-info…
http://www.oikos.org/aids/defa…
http://www.thewatcherfiles.com…

Γιατί ο Γερμανός ασθενής (όπως και κάποιοι άλλοι) που αναφέρεται στο παρακάτω video θεραπεύτηκε Εντελώς από τον ιό HIV και το AIDS???
http://www.youtube.com/watch?v…
Απάντηση: Γιατί ο ιός είναι Μαϊμού, κανείς δεν τον έχει δεί ποτέ στα μικροσκόπια και το ΤΕΣΤ για το Aids είναι εντελώς ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ, την μία δείνει έτσι και την άλλη αλλοιώς και εν τέλει ιό ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!
epanastasi-gr.blogspot.com To βρήκα σε σχόλιο του liako.gr από αναγνώστη

http://katohika.gr/2011/05/03/aids-4/

Σχετικό άρθρο εδώ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*