Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:47 - 15/07/2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ! ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ! ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι φορούν γυαλιά ηλίου, ακόμη και αν ο ήλιος δεν λάμπει φωτεινός και βλέπω επίσης ότι τα μικρά παιδιά (νήπια) έχουν γυαλιά ηλίου.

Στο άρθρο που επιμελήθηκε ο συντάκτης Vagedim για την Αθέατη γνώση, θα μάθουμε πόσο βλαβερό είναι για την υγεία μας να φοράμε γυαλιά ηλιού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσωπικά δεν έχω φορέσει ποτέ οποιοδήποτε είδος γυαλιών στα μάτια μου, και σας διαβεβαιώνω ότι είμαι η όραση μου είναι άριστη.

Είναι δυνατόν ποτέ ενα πρόσθετο ξένο σώμα στον ανθρώπινο οργανισμό να μην επηρεάζει τις λειτουργίες του; Είναι σαν να λέμε ότι ο Θεός κάτι έκανε λάθος η δεν προέβλεψε σωστά δημιουργώντας το σύμπαν.

Θυμάμαι ένα άρθρο από τον Δρ Ornstein στο περιοδικό Let’s live Magazine τον Οκτώβριο του 1980 που εξηγεί ότι το φως του ήλιου είναι πολύ σημαντικό, το φως της ημέρας είναι μέγιστης ζωτικής σημασίας. Ο Δημιουργός όμως προέβλεψε για τη συναισθηματική και σωματική υγεία μας , δίνοντας μας την επίφυση και το επιβλητικό “Γενηθήτω φως”

Η επίφυση είναι ένας ενεργός, εκκριτικός αδένας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Φυσικά, το αφιλτράριστο ηλιακό φως είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία αυτού του αδένα.

Το φως ως συνειδητή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τον ήλιο εισέρχεται στο σώμα μέσω των οπτικών νεύρων των οφθαλμών τα οποία, με τη σειρά τους, διεγείρουν άμεσα την επίφυση, ενα φωτοαντιδραστικό όργανο. Η επίφυση μετατρέπει τη φωτεινή ενέργεια σε μια ηλεκτροχημική ώθηση η οποία τροφοδοτεί απευθείας τον υποθάλαμο.

Ο υποθάλαμος είναι εκείνο το μέρος του εγκεφάλου που διαμεσολαβεί όλες τις ζωτικές διεργασίες του σώματος μέσω των άμεσων και απευθείας συνδέσεων του στο βλεννογόνο αδένα και το αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Ο υποθάλαμος είναι γεμάτος με φωτοευαίσθητα κύτταρα τα οποία μετατρέπουν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του φωτός σε μια νευροχημική ώθηση που φέρεται έπειτα άμεσα στο βλεννογόνο αδένα, την (υπόφυση). Η υπόφυση, με τη σειρά της, επεξεργάζεται και εκκρίνει ορμόνες μέσα στο σώμα, διατηρώντας έτσι ομοιόσταση.

Η εκμάθηση λοιπόν όλου αυτού μας κάνει να σκεφτούμε πότε πρέπει να φορέσουμε γυαλιά ηλίου, αλλά και να μην τα βάζουμε στα μάτια των μικρών παιδιών.

Όταν δουλεύουμε σε εγκαταστάσεις με τεχνητό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι άνθρωποι δεν παίρνουν αρκετό φυσικό φως. Μία δήλωση που έκανε ο Δρ Ornstein στο άρθρο του.

Μια άλλη πηγή εξετάζει επίσης τη συσχέτιση μεταξύ των γυαλιών ηλίου και την επίφυση.

Στο βιβλίο Nature’s Detox Plan – Ένα πρόγραμμα για την σωματική και συναισθηματική Αποτοξίνωση Με τον Roy Mankovitz, αναφέρεται ότι «Το μειονέκτημα να φοράει κάποιος γυαλιά ηλίου είναι ότι παρεμβαίνει με ένα μέρος του ενδοκρινικού συστήματος που αφορά την επίφυση (κωνοειδής αδένας), ο οποίος ανταποκρίνεται από το φως.

Περιορίστε το χρονικό διάστημα που φοράτε τα γυαλιά ηλίου επειδή τα γυαλιά ηλίου περιορίζουν το φως που ταξιδεύει από τα μάτια στον κωνοειδή αδένα.

Τα γυαλιά οράσεως και οι φακοί επαφής σας στερούν την ενέργεια μπλοκάροντας κάποιες από τις υπεριώδεις ακτίνες που ταξιδεύουν μέσα από τα μάτια με την επίφυση, γράφει η Patricia McCormac .

Περισσότερη τεκμηρίωση : Η επίφυση είναι ο διακόπτης για την υπόφυση, η οποία ελέγχει τη γήρανση. Η μελατονίνη είναι η βασική ορμόνη που παράγει ο κωνοειδής αδένας.

Η περισσότερη έκθεση στο ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι μία προσέγγιση για την αύξηση της παραγωγής της μελατονίνης. Να είστε βέβαιοι ότι βγάζοντας τα γυαλιά σας, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιών ηλίου, θα πάρετε το φως του ήλιου, επειδή η επίφυση διεγείρεται από το φως μέσα από τα μάτια.

Εκτός ότι θα αποκτήσετε μάτια σαν το ρακούν, έχετε ποτέ αναρωτηθεί σχετικά με τη συσχέτιση του φορώντας γυαλιά ηλίου και το ποσοστό φωτός που φθάνει στον κωνοειδή αδένα σας;

Παρακάτω θα διαβάσετε την εξήγηση που δίνει ο Δρ Mercola γιατί φοράει σπανίως τα γυαλιά ηλίου

Φοράω γυαλιά ηλίου μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως όταν κάνω κατάβαση με σκι ή, μερικές φορές, αν είμαι βαρκάδα πάνω στο νερό. Υπό αυτές τις συνθήκες, το χιόνι ή το νερό μεγεθύνει κατά πολύ το φως του ήλιου, το οποίο θα μπορούσε δυνητικά να είναι επιβλαβή, ειδικά μετά από ώρες σε έκθεση.

Το να φοράτε γυαλιά ηλίου είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να κάνετε για την υγεία σας, επειδή επιτρέπετε το κλείδωμα από δυνητικά ευεργετικά μήκη κύματος φωτός για τα μάτια σας.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα από 1.500 μήκη κύματος του φωτός που χρειάζεστε για να θρέψουν τα μάτια σας. Γι ‘αυτό αποφύγετε τη χρήση γυαλιών ηλίου, επειδή έχετε εμπιστοσύνη στα μάτια σας ότι πρέπει να λάβετε το πλήρες φάσμα του φωτός για να λειτουργήσουν άριστα.

Έχετε ακούσει για το: Ατενίζοντας τον ήλιο;

Το ατενίζοντας τον ήλιο προέρχεται από την Ινδία για περισσότερα από 2.000 χρόνια, αν και ήταν επίσης διαδεδομένο από τους αρχαίους Αιγυπτίους, τους Αζτέκους, τους Έλληνες, τους Μάγια, στο Θιβέτ η γιόγκα και κάποιες παραδόσεις της Qigong, Tai Chi.

Ατενίζοντας τον ήλιο- είναι επίσης γνωστό ως ηλιακή θεραπεία, Η ηλιακή γίογκα αναφέρεται στην πρακτική του κοιτάζοντας απευθείας προς τον ήλιο, προκειμένου να λάβουν την τροφή, την επούλωση και την πνευματική φώτιση.

Το κοίταγμα γίνεται μόνο κατά την πρώτη ώρα μετά την ανατολή ή την τελευταία ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα, όταν οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο απαλές στο μάτι σας. Εάν το εκτελέσετε σε άλλες ώρες, μπορεί να προκληθεί σοβαρή βλάβη στον αμφιβληστροειδή σας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 11:49 ΠΜ

    εγώ φοράω συνέχεια γυαλιά ποτέ δεν το σκαφευτικά έτσι όπως το εθεσες αυτό με τον Θεό νομίζω ότι έχεις δίκιο

  2. οταν τα ελεγα εγω κοροιδευαν..αλλα τετοιοι ειμαστε ψευτοκουλτουριαρηδες και ημιμαθεις..

  3. Με γυαλιά Ηλίου, δεν γινόμαστε πιο εμφανίσιμοι, αλλά σαν εξωγήινοι με 2 μεγάλους μαύρους κύκλους στο ύψος των ματιών! Τα γυαλιά Ηλίου δυσκολεύουν το μάτι να λειτουργήσει σωστά, εγκλωβίζουν την ενέργεια του ματιού και την επιστρέφουν στο εσωτερικό προκαλώντας βλάβη! Είναι τόσο υπέροχο να μπορείς να κοιτάξεις τον άλλον στα μάτια και τόσο αγενές να σου μιλά κάποιος με γυαλιά Ηλίου!

  4. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 1:24 ΜΜ

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ……μονο με αυτο:

    «Είναι δυνατόν ποτέ ενα πρόσθετο ξένο σώμα στον ανθρώπινο οργανισμό να μην επηρεάζει τις λειτουργίες του; Είναι σαν να λέμε ότι ο Θεός κάτι έκανε λάθος η δεν προέβλεψε σωστά δημιουργώντας το σύμπαν. »

    Γιατι, αν παρω ως δεδομενο αυτο που λεει (να μην χρησιμοποιουμε πανω μας τιποτα περα απο αυτα με τα οποια μας εφοδιασε ο δημιουργος μας, θα περιμενω να δω το συντακτη του αρθρου να αρχισει απο αυριο να κυκλοφορει χωρις ρουχα-παπουτσια!!!
    ξενο σωμα επισης ειναι και τα γυαλια ΜΥΩΠΙΑΣ! Τι πρεπει να κανουν οσοι δεν βλεπουν καλα;

  5. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 1:29 ΜΜ

    Οταν παθεις καταρακτη και πληρ σεις 2000€ τοτε ξαναγραψτα αυτα.

  6. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 3:27 ΜΜ

    ΛΟΓΙΚΟ ΑΡΘΡΟ !! ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ . ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ …..
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΧΡΑ ΚΗΛΙΔΑ ?? ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΙΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ??
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ……..

  7. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 4:34 ΜΜ

    η τελευταια παραγραφος ειναι η πιο σημαντικη. τοτε που η ακτινοβολια φιλτραρεται φυσικα απ την ατμοσφαιρα κ οχι το καταμεσημερο που ο ηλιος ειναι επικινδυνος
    —χαϊβανι—

  8. Ανώνυμος 07/16/2014 @ 3:25 ΜΜ

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ !ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ; ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ !ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ!!!Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ; ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 1

  9. Ανώνυμος 10/30/2014 @ 9:15 ΜΜ

    να βγαλω τοτε τους φακους να με βαραει ο ηλιος να αποκτησω ματια ρακουν..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*