Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:41 - 05/04/2012

ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Ο Ματθαίος Γιαννούλης ‘έδωσε’ τον παρουσιαστή για τη κόκα, ξεχνάει όμως όταν τον είχαν συλλάβει για τον ίδιο λόγο…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

…Πριν 4 χρόνια ακριβώς!


Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική βέβαια, αλλά να θυμίσουμε στον κόσμο το συμβάν του Απριλίου του 2008. Τότε που ο οδηγός του Γιαννούλη και του φίλου του του Βαζαίου (που δεν είχε κάνει φορολογική δήλωση ποτέ έως τη μέρα που αποκαλύφθηκε. Θέμα που απασχόλησε τόσο τα “μεσημεριανάδικα”όσο και τα δελτία)…
…τους έστειλε στη Νάξο “πακετάκι” 7,8 με κόκαίνη.
Τότε το ντουέτο το είχε ρίξει:…Στις κακοτοπιές της νύχτας, το εξαντλητικό ωράριο των καλλιτεχνών, τα βρόμικα κυκλώματα που δρουν μόλις πέσει το σκοτάδι, αλλά και στον… αδύναμο χαρακτήρα τους.

Μάλιστα όταν…βγήκε από τον εισαγγελέα ο τωρινός τιμητής των ηθών και…σκεπτόμενος το καλό των παιδιών μας είχε δηλώσει:
«Τις τελευταίες μέρες αντιμετώπιζα ατονίες λόγω υπερκόπωσης. Ενιωθα, λοιπόν, αδύναμος να ανταποκριθώ στις καλλιτεχνικές μου υποχρεώσεις. Δεν μπορούσα ούτε να φάω και μπήκα στον πειρασμό, μαζί με τον Βαζαίο, που και αυτός είναι περιστασιακός χρήστης, να παραγγείλουμε δύο δόσεις».


Ας θυμηθούμε το post του…μά..(γ)κα βαρέων βαρών. Δε το λέμε εμείς αυτό, αφού ο ίδιος υπογράφει ως…Ματθαίος Γιαννούλης, 46 ετών, 105 κιλά:


Αυτά έγραψε ο τραγουδιστής που στο παρελθόν έκανε τις πομπές του…αλλά όπως λένε: “Η καμήλα δεν κοιτάει ποτέ τη δικιά της καμπούρα αλλά αυτή της μπροστινής”…


Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ο μάγκας των 105 κιλών απασχολεί την δημοσιότητα με τις δηλώσεις του (αφού η καλλιτεχνική του παρουσία έχει “παγώσει”). Να θυμίσουμε ότι είχε τοποθετηθεί και στο πρόσφατο γιαούρτωμα του Νταλάρα και είχε πει -ίσως δικαίως- μεταξύ άλλων, για εκείνη την περίπτωση: “Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείου πολιτισμού λόγω της γυναίκας σου;”


Δεν αποκλείεται να σκέφτηκε ως εξής ο…αοιδ(ι)ος: ‘εκλογές πλησιάζουν κάτσε να θυμίσω σε κανένα Καρατζαφέρη, ότι υπάρχω και εγώ, μιας και ο πρόεδρος επιλέγει για το ψηφοδέλτιο πρόσωπα από το χώρο του lifestyle. Εδώ το Γιαννάκη τον Παπαμιχαήλ πήρε γιατί όχι και εμένα, που είμαι και πιο χοντρός;’.




Για να κάνουν μάλιστα αίσθηση οι βαρυσήμαντες δηλώσεις του, φτάνει στο σημείο να κάνει λόγο για εμπόριο από την πλευρά του παρουσιαστή.
Για να σου θυμίσουμε ρε Ματθαίο, πως τότε που είχατε μαζί με το φίλο σου τον (φοροφυγά) Βαζαίο, τον οδηγό σας, ως παιδί για όλες τις βρωμοδουλείες σας. Δεν διστάσατε να τον μετατρέψετε ουσιαστικά σε “βαποράκι” σας, για να σας στέλνει εκεί στη Νάξο αυτά ‘περίεργα’ δεματάκια…


…και να φανταστεί κανείς πως ήταν μάλιστα τόσο μάγκες και οι δυο τους που έφτασαν στο σημείο: να αποποιηθούν οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τον 33χρονο οδηγό τους, παρουσιάζοντάς τον απλώς και μόνο σαν προμηθευτή τους.



Αλλά ο τότε οδηγός τους ήταν λαλίστατος και ξέρετε τι δήλωσε στην αστυνομία: «Το έκανα μόνο και μόνο για να μη με διώξουν από τη δουλειά» και συμπλήρωσε πως είχε αγοράσει κοκαΐνη για τους Βαζαίο και Γιαννούλη άλλες δύο φορές και μάλιστα από τον ίδιο Αλβανό έμπορο.


Και εάν αυτό δεν είναι εκβιασμός και εμπόριο τότε τι είναι ρε 46χρονε μάγκα των 105 κιλών;


Και επειδή εμείς δε σου γράφουμε με εμπάθεια όπως εσύ θα σου θυμίσουμε ένα λεπτομερέστατο άρθρο που είχε γραφτεί τότε τις 23/04/2008: για να διαβάσετε το πρωτότυπο πατήστε εδώ



http://alithina.gr



pressarismenos.blogspot.com
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*